|
Statystyki poprawionych błędów
|
|
31.10.2010, 14:20
|
||||
|
||||
|
Statystyki poprawionych błędów
Ponadto, co wypisałam poniżej, poprawiłam nazwy niektórych folderów oraz poprawiłam literówki w creditach. Najmniej uwagi poświęciłam serii emerald. Tam były głownie błędy interpunkcyjne, jednak nie mam już siły na dalsze poprawianie. Jeżeli chodzi o poprawianie błędów do tomu 35 to ja zamykam tą sprawę i już do niej nie wracam.
TOM 1. Brak zmian TOM 2. Brak zmian TOM 3. Brak zmian TOM 4. Brak zmian TOM 5. Brak zmian TOM 6. Brak zmian TOM 7. Brak zmian TOM 8. zmieniona duża ilość tekstów, poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 9. zmieniona duża ilość tekstów, poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 10. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 11. wszystko na nowo wyczyszczono, napisano teksty i na nowo je włożono TOM 12. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 13. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 14. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 15. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 16. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 17. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 18. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 19. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 20. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 21. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 22. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 23. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 24. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 25. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 26. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 27. poprawiono błędy tylko w pierwszych rozdziałach, usunięto znaczną część pikseli TOM 28. usunięto znaczną część pikseli TOM 29. usunięto znaczną część pikseli TOM 30. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 31. poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli TOM 32. poprawiono błędy TOM 33. poprawiono błędy TOM 34. poprawiono błędy TOM 35. poprawiono błędy Oraz mangi poboczne: Śmierć Eevee - poprawiono błędy, usunięto znaczną część pikseli Kaitou pokemon 7 - poprawione błędy Pokemon ranger 1- poprawiono błędy Pokwmon ranger 2- poprawiono błędy Pokemon mystery dungeon 1 -poprawino błędy i usunięto znaczna częśc pikseli Pokemon Mystery dungeon 2 - poprawiono błędy i dusunięto znaczną częśc pikseli ale tylko w pierwszym rozdziale
|
||||
|
15.12.2011, 16:12
|
||||
|
||||
|
RE: Statystyki poprawionych błędów
W rozdziale 5, 6, 7, 8, 12 BW nastały następujące zmiany:
Imię War został zmieniony na Brav/Brave Imię Tete zmienione zostało na Bubu Item Xtransceiver w rozdziałach został przetłumaczony jako Wideotransmiter. Ponadto w rozdziałach 5, 6, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18 BW została zmniejszona liczba pikseli, co wiąże się z większą wagą plików |
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze