StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powrót oraz zmiany
27.10.2010, 15:37
*
Powrót oraz zmiany
Wraz z dniem dzisiejszym powracam na Valhallę! Postaram się zająć jego sprawami, a także, przede wszystkim, zrobić coś ze strasznie zaniedbaną stroną.

Ze stanowiska administratora oraz opiekuna PBFu odchodzi dzisiaj spoconyzenek. Jeśli chodzi o to pierwsze stanowisko, jego miejsce przejmuje emachel, który jednak nie ma uprawnień administratora. W związku ze zmianami zmienia się treść punktu czwartego "Postanowień ogólnych" w regulaminie forum.

Cytat:4. Głównym administratorem forum i jego założycielem jest Daru. Drugim administratorem, z równymi uprawnieniami, jest Nid. Opiekunem PBFu jest emachel.

[Obrazek: pqumbreon.jpg]
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: spoconyzenek, AtoMan, rubin, lukaszkond, emachel, Kojot, Opticum
27.10.2010, 15:42
*
RE: Powrót oraz zmiany
Dzięki. Wszystkim i za wszystko. I to na tyle, zostaję z wami jako zwykły użytkownik ;3
Odpisz
27.10.2010, 15:55
*
Dobrze że wróciłeś, zastój na forum zaczął dochodzić do niewyobrażalnych rozmiarów.

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
27.10.2010, 17:18
*
Welcome back. Ogłosisz wreszcie tych ekspertów, czy może to już nieaktualne? Bo ja pisałem próbny tekst ze 2 miechy temu i nie otrzymałem odpowiedzi...

http://www.drakon.ixan.net
Odpisz
27.10.2010, 18:43
*
No to w takim razie dziękuje za powierzenie mi funkcji opiekuna pbf-u, obiecuje, że zrobię wszystko co w mojej mocy, by wynieść go na wyżyny ^^

[Obrazek: sig1vn.png][Obrazek: sig2cx.png][Obrazek: sig3na.png][Obrazek: sig4w.png][Obrazek: sig5z.png]
Odpisz
28.10.2010, 15:22
*
Świetnie ze wrociles Daru, szczegolnie iz nawet nie wiedzialem ze wyszedles;D
Odpisz
28.10.2010, 18:18
*
No, nareszcie wracasz. Na Valhalli od dawna nic nowego nie było. Więc powinno być lepiej.

A czemu Santer nic nie pisze?

Odpisz
23.11.2010, 16:23
*
(27.10.2010 15:37)Daru napisał(a):  Postaram się (...), przede wszystkim, zrobić coś ze strasznie zaniedbaną stroną.
I i i ?
(27.10.2010 17:18)Garchomp napisał(a):  Welcome back. Ogłosisz wreszcie tych ekspertów, czy może to już nieaktualne? Bo ja pisałem próbny tekst ze 2 miechy temu i nie otrzymałem odpowiedzi...
To ja ci odpowiem, bo Daru nie chciał/ nie chce/ nie chce mu się. Eksperci najwidoczniej ekspertami nie są. Na Valhallę zgłasza się masa ludzi, tylko problem jest taki, że ci najlepsi już pracują gdzieś indziej/szybko tracą zapał ( patrząc na obecnych pokefanów, sam się dziwię, że jeszcze go nie straciłem ), a ci pozostali...może mają chęci, tylko niestety, masa prywatnych uwag w nawiasach i eufemizmów, nie nadaje się do publikacji, Garchompie i inni eksperci.
(28.10.2010 15:22)De napisał(a):  Świetnie ze wrociles Daru, szczegolnie iz nawet nie wiedzialem ze wyszedles;D
Ech... a jednak się nie "zes****".
(28.10.2010 18:18)plpl napisał(a):  A czemu Santer nic nie pisze?
Chciałbym, żeby nie pisał z powodów ideowych ( Valhalla nieciekawie postępuje z redaktorami ), ale powód jest taki, że chłop ni ma czasu.

Cherish Balle daję wtedy, gdy zgadzam się z autorem postu/chcę zaznaczyć, że czytałem dany temat/nie chcę pisać postu i wybieram sobie post kogoś, który jest zbliżony do mojego poglądu.
PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - styczeń 2011) i (śp.) PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na PokeMedia (2006-08), PokemonPowrót (2008), PokeShadow (2008), PokePlanet2 (2008), PokemonMasters (2009), PokemonBeta (2009), PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum (śp.) PokeRang.
Teraz jestem modem na PVF (od początku forum), Adminem na forach: PokeCollect (od 2009) i PokemonBlackChaos (od 2010) oraz stronie Pokemons.tnb.pl (od 2010)
Odpisz
23.11.2010, 23:38
*
status 'meh', bo duchowo ciągle byłeś na straży... ten powrót ma raczej charakter formalny |3

good to see ya ^_^

[Obrazek: MLG.png]
Misaki Iwane - za co go kochamy
mrrrrrr - Nid
Odpisz
11.12.2010, 14:39
*
No i pomimo zapowiedzi zmian, jak widać nic z tego nie wyszło. Wiadomo, że w pewnym momencie brakuje czasu i przestaje się mieć chęci. Ale to forum jako że należy do PV powinno być miejscem, gdzie nie zagląda widmo upadku Pokemonów, ale przyciąga ludzi i zachęca do działania. Daru, musisz jakoś pokazać, że jest to flagowy produkt polski w tej dziedzinie, bo kto ma to zrobić jak nie twoja osoba.
Odpisz
16.12.2010, 8:14
*
(11.12.2010 14:39)patisgarnek112 napisał(a):  No i pomimo zapowiedzi zmian, jak widać nic z tego nie wyszło.
Ależ trochę wyszło, ale co, to nie będę pisać ( nie, nie chodzi mi o ku*ę, a coś pozytywnego, czego nie napiszę, bo po co ? Każdy sie domyśli ).
(11.12.2010 14:39)patisgarnek112 napisał(a):  Wiadomo, że w pewnym momencie brakuje czasu i przestaje się mieć chęci. Ale to forum jako że należy do PV powinno być miejscem, gdzie nie zagląda widmo upadku Pokemonów, ale przyciąga ludzi i zachęca do działania. Daru, musisz jakoś pokazać, że jest to flagowy produkt polski w tej dziedzinie, bo kto ma to zrobić jak nie twoja osoba.
Problem jest z deczka inny, choć dobrze, że w ogóle zwracasz uwagę. PVF akurat jest obecnie chyba jedynym forum pokemon którego nie musimy się wstydzić ( najgorsze są: 1 miejsce ex equo - PoPL, PokeLazure, PBC, 2 miejsce - pozostali ( w tym też tacy, co oficjalnie przyznali, że już nie sa forum pokemon < "+" za szczerość ). Strona natomiast nie ma żadnego ( choćby pozornego ) konkurenta, więc panuje taka sytuacja, jaka panowałaby gdyby Rosja lub USA znikła, i nie byłoby równowagi.

Cherish Balle daję wtedy, gdy zgadzam się z autorem postu/chcę zaznaczyć, że czytałem dany temat/nie chcę pisać postu i wybieram sobie post kogoś, który jest zbliżony do mojego poglądu.
PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - styczeń 2011) i (śp.) PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na PokeMedia (2006-08), PokemonPowrót (2008), PokeShadow (2008), PokePlanet2 (2008), PokemonMasters (2009), PokemonBeta (2009), PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum (śp.) PokeRang.
Teraz jestem modem na PVF (od początku forum), Adminem na forach: PokeCollect (od 2009) i PokemonBlackChaos (od 2010) oraz stronie Pokemons.tnb.pl (od 2010)
Odpisz
16.12.2010, 15:43
*
Nie musimy się wstydzić, ale to nie usprawiedliwia pewnych rzeczy... Rozwijam swoją myśl, że PVF zobowiązuje do czegoś więcej niż w chwili obecnej.
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS