Liczba postów: 1 250
Liczba wątków: 253
Dał Cherish Balli: 1582
Otrzymane Cherish Balle: 2705 (w 911 postach)
Pokémon Sun & Moon - startery
Doczekaliśmy się! Pierwszy oficjalny zwiastun gier Sun & Moon!*
W najnowszej części podróżować będziemy po tropikalnym regionie Alola!
Zwiastun ujawnił nowe startery! Do wyboru dostaniemy: Rowlet - Grass / Flying Litten - Fire Popplio - Water
Wraz z Sun & Moon powróci, znana z XY, możliwość kreowania wyglądu swojej postaci. Japoński zwiastun potwierdził możliwość wyboru karnacji i koloru włosów na samym początku zabawy.
Poprawione zostały modele bohaterów w samym gameplayu. Drobne avatary są teraz pełnowymiarowymi postaciami już nie tylko w cutscenkach walk (tak jak miało to miejsce w XY i ORAS).
Poznaliśmy także nowe, legendarne Duo Pokemonów. Niestety, póki co, nie wiemy nawet jak się nazywają.
Na japońskim kanale YouTube znajdziemy nową reklamę, w której przedstawiono nieco inaczej wprowadzenie do najnowszych części gry.
Pokémon Sun i Pokémon Moon zadebiutują 18 listopada w Japonii i Stanach Zjednoczonych. Na europejską premierę przyjdzie poczekać nam aż tydzień dłużej...
Liczba postów: 234
Liczba wątków: 15
Dał Cherish Balli: 83
Otrzymane Cherish Balle: 174 (w 68 postach)
RE: Pokémon Sun & Moon - startery!
Ach <3 Czyli jednak uderzam w Sun, no i biorę kociaka już zdecydowanie, zwłaszcza, że jest czarniutki, jak mój domowy ^_^ Chyba nawet po raz pierwszy dam starterowi przezwisko. Ale... Czy tylko ja przegapiłam protagonistkę, czy dziewczyny jeszcze nie ujawnili?
EDIT: Już nie ważne, dostrzegłam ją
Liczba postów: 2 380
Liczba wątków: 55
Dał Cherish Balli: 5219
Otrzymane Cherish Balle: 1195 (w 702 postach)
O Boże, te startery... xD
W pierwszej chwili pomyślałem, że to jakiś żart. W sumie to tylko kociak wygląda zachęcająco.
Nazwa regionu - Alola. Jak dla mnie masakra.
Liczba postów: 3 517
Liczba wątków: 12
Dał Cherish Balli: 745
Otrzymane Cherish Balle: 981 (w 637 postach)
Rzeczywiście startery wyglądają dziwnie, ale nie są złe. Za to grafika, no wgniata w siedzenie. Rewelacja, no i potwierdziła się też customizacja postaci, npc nie są już karykaturalne i wszystko wydaje się takie duże z perspektywy gracza. Jest moc!!
Liczba postów: 451
Liczba wątków: 4
Dał Cherish Balli: 144
Otrzymane Cherish Balle: 326 (w 162 postach)
Obstawiam, że jeżeli ta wyspa jest całym nowym regionem, to szykuje nam się podróż do Kalos i kontynuowanie obecnej generacji. Jak dla mnie prezentuje się świetnie.
Czasami tak bywa... że rozbić się może nawet plastikowa butelka.
Liczba postów: 2 322
Liczba wątków: 4
Dał Cherish Balli: 573
Otrzymane Cherish Balle: 1001 (w 589 postach)
Czy oni nie robią sobie z nas przypadkiem jaj? (może jakaś nowa strategia - będą dawać fałszywe filmiki by nas czymś zająć)
Widziałam podróby ładniejsze niż to (chodzi o poki - chyba po raz pierwszy nie będę narzekała na resztę grafiki). Choć z drugiej strony w końcu dostałam kota jako startera.
Liczba postów: 317
Liczba wątków: 3
Dał Cherish Balli: 77
Otrzymane Cherish Balle: 142 (w 91 postach)
Narzekacie - Sowa bardzo ładna, ale biorę kota i jako grę sun. Już się nie mogę doczekać. Ciekawe jak będą wyglądać ewolucje starterów.
"[...] chciałem żyć świadomie, [...] czerpać ze źródeł życia samą jego istotę, odrzucić wszystko co nie było nim, by w godzinie śmierci nie odkryć, że nie żyłem"
Liczba postów: 3 517
Liczba wątków: 12
Dał Cherish Balli: 745
Otrzymane Cherish Balle: 981 (w 637 postach)
Hej, czy ta dziewczyna w białej bluzce i żółtej spódnicy to nie czasami Shauna? Jej karnacja i kolor włosów nawet pasuje....
Nie rozumiem na co narzekacie, startery są w porządku, sowa jest urocza, a wodny jak dla mnie to kolejny Mudkip. Tak poza tym to pierwsze formy ewolucyjne, więc nie ma co hejcić.