|
Braki
|
|
2.08.2010, 9:36
|
||||
|
||||
|
Braki
Piszcie tutaj, czego brakuje Wam, drogim użytkownikom tego Forum, a także największej polskiej witrynie poświęconej POKEMON.
Ja wraz z moimi kolegami postaram się nadrobić te braki. |
||||
|
2.08.2010, 9:40
|
||||
|
||||
|
RE: Braki
IMO potrzebna reorganizacja wszystkiego. Teraz nie wiadomo kto robi, co robi, z czym robi, co je w przerwie na "robienie", ile robi, co będzie robił i co jest wolnego do roboty. Że tak powiem - na moje oko chaos. Vulp w redakcji? Aktualizacja przydałaby się.
|
||||
|
2.08.2010, 9:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2.08.2010 9:50 przez PokeMan.)
|
||||
|
||||
|
Phi, na każdym elemencie PPSu NIGDY nie ma na czas aktualizacji i jest kompletna dezorientacja. Podobnie tutaj, wiadomo, lepiej napisać nowe niusiki, artykuliki/cokolwiek nowego niż napisać Historię strony, Dodatkowy dział poświęcony wszystkim byłym redaktorom od 2003 r., jasne zasady, obyczaje strony itp.
Tak jest niestety wszędzie i nic się nie zmieni, bo sposób myślenia ludzi odpowiedzialnych za to, się nie zmienia ( bo gdyby się zmienił, to na Revie nie byłoby grochu z kapustą, na PC do 45 tys. postów nie mieliby tych ok. 50 działów, na PS by zaaktualizowano redakcję i historię strony, na PV podobnie...przykładów masa, a to tylko braki typowo organizacyjne, o merytorycznych nie wspominam ). Zamiast wszystko wyłożyć czarno na białym, np. kto to jest Vulpi, Daru, jakiś redaktor...lepiej to wszystko trzymać w formie nieskondensowanej, a potem w dyskusjach pisać o tym, a to że odwiedzający nic nie zrozumieją, to tylko sposób na to, że można się wywyższyć, że ja to tam kiedyś...co niestety ja też muszę robić, bo ni ma takowych artykułów które wyjaśniają wszystko co i jak. Cherish Balle daję wtedy, gdy zgadzam się z autorem postu/chcę zaznaczyć, że czytałem dany temat/nie chcę pisać postu i wybieram sobie post kogoś, który jest zbliżony do mojego poglądu. PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - styczeń 2011) i (śp.) PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na PokeMedia (2006-08), PokemonPowrót (2008), PokeShadow (2008), PokePlanet2 (2008), PokemonMasters (2009), PokemonBeta (2009), PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum (śp.) PokeRang. Teraz jestem modem na PVF (od początku forum), Adminem na forach: PokeCollect (od 2009) i PokemonBlackChaos (od 2010) oraz stronie Pokemons.tnb.pl (od 2010) |
||||
|
2.08.2010, 10:03
|
||||
|
||||
|
Cześć pe cztery ki.
Brakuje mi uzupełnionej listy nowych Pokemonów z obrazkami I w ogóle dział Black/White jest jakiś taki nieaktualny.Legends - ludzie są potrzebni do wszystkiego. Zawsze. Chyba pisałem Ci zresztą do czego teraz przede wszystkim potrzebuję ludzi. Cytat:Historię strony, Dodatkowy dział poświęcony wszystkim byłym redaktorom od 2003 r.Ktoś napisał na tym forum bardzo mądrą rzecz: emachel napisał(a):10% to robienie czegokolwiek, 90% to rozczulanie się nad przeszłością... Typowo polskie.Nie ma co myśleć o tym co było, to durnota. Trzeba iść do przodu. Kim jestem? Nikim, marną osobą, która w wyniku zbiegów okoliczności uzyskała admina na Valhalli. A to w dziale "Redakcja" na stronie się znajduje. Tyle. |
||||
|
2.08.2010, 10:16
|
||||
|
||||
(2.08.2010 10:03)Daru napisał(a): Ktoś napisał na tym forum bardzo mądrą rzecz:I tutaj się różnimy, bo ja bym chciał, aby młodzi co wejdą np. tu, wiedzieli kto to taki Trawek, czy inny 3d co piszą głupoty. No właśnie, pewnie przez tą "strategię" na największej Polskiej stronie Pokemon ni ma nic o Tazo, Zabawkach pokemon z lat 2000-2002, czasopismach z tego okresu i masie innych ciekawych rzeczy. A źródła na wszystko są, choćby na WA, ale też w archiwach mądrych stron ( nie jest taką stroną np. strona Rozmów w toku, gdzie wynika z niej , że program istnieje od 2009 r. ) np. FilmWebu gdzie tylko tam znalazłem info o liczbie widzów Filmu Pierwszego w Polsce. Dla mnie obecnie PS i PV to polskojęzyczne wersje Serebii, Filba itp. a nie Polskie strony. Szkoda. Choć przykład idzie z góry/przeszłości bo też na PL stronach Poke z lat np. 2004 też nic nie o Polskim aspekcie. Na stronach o digimonach też nic ni ma o figurkach Digi z jogurtów Campiny, komiksie wydawanym przez Egmont. Podobnie na wielu innych stronach o kultowych serialach. Cherish Balle daję wtedy, gdy zgadzam się z autorem postu/chcę zaznaczyć, że czytałem dany temat/nie chcę pisać postu i wybieram sobie post kogoś, który jest zbliżony do mojego poglądu. PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - styczeń 2011) i (śp.) PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na PokeMedia (2006-08), PokemonPowrót (2008), PokeShadow (2008), PokePlanet2 (2008), PokemonMasters (2009), PokemonBeta (2009), PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum (śp.) PokeRang. Teraz jestem modem na PVF (od początku forum), Adminem na forach: PokeCollect (od 2009) i PokemonBlackChaos (od 2010) oraz stronie Pokemons.tnb.pl (od 2010) |
||||
|
2.08.2010, 10:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2.08.2010 10:55 przez Serre Champagne Quadro.)
|
||||
|
||||
|
Przydałby się taki zbiór bardziej znanych osób z PPSa, tró. Żeby nie było tak, jak to mam gdzieś zapisek z Shouta:
Cytat:» Inaka - 1.08.2010, 15:28 -- Sprite to nie jest taki napój?Od końca do początku, wyciąg z naszego Shoutboxa. Więcej nie wiem. Nie interesuję się nazbyt tym, co się na stronie Valhalli dzieje, bo latam po forach. @down - Żeby na start młodzi mogli obeznać się kto jest ważniejszą osobą na całym PPSie i rozumieć o czym gadają w Shoucie. xD ![]() Gallery Hyacinth's Saga, druga moja pisana Saga w życiu. Serre's Cardhouse Mój have/want |
||||
|
2.08.2010, 10:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2.08.2010 10:48 przez sprite.)
|
||||
|
||||
|
yyy, no i o co Ci chodzilo z ta wypowiedzia? Przykro mi, ale nie rozumiem.
Swoja droga, znow trzeba sie zakrecic bedzie i przejac Valhalle
|
||||
|
2.08.2010, 10:55
|
||||
|
||||
Cytat:Swoja droga, znow trzeba sie zakrecic bedzie i przejac ValhalleEee. Raczej ci się to nie uda, bo jedynym administratorem na Valhalli obecnie jestem ja. |
||||
|
2.08.2010, 11:03
|
||||
|
||||
|
Z tym, ze kilka slow i juz nie jestes xd
|
||||
|
|
2.08.2010, 11:10
|
||||
|
||||
(2.08.2010 10:16)PokeMan napisał(a): ja bym chciał, aby młodzi co wejdą np. tu, wiedzieli kto to taki Trawek, czy inny 3d co piszą głupoty. Głupszy jesteś niż wyższy gościu, proste i każdy to wie. Spis może być, ale robiony przez kogoś neutralnego z dużym stażem, który zna wszystkie szczegóły dotyczące tych osób, co zrobiły, czego nie. TY PokeManie tego nie wiesz i nie jesteś neutralny, ba, sądze, że nawet siebie byś umieścił w tym spisie co byłoby totalną głupotą już. |
||||
|
2.08.2010, 11:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2.08.2010 11:14 przez Daru.)
|
||||
|
||||
Cytat:Z tym, ze kilka slow i juz nie jestes xd Do kogo? Waldek na Valhallę nie zagląda od kilku miesięcy, sensei ma Pokemony obecnie gdzieś. Lizard trzyma tylko serwer. Obawiam się, że pomyliły Ci się czasy sprajcie. |
||||
|
2.08.2010, 11:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2.08.2010 11:16 przez sprite.)
|
||||
|
||||
|
Nie zaglada, co nie znaczy, ze nie moze Cie... odsunac ;d
zreszta, nie bede sie tu wysilal, po prostu poczekaj ;p |
||||
|
2.08.2010, 11:16
|
||||
|
||||
|
zeby mozna dawac pokemony tak jak na revie . ale cheris balle tez sa dobre
Friend Code Platinum 3095 1773 6365 |
||||
|
2.08.2010, 11:16
|
||||
|
||||
|
Sprite, PV chyba twojego ego już nie pomieści. Nie nadążamy za tobą :<
Projekt Cyklon: ukończony! bonus: reklama Projekt Dżoker: ukończony! Projekt Fang: w oczekiwaniu na ripy angielskie - ale się nie pali ![]() update 16.02.12 http://facebook.com/sailorki - poprzyj akcję!
|
||||
|
2.08.2010, 11:17
|
||||
|
||||
|
ja nie mam zamiaru tam adminowac bo po co?
Po prostu ktos zastapi Dareczka. |
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

I w ogóle dział Black/White jest jakiś taki nieaktualny.![[Obrazek: fjpxk3.png]](http://i44.tinypic.com/fjpxk3.png)