|
Dengeki pikachu
|
|
14.09.2010, 5:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2011 17:25 przez Nid.)
|
||||
|
||||
|
Dengeki pikachu
Alternatywna nazwy: 電撃ピカチュウ; Pocket Monsters: Dengeki Pikachu; Pokémon: The Electric Tale of Pikachu; Pokemon: The Electric Tale of Pikachu.
Rok wydania: 1997. Status: ukończona - 4 tomy. Autor: Ono Toshihiro. Autor rysunków: Ono Toshihiro. Gatunek: Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Mystery, Sci-fi, Shounen, Sports, Supernatural. Jak czytać: od prawej do lewej. Dengeki pikachu
|
||||
|
16.09.2010, 17:30
|
||||
|
||||
|
RE: Dengeki pikachu
Nie wiem gdzie pisać o błędach, więc napiszę tu... Niestety nie chodzi o ortografię czy interpunkcje tylko o błąd w otworzeniu pliku - chodzi mi o "czapter" pierwszy z tomu pierwszego - plik o nazwie "18". Tu screen:
![]() |
||||
|
6.08.2011, 13:18
|
||||
|
||||
|
RE: Dengeki pikachu
Ostatnio weszłam w czeluści internetu, tam gdzie nikt nigdy nie szuka. Szukałam ostatnich dwóch rozdziałów, by wreszcie móc dokończyć serie. Ku mojej zadumie znalazłam... Dengeki pikachu the movie. Poprytałam sie trochę ludzi czy wiedzą coś o tym odłamie Dengeki Pikachu. Dziewczyna o nicku Catarsis powiedziała mi, że wyszedł niewielki nakład tej mangi w 2001 roku, w Japonii.Z kolei te niewyraźne skany pochodzą z 2004 roku, więc nie łudźcie się że ktoś je może zeskanować w wyraźniejszej wersji.
Dengeki pikachu the movie: Ściagnij z 4share Oglądaj online
|
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: beztytuuzdb.th.png]](http://img641.imageshack.us/img641/4708/beztytuuzdb.th.png)