StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eksperci poszukiwani
23.08.2010, 14:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 3.04.2011 12:19 przez Daru.)
*
Eksperci poszukiwani
W związku z ciągłą rozbudową Pokemon Valhalli poszukiwane są osoby na następne stanowiska:
  • tłumacz języka angielskiego,
  • tłumacz języka japońskiego,
  • ekspert ds. kodu gier Pokemon,
  • redaktor działu "Bohaterowie anime",
  • redaktor działu "Opisów odcinków anime",
  • redaktor działu "Filmy",
  • redaktor działów "Pokemon Ranger",
  • redaktor działów "Mystery Dungeon",
  • redaktor działu "Pokemon Trading Card Game",
  • redaktor działu "Bohaterowie Pokemon Special",
  • redaktor działu "Serie Pokemon Special",
  • redaktor działów dotyczących innych mang Pokemon,
  • newsman.

Zainteresowanych objęciem jednej z powyższych funkcji proszę o kontakt ze mną przez napisanie w tym temacie lub zgłoszenie się w naborze do redakcji.
Odpisz
23.08.2010, 17:44
*
RE: Eksperci poszukiwani
Ja bardzo chętnie zgłoszę się na NewsMana. Pasuje mi też redaktor działu Pokemon Ranger i tłumacz języka angielskiego, ale NewsMan najlepszy.

http://www.drakon.ixan.net
Odpisz
23.08.2010, 18:05
*
Ja bardzo chętnie do "Bohaterów anime" lub "Filmy". Przy okazji tłumacz j. angielskiego (łatwiejsze teksty).

Odpisz
23.08.2010, 18:40
*
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na redaktora działu "Bohaterowie Anime", aczkolwiek mogę się też zająć opisami odcinków.
Odpisz
23.08.2010, 18:46
*
Chętnie będę Newsmanem, na wielu stronach byłem na bieżąco w temacie.
Nieźle znam j. angielski, więc mogę być także tłumaczem.
Ale jednak wolę Newsmana.
Odpisz
23.08.2010, 19:11
Ja mogę chętnie zająć się tłumaczeniem japońskiego Wink i opisami odcinków.
Odpisz
23.08.2010, 20:08
*
Ja by chętnie się zgłosiłem do "Opisów odcinków anime"
Odpisz
23.08.2010, 23:32
*
redaktor działu "Opisów odcinków anime", - To mi najbardziej pasuję , bo oglądanie i opisywanie odcinków byłoby tutaj moim hobbym Smile
Odpisz
24.08.2010, 6:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2010 6:05 przez PokeStudy.)
Chyba każdy jest tu chętny na opisywanie xDD
Może niech Daru zrobi konkurs?? Wtedy się okaże kto będzie prawdziwym ''naczelnym''.
Chętnie zostałbym newsmanem Smile Zaglądam codziennie na serebii oraz na inne strony, i chętnie bym coś tam napisał na stronce Smile Miałem z tym już styczność, więc bez obaw.

Pozdrawiam
Odpisz
24.08.2010, 7:10
*
Zamiast pisać tu, co macie zamiar robić, napiszcie chociaż jeden artykuł do wybranego przez Was działu i prześlijcie go Darkowi.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Legends
24.08.2010, 7:42
*
Jeśli potrzebujesz porządnego tłumacza to właśnie czytasz jego post.
Odpisz
24.08.2010, 7:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2010 7:53 przez PokeStudy.)
p4key dobry pomysł ^^ ale uważam iż lepiej jest zrobić konkurs ^^
A swoich artykułów nie zamierzam nikomu przesyłać by ktoś je czytał! o nie!

Pozdrawiam
Odpisz
24.08.2010, 9:18
*
Ja się już wprawdzie zgłaszałem do Daru przez GG, ale napiszę tutaj, żeby nikt się potem ewentualnie nie zdziwił. Moją wybraną posadą jest :
  • tłumacz języka angielskiego

Ponieważ mam duże doświadczenie i codzienną styczność (od czego jest Internet) z tymże nietrudnym do opanowania językiem, myślę, że nadaję się na takową posadę.
  • Co mogę tłumaczyć?

W zasadzie całkiem dużo - newsy, opisy ataków, umiejętności i odcinków, wpisy do PokeDexów...Naprawdę, niewiele jest rzeczy, których nie dałbym rady przetłumacz - jeśli takowe są, to są to takie, których nigdy nie widziałem lub nie słyszałem i musielibyście dać mi chwilę, abym zakapował, o co chodzi.
Odpisz
24.08.2010, 12:00
*
(24.08.2010 7:53)PokeStudy napisał(a):  A swoich artykułów nie zamierzam nikomu przesyłać by ktoś je czytał! o nie!
Lol. Jeżeli wyślesz je Daru, to Twoje szanse na zostanie newsmanem zrosną. Przecież i tak będziesz miał okres próbny i będziesz musiał umieszczać swoje prace ;p
Co do konkursu... to przecież wszyscy się nie dostaną, wybierze się najlepszych i voila :3
Odpisz
24.08.2010, 12:14
*
Tutaj masz newsmana Tongue

[Obrazek: ub2.png]
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS