StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pokedex 3D
12.06.2011, 1:29
*
Pokedex 3D
Od całkiem niedawna posiadacze 3Ds'a mogą cieszyć się tą nową grą/aplikacją. Chciałbym poznać wasze opinie na jej temat. Moim zdaniem jest to bardzo fajna rzecz, ponieważ po pierwsze pozwala na oglądanie poków w trójwymiarze, co jest niesamowitym przeżyciem a ponadto pozwala na zrobienie całkiem fajnych fotek za pomocą AR Makers. (chociaż trzeba chwilę przysiąść nad robieniem tych kard)

[Obrazek: 31b90ea28ebc7dbab349c3b3f9685a13.jpg][Obrazek: 81228379e863dd0725a625c246bb87b7.jpg]

It's time to dream...
It's time to die...

[Obrazek: Darkrai_Animation_by_aquamizuko.gif]
Odpisz
12.06.2011, 11:24
*
RE: Pokedex 3D
Też mi się ta aplikacja podoba Big Grin Szkoda, że karty samemu trzeba zrobić :/ Ale trudno, naprawdę się opłaca Big Grin

[Obrazek: Arinald.png]

Temat który wg. Ciebie nadaje się do zamknięcia? Napisz o nim do mnie.
Potrzebujesz pomocy z jakąkolwiek grą? Zgłoś się do mnie.
Zielony w twoim poście? To znak, że wymagał on małej poprawy.
Ktoś Cię obraził? Natychmiast o tym informuj!!!
Friend Code 3DS: 1719-3288-5462
Ktoś chętny na partyjkę Kid Icarusa? PM me please.
Odpisz
28.09.2011, 12:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2011 15:53 przez Pawciooo.)
*
3DS, Pokedex i konkretne miasta
Witam,
generalnie nie mam pojęcia, czy jest to właściwy dział, żeby zalożyć ten temat ale... Ponieważ w Wawie nie miałem jeszcze 3dsa, nie udało mi się dorwać masy graczy i uzupełnić dexa. Teraz jednak tą zabawkę nabyłem, w związku z czym chciałbym spytać, czy są w KRAKOWIE, TARNOWIE lub okolicy ludzie bawiący się w uzupełnianie tego programiku, chcący się wymienić. Dodatkowo moglibyśmy sobie ponabijać street passy. Może inne osoby, z innych miast, też skorzystają z tego tematu?

Proszę pisać plus PM, jeśli ktoś się chce umowić. Czasem jestem też w Warszawie i na Śląsku, ale jednak stolica bardziej mi odpowiada.

< Może i dział dobry, aczkolwiek pozwoliłem sobie przypiąć Tongue - Pawciooo
Odpisz
21.04.2012, 21:29
*
RE: Pokedex 3D
Jakby ktoś był przypadkiem w Gdyni lub ogólnie w Trójmieście to niech da znać. Smile

[Obrazek: charizard.gif][Obrazek: 74b72296a1b53bae01cbc4f.png]
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS