17.07.2015, 19:03,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3.08.2015, 13:35 przez Conquest.)
|
|
Konwent NiuCon z pokémonowymi atrakcjami
Wielkie wydarzenie dla polskich pokéfanów! W dniach 7-9 sierpnia, we Wrocławiu, odbędzie się konwent „NiuCon”. Podobnie jak podczas edycji ubiegłorocznej, tak i teraz czeka na nas cały blok programowy z pokéatrakcjami! Inicjatywy pokémonowe będą odbywać się w jednym pomieszczeniu nazwanym „Sala Nintendo”, czyli jak sama nazwa mówi - miejscu dla wszelakich spraw dotyczących produktów nintenowskich. Obok Pokémonów możemy spodziewać się Smasha, Mario Kart czy panelu dotyczącego Monster Huntera.
A co nas czeka z samych Pokémonów? Oczywiście turnieje karciane, turnieje walk WiFi, wiedzówka, creepypasty i zapewne mile spędzony czas wraz z innymi pokéfanami.
Gdy będzie znany szczegółowy plan atrakcji, niezwłocznie Was poinformujemy. Póki co możemy polecić Waszej uwadze oficjalną stronę konwentu, wydarzenie na Facebooku oraz jego fanpage tamże.
|
|
17.07.2015, 21:39,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2015, 21:40 przez Lucar.)
|
|
RE: Konwent NiuCon z pokémonowymi atrakcjami
Ja najbardziej czekam na kalambury (jestem w to mistrzem, kto widział ten wie  ), nie mogę się doczekać creepypast - jedna z moich ulubionych rzeczy  - i oczywiście wybieram się tam na VGC.
A wgl, czy ktoś poza mną będzie coś cosplayował? Przydałby mi się ktoś do występu w konkursie. Jakby co to przebieram się za żołnierza z Team Fortress 2. Jeśli ktoś też się przebiera za postać z tejże gry bardzo proszę o PW.
|
|
Cherish Balle podarowali: | |
|
17.07.2015, 21:40,
|
|
Będziemy tam oczywiście z ekipą AntyGaming, nagramy z Wami filmy i pomyślimy co znowu Wam ciekawego rozdać
|
|
18.07.2015, 18:08,
|
|
Mam nadzieję, że wiedzówka będzie po polsku, bo ostatnio kolega zrobił po angielsku i niektórzy mieli dodatkowe utrudnienie ; d
|
|
|
19.07.2015, 20:23,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2015, 20:24 przez Enygma.)
|
|
Jeżeli ktoś nie ma opcji wpaść na cały konwent, polecam wizytę w sobotę. Będzie wtedy najwięcej pokemonowych atrakcji i będą one ciągiem od 8 30 do 18. Zapraszam zwłaszcza na turnieje PTCG prowadzone przez Piterra i turniej walk WiFi w trybie singlowym którym opiekuję się ja. Zapewne warto wybrać się też na wywiad z Hikomikosem, bo nasz forumowicz będzie obecny w roli zaproszonego gościa 
Walki, ciekawostki, opinie!
|
|
19.07.2015, 21:34,
|
|
A teraz bardziej przyziemnie. Czy ktoś ogarnia może nocleg? Ostatnio Nid załatwiła nam salę, ale zraziła się chyba do Niuconu. A opcja była super, bo była głównie znajoma ekipa, więc bezpieczniej i w ogóle.
A czy Hiko nie miał wyjazdu rodzinnego przypadkiem na czas Niuconu?
|
|
|
1.08.2015, 21:24,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1.08.2015, 21:37 przez Enygma.)
|
|
Walki, ciekawostki, opinie!
|
|
|
|