StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 4 Głosów - 3.75 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulubiony rysownik
3.12.2010, 19:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 4.12.2010 8:45 przez emachel.)
*
Ulubiony rysownik
Ten temat powstał głównie dlatego, że jeszcze takiego nie było Smile W nim będziemy omawiać naszych ulubionych rysowników grafik do karcianki, czyli za co ich lubimy i jakie ich prace w szczególności są miłe naszym oczom.

Zaczynając więc, moją ulubioną rysowniczką jest... sui! I wbrew pozorom nie chodzi tu o jedną kartę (wszyscy domyślają się już jaką), ale faktycznie - jest to jedna z jej lepszych prac. To co lubię w jej ilustracjach, to ten bajeczny, niemalże dziecięcy klimat. Pokemonki na jej kartach są zawsze niezmiennie słodkie, uśmiechnięte i wyglądają równie kawaii :3 Nieraz patrząc na taką kartę, chce się samemu wejść do obrazka, chwycić za Pokemona, tulić go i głaskać w nieskończoność T^T Kolejną jej zaletą jest to, że umie pokazać w ten sposób każdego Pokemona, również takiego, który normalnie nie pasuje pod ten schemat.

Przykładowe karty:
[Obrazek: 67-hoppip.jpg][Obrazek: 6-jumpluff.jpg][Obrazek: 39-delibird.jpg][Obrazek: 55-natu.jpg][Obrazek: 11-xatu.jpg][Obrazek: 71-pikachu.jpg][Obrazek: 74-shinx.jpg]

[Obrazek: sig1vn.png][Obrazek: sig2cx.png][Obrazek: sig3na.png][Obrazek: sig4w.png][Obrazek: sig5z.png]
Odpisz
3.12.2010, 22:59
*
RE: Ulubiony rysownik
Suwama Chiaki. Chyba każdy z czytających wie o co mi chodzi. Jej arty są przecudne - nawet najgorszego maszkarona potrafi maksymalnie wypięknić, a prześwietnych mistrzów tyko dowartościować. To wszystko jest tak cudne że... nie da się opisać słowami.
[Obrazek: 10-sceptile.jpg]
[Obrazek: 52-dragonair.jpg]
[Obrazek: 71-pidgey.jpg]
[Obrazek: 29-pidgeot.jpg]
[Obrazek: 73-swellow.jpg]
[Obrazek: 022181_P_PUTERAGLJIMURIDA.jpg][Obrazek: 023164_P_SANDO.jpg][Obrazek: 180px-CharmanderArceus59.jpg][Obrazek: 180px-LeafeonRisingRivals45.jpg]
Reszta.

Odpisz
18.12.2010, 19:09
*
emachel co do Sui masz racje ja nie mam swojego ulubionego ale nie podobają mi się obrazki Yuka Marii wyglądają jak lalki
[Obrazek: AronMysteriousTreasures71.jpg]
[Obrazek: DeoxysNatu.jpg]
[Obrazek: SnoruntArceus75.jpg]

http://www.youtube.com/user/Darman1136RC?feature=mhum
http://demotywatory.pl/2648336/Zostalem-wybrany
WRÓCIŁEM
Odpisz
12.01.2012, 15:09
*
To mój pierwszy post ,więc: Cześć! Tongue Mój ulubiony rysownik to Masakazu Fukuda. Świetna kreska. Wink

Przykłady:

[Obrazek: img.php?l=1&r=2&s=67&n=83]
[Obrazek: img.php?l=1&r=2&s=67&n=27]
[Obrazek: img.php?l=1&r=2&s=67&n=41]

PS. Przepraszam za odkopywanie tematu.
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS