|
Randomy (skanlancje)
|
|
31.10.2010, 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.12.2011 16:05 przez Nid.)
|
||||
|
||||
|
Randomy (skanlancje)
w tym temacie będę wrzucała randomy, czyli fanowskie mangi, które mi się podobają, w celu umilenia oczekiwania na Pokemon Special/DP
Śmierć Eevee ![]() Kolejnym randomem będzie doujinshi twórcy kryjącego się pod ksywką Konbu. Przyciągnęły mnie jego rysunki, które są dosyć podobne do artów Mato. Krótkie rozdziały opowiadają o kulisach naszych bohaterów z Pokemon Special pod kontekstem miłosnym. Teashipping Krótka rozmowa między Billem a Daisy Hallowen Hallowen w czasach kiedy Yellow udawała, że jest chłopakiem Urodziny crystal Podobieństwo Yellow i Sapphire uświadamiają sobie, że są podobne. Kłamstwo Yellow okłamuję Reda, z tego powodu nie czuje się dopbrze Short Blue robi psikusa Yellow Urodziny Emeralda
|
||||
|
|
16.12.2011, 12:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2011 13:03 przez Dragonite~.)
|
||||
|
||||
|
RE: Randomy (skanlancje)
Przeczytałem i mnie się podoba. Cieszę się, że ciągle coś tłumaczysz.
,,Jedną sekundę zajęło ci sięgnięcie po pokeball. W czasie gdy nim rzucałeś kolejna sekunda minęła. Trzy sekundy upłynęły w czasie gdy [Pokemon] opuścił kulę i rozpoczął swój atak. Wystarczająca ilość czasu by sięgnąć po pokeballe (...) i kontratakować... przynajmniej dla mnie.*"-Mistrz Giovanni(Pokemon Special, Red) *tłum. Nid Zapraszam na świat szósty. |
||||
|
20.12.2011, 16:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.12.2011 16:03 przez Nid.)
|
||||
|
||||
|
Urodziny crystal
Podobieństwo Yellow i Sapphire uświadamiają sobie, że są podobne. Kłamstwo Yellow okłamuję Reda, z tego powodu nie czuje się dobrze Short Blue robi psikusa Yellow Urodziny Emeralda |
||||
|
29.12.2011, 14:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2011 14:34 przez Trawek.)
|
||||
|
||||
|
Pozwolę sobie to też tutaj wrzucić, trzymajcie, dzieci. Tłumaczenie moje.
urodziny reda prima aprilis: 01 02 03 04 |
||||
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: moe.jpg]](http://dl.dropbox.com/u/3486224/moe.jpg)