StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Działy, moderacja i regulamin
8.10.2011, 13:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 8.10.2011 13:07 przez Daru.)
*
Działy, moderacja i regulamin
Zmiany, zmiany, zmiany.

Najbardziej zauważaną jest z całą pewnością modyfikacja układu działów. Niemal nieużywane działy "Gier pobocznych" zostały zintegrowane w jeden dział "Inne gry", znajdujący się w kategorii "Gry Pokemon", która pojawiła się na miejsce "Gier głównych". "Centrum Wi-Fi" z kolei zostało wydobyte na wierzch i do jego poszczególnych poddziałów możecie dostać się już ze strony głównej. W samym "Centrum" zostało utworzone miejsce na "Klany forumowe". Miejscem tym zajmuje się BZW Golem i więcej o klanach możecie przeczytać w napisanym przez nią regulaminie.

Oprócz tego opisy niektórych działów zostały lekko zmodyfikowane.

Przetasowaniu uległa także ekipa naszego forum. spoconyzenek stracił stanowisko moderatora globalnego, kilka innych osób utraciło rangę Pomocnika, część osób zajmuje się od teraz innymi działami niż dawniej, pojawiły się również nowe twarze - wspomniana już wcześniej BZW Golem odpowiedzialna za gry R/S/E oraz FR/LG, a także Serre Champagne Quadro opiekujący się Fan Fickami.

Punkt 12 "Zakazów ogólnych" regulaminu forum został rozszerzony:
Cytat:12. Bezwzględnie zakazane jest pisanie postów wspierających piractwo, zachęcanie do niego, dyskutowanie o nim oraz wskazywanie miejsc gdzie możliwe jest pobranie nielegalnych kopii gier, potocznie zwanych romami. Przez piractwo rozumie się nieuprawnione dysponowanie programem komputerowym.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: PokeMan, Inaka, gimlig, Arinald, Gonzo, Serre Champagne Quadro, jonaszek, Enygma, Mish, Pawciooo, żółty k. momo, MistrzTomix, Kippert, domidomi97, naruciakk, Cynd Ninja
8.10.2011, 16:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 8.10.2011 16:19 przez Serre Champagne Quadro.)
*
RE: Działy, moderacja i regulamin
Dziękuję. Czuję się cokolwiek zaszczycony, że mogę sprawować i tu władzę. Mam nadzieję, że nie zawiodę.
...Na więcej brakuje mi weny. Hurrr.

Oczywiście gratuluję również BZW Golem.

[Obrazek: fjpxk3.png]
Gallery
Hyacinth's Saga, druga moja pisana Saga w życiu.
Serre's Cardhouse
Mój have/want
Odpisz
11.10.2011, 19:58
*
Przepraszam wszystkich, Ciebie najbardziej, Darku... dziękuję za wszystko...
Odpisz
11.10.2011, 20:07
*
(11.10.2011 19:58)spoconyzenek napisał(a):  Przepraszam wszystkich, Ciebie najbardziej, Darku... dziękuję za wszystko...

Ocb?...

[Obrazek: sig1vn.png][Obrazek: sig2cx.png][Obrazek: sig3na.png][Obrazek: sig4w.png][Obrazek: sig5z.png]
Odpisz
12.10.2011, 22:33
*
Klany wreszcie otworzone :3

Mam nadzieje że niedługo zobaczę pierwszych chętnych..
jak nie to będę pożerać czekoladę w dużych ilościach na pocieszenie.
Nie chcecie chyba żebym była gruba? xD

Dobra, to był głupi żarcik Tongue
W każdym razie - zapraszam ^^

Kliknij aby dostac sie do mojego sklepu Wink
[Obrazek: omgbanner4.png]

NOWY! Black FC: 2537 5869 5483
3DS FC: 5241 2011 0488
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS