StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help Center BR
31.10.2010, 19:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2011 21:38 przez Moccatina.)
*
Help Center BR
Ja mam wii i zastanawiam się czy kupić. Warto? Bo to gra trochę droga. I jeszcze czy się opłaca kupić inną pokemonową grę -my pokemon ranch.

Edit by Moccatina: pytania dotyczące gry Battle Revolution proszę umieszczać tylko w tym dziale.
Odpisz
22.12.2010, 10:14
*
RE: Czy ktoś tu w to gra?
To zależy, czy masz w domu DS'a z Pokemonami i czy często grasz online. Bo właściwie, BR to tylko nakładka graficzna na online'a. Dobra, jest możliwość walki z komputerem, ale to nazwałbym demem.. Osobiście kupiłem używaną za 60zł i po miesiącu sprzedałem. A mam DS'a, więc opierałem się nie tylko na koloseum. Ogólnie, moim zdaniem, aby gra była warta swoich pieniędzy musimy mieć:
- (Wii)
- DS'a
- Kumpla z DS'em
- Najlepsze Pokemony
- Kumpla z najlepszymi Pokemonami
- Musimy lubić grę online

1st gen Fan
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Charizard
22.12.2010, 16:57
*
Dzięki Hinar mam kumpla obaj mamy dobre poki. Jak na święta dostanę tyle to kupię.Mam jeszcze pytanie do my pokemon ranch oraz czy można podłączyć 2 DSy do jednego wii do walk w PBRze
Odpisz
22.12.2010, 18:46
*
(22.12.2010 16:57)Charizard napisał(a):  Dzięki Hinar mam kumpla obaj mamy dobre poki. Jak na święta dostanę tyle to kupię.Mam jeszcze pytanie do my pokemon ranch oraz czy można podłączyć 2 DSy do jednego wii do walk w PBRze

Pokemon Ranch... jak nie masz na co wydawać kasy to możesz se ściągnąć, inaczej nie polecam. Taka popierdółka bez większej grywalności.

A DSy jak najbardziej połączyć się da. Komendy w walkach wydaje się za pomocą DSa, a efekty widać na ekranie telewizora. Takim sposobem były rozgrywane m.in mistrzostwa świata VGC 2007-2009 (zobacz tutaj) Mogą tak grać nawet 4 osoby na raz, w tzw. multi battle. Osobiście nigdy z tego trybu nie korzystałam, ale z pewnością daje on masę frajdy.

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Charizard
27.12.2010, 19:35
*
Dzięki wam a Rancha kupie jako boxa (dopiero zacząłem IV breeding a już mam boxy pełne) i do eventów
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS