|
Nabór uzupełniający do ekipy forum
|
|
31.10.2011, 18:30
|
||||
|
||||
|
Nabór uzupełniający do ekipy forum
W związku z odejściem PokeMana z forum przeprowadzamy specjalny uzupełniający nabór na moderatorów działów Anime, Fora i strony oraz Reklama. Nabór trwa przez tydzień, od dzisiaj (31.10) do 7 listopada. Mogą brać w nim udział wszyscy użytkownicy, także dotychczasowi pomocnicy.
Każdy post powinien zawierać:
Szablon zgłoszenia (proszę się do niego bezwzględnie stosować): Kod: [b]liczbaporządkowa. Pseudonim[/b] - [i]lista działów.[/i]Przykładowe zgłoszenie: Cytat:0. Daru - Anime, Fora i strony, Reklama |
||||
|
|
31.10.2011, 19:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2011 19:03 przez Kippert.)
|
||||
|
||||
|
RE: Nabór uzupełniający do ekipy forum
1.Kippert93 - Anime, Fora i Strony, Reklama
O sobie: Mój forumowy nick to Kippert93, jednakże w realnym życiu noszę imię Paweł, postanowiłem złożyć zgłoszenie, bo czemu by nie spróbować? Zwłaszcza że pokemonami interesuję się odkąd zostały wyemitowane w polskiej telewizji.(Oczywiście zdarzały się małe przerwy w moim pokemonowym hobby, ale odkąd mam dostęp do internetu owe przerwy już nie występują). Interesuję się zarówno grami z serii pokemon jak i anime, które oglądam do tej pory, zarówno w wersji angielskiej, polskiej jak i oryginalnej, kłamstwem by było że obejrzałem wszystkie odcinki we wszystkich wersjach, jednakże od serii DP śledzę anime bardzo dokładnie. Skąd wziąłem się na tym forum? Otóż postanowiłem "zintegrować" się z polską pokemonową społecznością i trafiłem na to forum i od tego czasu tutaj goszczę i nie mam zamiaru Was opuszczać, chyba że mnie wykurzycie, lub coś mi się w głowie poprzestawia i pokemony mi się odwidzą. Kim jestem? Jestem zwykłym człowiekiem w już 7 mld świecie, interesuję się wieloma rzeczami,aktualnie uczę się w liceum, jeżeli już coś robię to albo na 100% albo w ogóle, staram się też z każdej porażki wyciągnąć jakieś wnioski. Dokąd zmierzam? Jak na razie zmierzam ku dorosłości(takiej prawdziwej). To chyba najważniejsze informację o mnie, przepraszam bardzo że tego tak dużo i że ktoś będzie musiał to czytać. Doświadczenie Niestety aktualnie nie posiadam co z pewnością jest wielkim minusem(choć mam nadzieję że tutaj je zdobędę, ale jak nic z tego nie wyjdzie to się nie obrażę ) Pozdrawiam.
Pokemon White FC: 2881-5350-4597 Masz jakieś pytania dotyczące gier a może chcesz zawalczyć? Pisz śmiało GG 36831589 |
||||
|
|
31.10.2011, 19:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2011 21:31 przez Daru.)
|
||||
|
||||
|
2. Opticum - Fora i strony
O sobie 14 lat, Szczecin. Uwielbiam karty MtG, gracz na Cockatrice. Znam w stopniu bardzo dobrym język polski i w stopniu dobrym (a jak na wiek - bardzo dobrym) j. angielski. Często piszę opowiadania/teksty fabularne (te drugie w j. angielskim). No cóż, znasz mnie trochę, Dariuszu. Czułbym się urażony, gdybyś mi odmówił tej posady, gdyż ostatecznie pomagałem Ci, kiedy mnie o to prosiłeś. Doświadczenie redaktor MMC, admin Pokemon Polska (tak, zawsze będę z tym dowcipkował. xD), ex-mod PVF, redaktor PV, admin własnych małych stron, admin PS (jedna z moich stronek, która w okresie świetności miała ok. 50 userów. łoł) To tyle z mojej strony, mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona, a tymczasem pozdrawiam. teehee Cytat:Legends wykonaj lepszy layout, bo o kodowanie Cię nie proszę, ale Twój Source of Life wcale lepszy od Mpoke nie był, więc nie wiem po co ich krytykujesz. Grafika jest na wysokim poziomie, jeśli chodzi o PPS. Może nawet i ogólnie o scenę pokemon na świecie Inaka napisała : Cytat:No wiesz... Szczecinianie mają specyficzne poczucie humoru i charaktery xD Spider-Pig, Spider-Pig, lata i fruwa tu i tam, Spider-Pig, Spider-Pig, aaach twój przyjazny Spider-Pig! |
||||
|
31.10.2011, 20:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2011 20:39 przez Jabuko.)
|
||||
|
||||
|
3. Jabuko - Reklama, Fora i strony, Anime
O sobie: Tomek, z kujawsko-pomorskiego. Lubię wszystkie gry, aczkolwiek moim głównej targetem są gry na konsole Nintendo, potem zaś wszystko związane z retro. Z Pokemonów lubię gry i anime, z mangą specjalnie dużego kontaktu nie miałem, aczkolwiek wszystko jest dla ludzi, i kiedyś to nadrobię. Z innych zainteresowań: biegam długie dystanse (wszystkie dystanse aż do półmaratonów, z nimi włącznie), czytam książki, wielki fan kaset VHS (może to przez to retro), interesują się Koreą (Płd/Płn) oraz Rosją i krajami byłego związku radzieckiego. Doświadczenie: Redaktor bloga (+moderator forum) Karawana.eu, blogger portalu Polygamia.pl, były redaktor portalu (+ moderator forum) X-gamers (projekt upadł po 2 latach), było jeszcze kilka mniejszych projektów, ale chyba szkoda o tym pisać, bo to były bardzo krótkie i skromne posady.
|
||||
|
31.10.2011, 22:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1.11.2011 12:44 przez Arinald.)
|
||||
|
||||
|
4. Arinald - Fora i Strony
O sobie: Jestem Marcin z Chorzowa, lat 14 (i 10 miesięcy), maniak gier wideo (głownie Poków), wielbiciel książek, szczęsliwy posiadacz 3DS-a. Ostatnio za bardzo nie udzielałem się na forum, bo za bardzo czasu nie miałem. Doświadczenie: Moderuję tutejsze 2 działy (jeden razem z Cynd). Poza tym razem z kolegami prowadzę stronkę o MMORPG którego tutaj zapewne nikt nie zna
![]() Temat który wg. Ciebie nadaje się do zamknięcia? Napisz o nim do mnie. Potrzebujesz pomocy z jakąkolwiek grą? Zgłoś się do mnie. Zielony w twoim poście? To znak, że wymagał on małej poprawy. Ktoś Cię obraził? Natychmiast o tym informuj!!! Friend Code 3DS: 1719-3288-5462 Ktoś chętny na partyjkę Kid Icarusa? PM me please. |
||||
|
6.11.2011, 0:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6.11.2011 2:05 przez Daru.)
|
||||
|
||||
|
5. GlossyGem - Reklama.
O sobie: Mój nick to GlossyGem, moje imię to Karol. Mam 19 lat. Jestem twórcą kilku Pokemonowych RPG Makerowych projektów. Studiuję turystykę. Moją ulubioną grą jest seria The Sims. Moim niespełnionym marzeniem jest strona o tejże grze. Jestem człowiekiem z celami, które staram się realizować. Na ipodzie króluje Lady Gaga i September. Moja przygoda z Pokemonami zaczęła się od gry w Golda. Po zabawie w redaktora na przeróżnych Simowych stronach przyszła pora na przeniesienie doświadczenia i pomysłów z Simowej sceny na Pokemonową. Jestem administratorem, redaktorem, edytorialistą i grafikiem na stronie Pokemon, którą staram się odbudować. Zarządzam fejsbukowym kontem powstającej strony o Pokemonach. Dobrze idzie mi współpracowanie z członkami zespołu powstającej strony. Potrafię trafić ze swoją ofertą do wybranego przeze mnie targetu. Kocham pomówienia i wyssane z palca plotki. Mam nieco "inne" poczucie humoru, które sprawia, że są one dla mnie zabawne. Mniej zabawne jest komentowanie lub dementowanie ich. Nie zawsze jestem spokojny i opanowany. Nie lubię stron, które są kombajnami i forów, które są o wszystkim i o niczym. Nie lubię szpinaku, czarliny, czekoladowego szejka w maku i Optica. Lubię waniliowe szejki, niespodzianki, dobre perfumy, seriale i administratorkę MPoke. Mój rozmiar buta to 43. I to tyle o mnie. Doświadczenie: Byłem wielokrotnie moderatorem na PoPL. Czuwałem nad działem download, byłem guru RPG Makerowym w dziale RPG Maker. Byłem MG na PoPL oraz na Forum Revival. Jestem(?) moderatorem działu RPG Maker oraz całej Faktorii na Forum Revival. Byłem administratorem Forum Revival. Miałem swój PBF. Tworzę stronę o tematyce Pokemon. Współpracuję z Electronic Arts, organizuję eventy z tematyką The Sims. Piszę artykuły dla Arhn.eu. Chciałbym zająć się działem reklama, ponieważ jest to dział, który nie wymaga ogromnych zasobów czasu od moderatora, więc nie byłoby to dla mnie problemem. Mam wszelkie predyspozycje do pełnienia funkcji opiekuna tego działu. |
||||
|
6.11.2011, 8:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6.11.2011 12:08 przez Daru.)
|
||||
|
||||
|
6. Żółty k. momo - Reklama, Anime
O sobie: Na imię mam Olaf, a lat mam 12. Interesuje się grami i anime. Z pokemonami żyje od 9 lat. O forum dowiedziałem się od kolegi i od razu poczułem się tu jak w domu. Moja średnia w piątej klasie 4,5 ( nie śmiać się ) a, lekcje które lubie to matma i angielski. Doświadczenie: Nie mam żadnego doświadczenia ale, szybko się ucze więc od razu to nadrobię. Mój nowy nuzlocke http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=1759 ostatni chapter 23.02.2012 |
||||
|
6.11.2011, 21:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6.11.2011 22:00 przez Chapp.)
|
||||
|
||||
|
7. Chapp - Fora i Strony, Reklama, Anime
O sobie: Na imię mam Wojtek, mam 20 lat, jestem gwiazdą, wszyscy mnie znają i lubią, ale do rzeczy. Pokemonami i ogólnie Japonią interesowałem się od dawna. Myślę, że Pokemony są jej najwspanialszym, ale nie jedynym tworem. Zaczynam się obecnie uczyć japońskiego, może coś z tego wyjdzie. Czasami jeżdżę na konwenty, ale głównie do Krakowa. Myślę, że Anime jest dla mnie naturalnym działem ale może być również reklama. Studiuję informatykę więc z podstawami nie będzie problemu. Daru nie powinienem wypowiadać się o mojej konkurencji, ale zauważyłem są startują młodzi użytkownicy forum, pełni werwy jak np. mój poprzednik. Młodość daje zawsze szanse. Natomiast dziwią mnie kandydatury niektórych ,,wyjadaczy chleba,, , którzy są na forum od dawna i pewnie nic więcej nie wniosą. To jest moja subiektywna ocena. Do rzeczy, to jest mój pierwszy raz kiedy startuje i może będzie szczęśliwy. W każdym bądź razie żeby forum się rozwijało trzeba kreatywności. Doświadczenie: dawniej administrator LS Fan i moderator Kim Kolwiek RPG to było by na tyle, umiejętność pracy w grupie, ukończony KURS AGENTA REKLAMY oraz KOMUNIKACJI PUBLIC RELATIONS(to chyba do działu reklama) |
||||
|
|
17.11.2011, 17:02
|
||||
|
||||
|
W wyniku naboru poszczególne działy trafiły do następujących osób:
Dziękuję wszystkim za udział i zachęcam do spróbowania przy następnej okazji
|
||||
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

) Pozdrawiam.

![[Obrazek: strefamala.png]](http://celvera.cba.pl/images/strefamala.png)
![[Obrazek: Arinald.png]](http://www.draynor.net/stat/fire/male/fletching_skillcape/Arinald.png)