|
Gangi w pokemonach
|
|
2.08.2010, 8:47
|
||||
|
||||
Gangi w pokemonach
pokemony.com napisał(a):Świat Pokemon to wielka kraina przepełniona różnego rodzajami tajemnicami, które są niezrozumiałe dla większości ludzi. Większość trenerów Pokemon chce je zgłębiać poprzez idealną współprace ze swoimi pokemonami i przyjaciółmi. Są niestety też ludzie, którzy tego wszystkiego nie rozumieją albo rozumieją w tylko sobie zrozumiały sposób. Wszyscy Ci ludzie mają jednak jakieś cele, do których chcą dożyć za wszelka cenę. Niektórzy to robią w sposób niezagrażający niczyjemu życiu i zgodnym z prawami, jakimi rządzi się świat niestety jest jeszcze druga strona medalu, do której zaliczają się Ci źli. Przeważnie Ich marzenia są o wiele większe niż przeciętnego człowieka, więc łączą się oni w różnego rodzaju grupy, które z czasem rosną w siłę i zaczynają zagrażać istnieniu całemu światu. Interesuje mnie jakie są wasze ulubione gangi? Oraz dlaczego właśnie ich lubicie ^^. === Moją ulubioną złą drużyną jest TEAM MAGMA, ponieważ mają fajne, silne pokemony, w których skład wchodzi większość moich ulubionych min. Camerupt, Mightyena, Crobat. Podoba mi się, że mają inny cel niż kradzieże pokemonów tzn. chcą ożywić GROUDONA i zapanować nad światem. Ponadto noszą (wg. mnie) najlepsze stroje, a literka M kojarzy się z MAMA xP. |
||||
|
|
2.08.2010, 9:00
|
||||
|
||||
|
RE: Gangi w pokemonach
Akfasi. Po pierwsze, są niebiescy. Po drugie, używają Sharpeedo (<3). Po trzecie, mają świetnie wyszkolone poki. Po trzecie, bardziej lubię Kyogre od Groudona. Po czwarte, są o niebo fajniejsi. Po piąte, mają Crawdunty (<3). Szkoda że noszą marynarskie wdzianka...
|
||||
|
2.08.2010, 10:04
|
||||
|
||||
|
Najlepsi są Galaktycznii
![]() Używają fajnych poków. Trudno ich pokonać w późniejszym czasie i fajna muza leci w walce ;p by me ![]() ![]()
|
||||
|
2.08.2010, 10:09
|
||||
|
||||
|
Aqua.
Since woda to drugi albo trzeci mój ulubiony typ, podobają mi się ich stroje, Magma jest overrated, Sharpedo to dobry pokemon, Kyogre może rozwalić Groudona w starciu z nim. Meh. ![]() Gallery Hyacinth's Saga, druga moja pisana Saga w życiu. Serre's Cardhouse Mój have/want |
||||
|
2.08.2010, 10:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2010 8:13 przez Thunder.)
|
||||
|
||||
|
Według mnie najlepszy jest Team Aqua,bo najbardziej lubię wodne poki^_^
![]() Trololololo |
||||
|
2.08.2010, 10:40
|
||||
|
||||
|
Team Rocket (oczywiście chodzi mi o ten z gier, a nie Jessie, James i Meowth z anime -.-). Przynajmniej wyglądają jako-tako a nie jak pajace w super obcisłych ciuszkach i równiutko strzyżonych włosach (Team Galactic), czy jak rycerze ze średniowiecza (Team Plasma).
Jeśli chodzi o pokemony, to może nie są najsilniejsi, choć Ariana czy Archer z gier Heart Gold/Soul Silver do najsłabszych też nie należą. ![]() |
||||
|
|
2.08.2010, 13:35
|
||||
|
||||
|
Team Aqua, nuff said
Jedyny gang bliski piratom, a nie jak inne, które nie mają nawet charakteru... mieszkać w wulkanie? porąbało... Team Rocket i ich śmieszne wdzianka? Pffff... a czekaj! Został jeszcze galactic, który naprawdę napawa mnie śmiechem xD no... ale są przynajmniej poważni. Jedynie ten nowy gang w B/W prezentuje się wręcz świetnie RYCERZE!!!ale i tak piraty rox ![]() Misaki Iwane - za co go kochamy mrrrrrr - Nid |
||||
|
2.08.2010, 13:49
|
||||
|
||||
|
PLAZMA RULZ
Te ich wdzianka są misiowe. Rycki malowane. Już widzę te ich texty: -Rzucam rękawice Tobie hędogi człowiecze. Stawaj do boju o honor. Na 2gim miejscu są Magmiaści mają najfajniesze wdzianka i groundona ![]() Piraty miejsce 3cie Rakietowi 4 I galaktyczne ćwoki 5. Liść z natury zielony. |
||||
|
2.08.2010, 17:26
|
||||
|
||||
|
Team Rocket: Nigdy mi do gustu nie przyopadli, tylko o kase chodzilo im.
Team aqua: Dziwne stroje ale byli latwi, nie lubie graudona i kyoqre czy jak to sie tam pisze(wole rayqaze ).Team galactic: Fajny team ale troche przesadzony. Wole team magma: czemu? nie wiem. Wszystkie teamy sa glupie ale magma jakos najmniej .
|
||||
|
2.08.2010, 17:47
|
||||
|
||||
|
Team Rocket. Mają przynajmniej jakiś stosowny wygląd i fajne poki.
Nie chodzi mi tylko o gry, ale też o anime. Wiem, że dla niektórych te ich naskoki w każdym odcinku, nieudane próby porwania Pikachu, motta i porażki mogą wydawać się nudne, ale ja ich uwielbiam. Jessie jest pro, a James jest szeksi i tyle. D: |
||||
|
4.08.2010, 9:21
|
||||
|
||||
|
Mój ulubiony to Team Magma. Mają fajne poki i ubrania. No i ten wspaniały Groundon
Powracam na forum |
||||
|
5.08.2010, 12:15
|
||||
|
||||
|
Ja preferuję klasykę - Team Rocket. Był pierwszym, który poznałam i dlatego mam do niego taki sentyment. A Jessie i Jamesa uwielbiam ;p Bez nich byłoby nudno... no i bez Meowth'a, of course.
|
||||
|
5.08.2010, 18:04
|
||||
|
||||
|
Team Galactic, bo to pierwszy team z jakimś porządnym celem, który może zmienic losy całego swiata[no wiem, moze i Kyogra i Groudon tez, ale oni tylko losy ziemi
]. No i pierwszy zły zespół, któremu w animcu udało się częściowo dopiąć swego[no bo tego świata nie zniszczyli]
|
||||
|
20.08.2010, 16:44
|
||||
|
||||
|
Team Rocket (ten nieanimcowy) rządzi! W FR/LG uważałem, że są najgłupsi (no bo nie znałem jeszcze Galaktycznych ;D), ale zmieniło się to w HG/SS. Jak już było mówione Ariana i Archer wymiatają! Pozatym mają fajny system alarmowy w kryjówce w Johto. Zaraz po nich są Akła. Niby łatwi, niby mam Sceptila, ale z nimi przegrałem. Następnie Magmowi - za super lokację kryjówki xD. Potem jest już tylko Galactic...
Plazmy nie komentuję, po pierwsze dlatego, że dziwacznie się ubierają, a po drugie, że jeszcze tak dobrze ich nie znamy. http://www.drakon.ixan.net |
||||
|
20.08.2010, 18:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.08.2010 18:31 przez Matt.)
|
||||
|
||||
Legends napisał(a):Akfasi. Po pierwsze, są niebiescy. Po drugie, używają Sharpeedo (<3). Po trzecie, mają świetnie wyszkolone poki. Po trzecie, bardziej lubię Kyogre od Groudona. Po czwarte, są o niebo fajniejsi. Po piąte, mają Crawdunty (<3). Szkoda że noszą marynarskie wdzianka...Ta, prawdziwym powodem jest, to że Kałuż do nich należy >.> Ale tylko spróbuj przejść na złą stronę mocy, a moją babcię na Ciebie naślę. Dobra, ja Rakietowców najbardziej lubię. Powód jest prosty i mało zajmujący, ale o tym ciutkę niżej. Jakby co nudzi mi się strasznie, więc postanowiłem wyrazić swój pogląd na te Teamy. Od razu mówię, że wzoruję się na mandze. Team Rocket miał być jedynym, najsilniejszym i największym Teamem w cały Poke Świecie. Niesiety autor zauważył, że już wszystkim zaczyna się nudzić działania owego gangu, więc rozpoczął tworzenie kolejnych o nowych, dupnych celach. W tym, że Team Aqua i Team Magma da się przeżyć, to Galactic już nie. To Giovani w Anime jak i Mandze podbił cały Poke Świat, jednak czy w mandze był taki zły i głupi? To nie on pragnął stworzenia nowego świata, lecz kierował się intencjami odnalezienia syna, dla które poświęcił się, nawet nie tylko siebie - większość swego życia. Tym, że manga i anime Pokemon są odmienne jak słoń i człowiek to już nie mówię, tak samo jest z tymi organizacjami mangi i anime. Różnią się one niesamowicie. Ich cele są inne i historia także. Giovani z anime dąży do złapania MewTwo i skolekcjonowania wszystkich stworków, jednak ten sam człek z mangi do odnalezienia syna i rozpowszechnienia wszelkiego zła na świecie. Inni liderzy Teamów mają swoje chore i nierealne ambicje, które jakby spojrzeli innym okiem na świat im się nie udadzą. Z garstką ludzi nie wiadomo jak uzbrojonych nie podbije się świata, a tym bardziej się go nie zmieni w sposób diametralny i ogromny. Dlatego właśnie nie szanuję, ani nie uznają reszty Teamów za godnych takich chorych ambicji. Dlatego właśnie nie przepadam za nimi, wręcz nawet nie szanuję ich i opisuję tak:
![]() Podziękowania dla: ~Nid |
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: shadownightsuserbar.png]](http://img411.imageshack.us/img411/9131/shadownightsuserbar.png)

![[Obrazek: 38138g.gif]](http://img94.imageshack.us/img94/1453/38138g.gif)
![[Obrazek: fjpxk3.png]](http://i44.tinypic.com/fjpxk3.png)
![[Obrazek: GwGY.png]](http://p.gpxpl.us/GwGY.png)
![[Obrazek: Ani495MS.png]](http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b9/Ani495MS.png)
![[Obrazek: MLG.png]](http://dl.dropbox.com/u/654837/MLG.png)

).

![[Obrazek: odnid.png]](http://img522.imageshack.us/img522/5568/odnid.png)