StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trzecia wersja-Grey(?)
10.11.2010, 16:43
*
Trzecia wersja-Grey(?)
Hej.Postanowiłem założyć ten wątek chcąc się dowiedzieć co byście chcieli zobaczyć w trzeciej wersji V Geny oraz o oficjalnych informacjach o niej. Smile Moim zdaniem maskotką nowej gry będzie Kyurem!Wystarczy wejść w ten link i już mamy odpowiedź na moją teorie.
>>>KLIK<<<
Oraz w ten link.I już wiecie czemu tak twierdze.
>>>KLIK<<<
W tej grze będzie również prawdopodobnie można zdobyć Reshirama oraz Zekroma!!!
OK.Oto moja mała teoria.Teraz czekam na wasze posty. Wink

[Obrazek: userbar3.png]

[Obrazek: 29108.gif]

[Obrazek: 21868cq2.gif]

[Obrazek: 13110yz5.png]

[Obrazek: dacd1a9df3.gif]

sEbeQ13 napisał(a):Nie gadajta, tylko grajta!
10.11.2010, 17:14
*
RE: Trzecia wersja-Grey(?)
Wiecie jak temu sie bliżej przyjrzeć to w I genie były trzy ptaki :
-Ogień
-Elektryczny
-Lód
Czy to nie dziwne że te trzy smoki z V maja takie same typy jak trzy ptaki z I Smile?

[Obrazek: img.php?type=sig&design=classic2&...r_id=36810]
10.11.2010, 17:18
*
Wiecie, jeszcze nie do końca wiadomo, czy trzecia gra będzie, a napewno, jeśli już, to nie tak szybko. Według mnie, to nie będzie Kyurem, czy jak mu tam (nie gram w V genę), tylko ta sławna Meloetta, dlatego, że zmienia formy. Step Form mogłaby być maskotką Grey'ów.

http://www.drakon.ixan.net
10.11.2010, 17:37
*
Ameryki nie odkryłeś, że tak powiem. Najprawdopodobniej będzie tak, jak mówisz. Genesekuto i Melotea będą pokami eventowymi. Nie wiem tylko co z Kerudio, który ponoć tworzy czwartego z "Trzech Muszkieterów". Zastanawia mnie też, co zmienią w Teamie Plasma, ale pewnie zwiększą rolę Dark Trinity i tych kapłanów.
11.11.2010, 15:24
*
Fajnie by było, gdyby taka gra powstała, ale co do legend to pewien nie jestem. Oczywiście Kyurem jest trzecim smokiem, ale to nie oznacza, że będzie główną legendą tej gry.

!!!KLIKNIJ!!!--->http://s30.bitefight.pl/user/bite/19610<---!!!KLIKNIJ!!!
13.11.2010, 13:55
*
Trzecia wersja powstanie raczej na bank. Pewnie wydana już będzie na 3DS bo w końcu kiedyś coś na nią trzeba wydać. Fakt wydania ulepszenia na nową konsolę może oznaczać że Grey będzie w większym stopniu odmienne od B/W niż to było w wypadku Emerald czy Platinum.
13.11.2010, 14:50
*
Zapomnieliście jeszcze o Battle Frontierze, który zawsze pojawiał się w trzecich wersjach. A poza tym to podejrzewam, jak i wy, że sprawa będzie wyglądać zupełnie tak samo, jak w poprzednich grach. Nintendo niestety nie stać już ani na krztę oryginalności ;/

[Obrazek: sig1vn.png][Obrazek: sig2cx.png][Obrazek: sig3na.png][Obrazek: sig4w.png][Obrazek: sig5z.png]
14.11.2010, 18:01
*
ale emachel w poprzednich grach było najpierw battle tower a potem frontier
a w B/W jest battle subway więc co mogli by zrobić? Jakoś nie mam pomysłów chyba że do tego metra dodaliby różne inne pociągi...
15.11.2010, 16:14
*
Proste, w różnych wagonach będą inne walkiSmile Ewentualnie pojawi się coś na tej wysepce, gdzie jest wieża, do której legalnie nie da się wejść (United Tower czy jakoś tak)
26.11.2010, 21:49
*
Myślicie, że dodatkowa wersją będzie Grey? Tak wczoraj mnie naszło, że w sumie nigdy chyba dodatkowa wersja poza wspólnym pochodzeniem nie miała wiele wspólnego z nazwami podstawowych wersji. Np. w kolorystycznej 1 generacji żółty ma niewiele wspólnego z czerwonym, niebieskim i zielonym. Jeśli nie grey tak jak myślicie, co by mogło pasować? Tongue

[Obrazek: m9ami.png]
13.06.2011, 22:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2011 14:23 przez klimuk777.)
*
Co dalej... Pokemon Gray
Mi należy by wreszcie wyjaśnili wątek tego nieszczęsnego Kyurem'a, bo jak dotąd są 2 wersje:
Przybycie w komecie
Zwłoki Tao Origin Dragon

Zmiany jakich się spodziewam:
Oby N nie złapał żadnego legendarnego smoka (A jak ma jakiegoś łapać to nie Kyurem'a, bo go utłukę)

Zmiany jakie bym chciał, ale raczej nie wejdą:
Przywrócenie Dark Pulse, Dragon Pulse i Steel Wing do TM'ów.
Możliwość złapania Mew.

Zgodnie z regulaminem - wlepiam 20%
zrobiłeś nowy - istniejący już topic...
~Gonzo

Reshiram napisał(a):klimuk master of sonic Big Grin

Największy manipulator jakiego widziałem w swoim życiu.
Oglądałeś Sonic X? Jeśli tak zapraszam do czytania moich Fan ficków:
http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=1705
http://forum.pokemony.com/temat-1928-Son...emnosciach

Pokemony bohatera "Siła przypadku":
14.06.2011, 14:05
*
Mew to raczej nie będzie.
Ale powyżej (2 osoba nade mną) bardzo wyraźnie dostrzegła to iż nazwy czasami nie są znaczące dla siebie. Mamy Black, mamy White. Jeżeli zmieszamy te kolory to faktycznie wyjdzie Grey. Ale co z Pink i Brown ?? Co prawda kolory te niewiele mają wspólnego, ale jednak gier o takich nazwach nie było (jedynie hacki). No i jeszcze N łapiący jednego z ptaków ;/ brrrr... !! W Grey chciałbym by była większa akacja pomiędzy Plasmą. Chciałbym by gra się nie zaczynała w pokoju gdzie p. Juniper wręcza nam prezent, tylko koronacja (jak w openingu, czyli przeniesienie się do przeszłości). Zastanawia mnie co zrobią z White Forest oraz z Black City ?? Będą obok siebie ?? Hmmm... tego nie wiem. Zaś co do teori ''skąd Kyurem pochodzi'' to również się zgadzam żeby zostało to wreszcie powiedziane bo są różne wersje.
14.06.2011, 16:20
*
Zapewne gra będzie nazywać się Grey, a maskotką na 99% będzie Kyurem. Zastanawiają mnie za to takie oto rzeczy:
- White Forest i Black City... Jak to zrobić? Może coś nowego... Grey Cośtam
- Iris czy Drayden? Może do wyboru do koloru, a może dwuwalka?
14.06.2011, 17:07
*
Zapomnieliście, że Oplecuid City (to z 8.liderem) ma dwie wersje kolorystyczne, w zależności od wersji. Podejrzewam, że liderem zostanie Iris, a Drayden przejdzie na emeryturę, a zamiast White Forest/ Blach city powstanie coś pomiędzy.
15.06.2011, 10:04
*
(14.06.2011 14:05)GordVadosska napisał(a):  Mew to raczej nie będzie.
Ale powyżej (2 osoba nade mną) bardzo wyraźnie dostrzegła to iż nazwy czasami nie są znaczące dla siebie. Mamy Black, mamy White. Jeżeli zmieszamy te kolory to faktycznie wyjdzie Grey. Ale co z Pink i Brown ?? Co prawda kolory te niewiele mają wspólnego, ale jednak gier o takich nazwach nie było (jedynie hacki). No i jeszcze N łapiący jednego z ptaków ;/ brrrr... !! W Grey chciałbym by była większa akacja pomiędzy Plasmą. Chciałbym by gra się nie zaczynała w pokoju gdzie p. Juniper wręcza nam prezent, tylko koronacja (jak w openingu, czyli przeniesienie się do przeszłości). Zastanawia mnie co zrobią z White Forest oraz z Black City ?? Będą obok siebie ?? Hmmm... tego nie wiem. Zaś co do teori ''skąd Kyurem pochodzi'' to również się zgadzam żeby zostało to wreszcie powiedziane bo są różne wersje.

Wątpie by wątek koronacji był jako pierwszy a nawet jeśli to tylko w formie dłuższego filmiku gdyż wątpie że twórcy zrobią tą scenę grywalną.
Mogliby dać jakiś szalik czy coś tak jak to było w platinum.
Lecz przed gwiazdką bym na to nie liczył gdyż już jest zapowiedziana gra,gra nie pokedex 3d.
Która jest na 3ds'a więc powoli trzeba albo składać kasę na 3ds'a albo szukać emulatorów bo "Grey"(nawet nie wiem czy taka będzie nazwa) wyjdzie na pewno na 3ds'a

Mój nowy kanał na yt
Wystartował
Mój Fan Fick, zapraszamSmile

Madara(do Minato, na temat powodów ataku na Konohę) "Och, wiesz ... to jest zabawa, to część mojego planu ... rozpoczęcia wojny ... na rzecz pokoju ... "

Hirako-(do Aizena)"Czy można walczyć, kiedy góra i dół, lewo i prawo, przód i tył, a kierunek obrażenia mieszają się w twojej głowie? Nie, nie możesz. Nikt nie może. Im silniejszy jesteś tym więcej można stosować, im bardziej przygotowany do walki, tym bardziej prawdopodobne jest, aby twoje ciało reagowało tylko na to, co widzisz!"
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS