|
Ulubiony Pokemon
|
|
2.08.2010, 9:05
|
||||
|
||||
|
Ulubiony Pokemon
Temat kultowy już chyba. Jaki jest wasz ulubiony stworek?
Ja bardzo lubię trójkę. Poniżej, o co chodzi.
|
||||
|
2.08.2010, 9:18
|
||||
|
||||
RE: Ulubiony Pokemon
Legends napisał(a):Sceptile - Wygląda po prostu cool. Art karty ze Stormfonta i wszystko jasne. Zieleniec ze świetnym ogonem. I do tego elementy żółci, piękny "ryj".Zgadzam się ;P. Dorzucę jeszce Eevee, którego cenię za to fajne futerko i wielki puszysty ogon ;>, oraz mojego kochanego Camerupta, który podoba mi się za te cielęce oczy ^o^. |
||||
|
2.08.2010, 10:07
|
||||
|
||||
|
Napiszę 2, bo teraz one są dla mnie lepsze ;d
Absol- super typ, wygląd, ataki i w ogóle best pokemon! Mew- sweet legenda, mały, ale silny i bardzo szybki
by me ![]() ![]()
|
||||
|
2.08.2010, 10:34
|
||||
|
||||
|
Mew-Extra słodziak.
Eevee-Kolejny słodziak,i ma dużo extra ewolucji. Munchlax-Mój ulubiony pok. ![]() Trololololo |
||||
|
2.08.2010, 15:53
|
||||
|
||||
|
Osobiście to uwielbiam wszystkie Pokemony, jednak najlepsze to:
-Butterfree - mój najulubieńszy. W całej okazałości jest niesamowicie piękny i słodki. Gdy trzeba, w Anime, to mocno zaatakuje. -Lugia - niesamowicie piękny, majestatyczny i zarówno potężny Pokemon. Zauroczyła mnie jego pieśń, którą odgrywa się pod koniec filmu drugiego na Ocarinie z tego co dobrze wiem. -Bulbasaur - super słodki i silny Pokemon. W jakiegokolwiek gram Pbf-a to zawsze wybieram go na startera i nie chcę by ewoluował. To całe podium, a jeszcze parę Pokemonów, które bardziej lubię to: Eevee, Scyther, Tangela, Latias, Celebi, Slowpoke i Slowking. Butterfree - najsłodszy Pokemon!!!
|
||||
|
2.08.2010, 18:03
|
||||
|
||||
|
1 miejsce -Piplup.
Wiem, że dla większości z Was jest może trochę.. przesłodzony, ale ja go uwielbiam. <3 Słodki pingwinek i uroczy charakterek. A te jego oczęta. 2 miejsce - Pachirisu. Słodki, słodki i jeszcze raz słodki. Więcej mówić nie muszę. Ten jego ogon, ząbki, policzki. 3 miejsce - Pikachu. Ma fajny ogonek i fajnie mówi to swoje ''pika, pika''. Słodziak. 4 miejsce - Uxie, Azelf, Mesprit. Jeziorowe trio. Są fajne, ładne, słodkie, mają fajne moce. Podoba mi się ten fakt, że wszystkie podobno wyszły z jednego jaja, o. Mają też słodkie główki i ogonki. Nie wiem czemu, ale mają jakieś specjalne miejsce w moich ulubionych. 5 miejsce - Plusle i Minum. Super się razem dobierają, słodziaki, ogólnie fajne. 6 miejsce - Cherrim. Podoba mi się to, że ma dwie formy. Jak świeci słońce, to jest tym słodkim, wesołym kwiatkiem, a w normalnej formie tym.. kokonem (?). Słodki, taki uroczy i skryty. Więcej takich bardzo ulubionych chyba nie mam, oczywiście lubię jeszcze wiele innych poków, ale nie zaliczam ich do moich ulubieńców. |
||||
|
2.08.2010, 19:54
|
||||
|
||||
|
1st - Raichu.
Za the cutest smile I've ever seen, mój ulubiony typ i genialny sprite w Silverze. A, i świetne kolory Shiny. 2nd - Breloom. Those eyes, damn. I Grass/Fight które ma naprawdę tendencję do kokszenia. 3rd - Flygon Hands down dla pokemona, który ma 3 typy for real, Levitate jako Flying... I nie dostaje 8x za mixa typów od Ice, tylko 4 i counteruje takie typy jak Thunder, Water (lol), Fire... Po prostu większość, tylko ten weakness na Ice. Apropos... 4th - Swampert. Epic win, preevo tworzy meme internetowy, połączenie typów kasuje wzajemne weaknessy prócz 4x na Grass, ale - GODDESS - Earthquake + Surf + Ice Beam pokrywa niemal wszystko, NAWET Grass. 5th - Zapdos. Elec/Flying plainly rocks. I Drill Peck/Thunderbolt. Resist na Ground... Itd, itd. Pewnie Zekrom wejdzie później gdzieś ze względu na godly Dragon/Elec... Ale póki co niech zostanie tak. ![]() Gallery Hyacinth's Saga, druga moja pisana Saga w życiu. Serre's Cardhouse Mój have/want |
||||
|
3.08.2010, 18:42
|
||||
|
||||
|
Moimi ulubionymi pokemonami są Blaziken i Umbreon.
Taj jakoś wcześniej nie miałem takich ulubionych pokemonów. Jednak, kiedy ujrzałem te od razu wiedziałem, że to są te najfajniejsze według mnie. Uwielbiam je za wygląd i siłę. Podoba mi się, że nie są zbytnio przesłodzone i nie są też takie ohydne. |
||||
|
3.08.2010, 20:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3.08.2010 20:04 przez SIXTER.)
|
||||
|
||||
|
Moje top 2 - to Entei i Umbreon (nigdy nie mogłem wybrać, który bardziej do mnie przemawia).
![]() |
||||
|
4.08.2010, 9:11
|
||||
|
||||
|
Ja dorzucę jeszcze Charizada. Świetnie wygląda, ma fajne ataki, jest silny itp. I ten charakterek. Zawsze go lubiłam i nie przestanę lubić
Powracam na forum |
||||
|
4.08.2010, 21:19
|
||||
|
||||
|
Charmander... kocham go od lat. Jest śliczny i silny, a do tego mój ulubiony typ ;p
|
||||
|
15.08.2010, 10:33
|
||||
|
||||
|
Arcanine to mój wybór. Zawsze go uwielbiałem. Narysowałem z nim chyba z dziesięć rysunków.
![]() KOLOR BORDOWY + TWÓJ POST = % |
||||
|
15.08.2010, 11:05
|
||||
|
||||
|
Zawsze mam każdego ulubionego pokemona z każdej generacji, ale jest 1 którego lubie NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH
1. generacja: STARMIE -za wygląd, charakter, siłę, i w dodatku koloru niebieskiego ^^ lepszy od Staryu. 2 generacja: Chikorita - za wygląd, słodkość, ładne koraliki wokół szyi i słodkie oczy ^^ 3 generacja: Torchic - za wygląd i słodkość 4 generacja: Piplup- za kolor niebieski ^^ napewno nie Piplup Hikari, gdyż to głupi Pokemon wśród jej teamu. ZDECYDOWANIE INNY (niż Hikari) Piplup ![]() Pozdrawiam PokeStudy |
||||
|
15.08.2010, 12:39
|
||||
|
||||
|
Najlepszym pokemonem jest według mnie Charizard. Jest super silny oraz ma zajefajny wygląd no i jest typu ognistego a to mój ulubiony typ.
|
||||
|
|
17.08.2010, 11:09
|
||||
|
||||
|
Riolu- małe, urocze niebieskie stworzonko od którego bije taka miła.....aura ;3
Eevee- najsłodsze z najsłodszych <3 lisek, lisek raz jeszcze lisek *_* Vulpix- to co powyżej |3...aww..moja lisia mania... Flygon- silny, śliczny...i SMOK *_* |
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: shadownightsuserbar.png]](http://img411.imageshack.us/img411/9131/shadownightsuserbar.png)
![[Obrazek: 38138g.gif]](http://img94.imageshack.us/img94/1453/38138g.gif)
![[Obrazek: GwGY.png]](http://p.gpxpl.us/GwGY.png)

![[Obrazek: fjpxk3.png]](http://i44.tinypic.com/fjpxk3.png)

![[Obrazek: sygnalast21.jpg]](http://img339.imageshack.us/img339/9342/sygnalast21.jpg)

![[Obrazek: grey_lexington_signature_copyright_greyl...4p5pd6.jpg]](http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/040/1/b/grey_lexington_signature_copyright_greyl12_by_greyl12-d4p5pd6.jpg)