StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa osoba w administracji oraz kwestia piractwa
10.09.2011, 13:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2011 14:00 przez Daru.)
*
Nowa osoba w administracji oraz kwestia piractwa
Chciałbym oficjalnie powitać rubin w gronie administratorów naszego forum. Mam nadzieję, że pozostanie ona na tym stanowisku jak najdłużej, a wszystkie jej działania będą cieszyły się uznaniem użytkowników. Co za tym idzie piąty punkt Postanowień ogólnych regulaminu forum przyjmuje od teraz następujące brzmienie:
Cytat:Głównymi administratorami forum, z równym uprawnieniami, są Daru, Nid i rubin.

W związku z zapoczątkowaną współpracą z Nintendo Polska zdecydowaliśmy się na usunięcie z forum wszystkich postów z romami gier oraz wspierających używanie programatorów, także tych w dziale "PoPL". Oprócz tego do regulaminu forum, w sekcji Zakazy ogólne, został dodany nowy punkt:
Cytat:Bezwzględnie zakazane jest pisanie postów wspierających piractwo, zachęcanie do niego oraz wskazywanie miejsc gdzie możliwe jest pobranie nielegalnych kopii gier, potocznie zwanych romami.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: PokeMan, Inaka, kelen, Matt, gurtos, rubin, naruciakk, pelek, żółty k. momo, gimlig, Gonzo, Politeod, Arinald, Kippert, Pawciooo, Azelf, spoconyzenek, lukaszkond, Cynd Ninja, Paul/Shinji, Mish
10.09.2011, 14:10
*
RE: Nowa osoba w administracji oraz kwestia piractwa
Wolałbym Ato albo PokeMana, no ale cóż, rodziny się nie wybiera.Big Grin W zaistniałej sytuacji składam gratulacje nowej administratorce i życzę owocnej pracy podczas kadencji.
Ciekawe czy ta współpraca z Nintendo będzie miała więcej plusle' ów czy minunów.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: PokeMan
10.09.2011, 14:55
*
W końcu dobry ruch w związku z piractwem. Gratuluję.

[Obrazek: jokerjm6.jpg]
Odpisz
10.09.2011, 15:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2011 15:07 przez BZW Golem.)
*
Woho, brawo dla rubin ^^
Oby cie zapał nie opuścił i oby to miejsce pod twymi rządami lepszym się stawało Tongue

Papa pogadanki o piractwie tutaj.. wujek google zawsze i tak mi wystarczał pod tym względem XD

Edit: No i wreszcie coś co zasłużyło na mój 100ny post Wink

Kliknij aby dostac sie do mojego sklepu Wink
[Obrazek: omgbanner4.png]

NOWY! Black FC: 2537 5869 5483
3DS FC: 5241 2011 0488
Odpisz
10.09.2011, 15:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2011 15:43 przez axel.)
*
Gratulacje rubin i i wszystkiego najlepszego na nowej drodze forumowego życia Tongue
A co do piractwa: Czy dotyczy to również odcinków anime i mangi, czy tylko gier? No i czy pomoc w uruchomieniu gry na emulatorze zalicza się do "wspierania piractwa" czy nie? Mam nadzieję, że współpraca z Nintendo Polska zaowocuje nową grą po polsku.

[Obrazek: 29486.png]
Odpisz
10.09.2011, 15:45
*
Jeśli chodzi o anime i mangę to obowiązuje w dalszym ciągu regulamin forum.

Pomoc w uruchomieniu gry na emulatorze jak najbardziej zalicza się.
Odpisz
10.09.2011, 15:47
*
(10.09.2011 15:41)axel napisał(a):  Czy dotyczy to również odcinków anime i mangi, czy tylko gier?
Pogrubiłem to co ważne:
(10.09.2011 13:59)Daru napisał(a):  W związku z zapoczątkowaną współpracą z Nintendo Polska zdecydowaliśmy się na usunięcie z forum wszystkich postów z romami gier oraz wspierających używanie programatorów, także tych w dziale "PoPL".
PoPL zostaje, anime i manga też.

Cherish Balle daję wtedy, gdy zgadzam się z autorem postu/chcę zaznaczyć, że czytałem dany temat/nie chcę pisać postu i wybieram sobie post kogoś, który jest zbliżony do mojego poglądu.
PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - styczeń 2011) i (śp.) PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na PokeMedia (2006-08), PokemonPowrót (2008), PokeShadow (2008), PokePlanet2 (2008), PokemonMasters (2009), PokemonBeta (2009), PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum (śp.) PokeRang.
Teraz jestem modem na PVF (od początku forum), Adminem na forach: PokeCollect (od 2009) i PokemonBlackChaos (od 2010) oraz stronie Pokemons.tnb.pl (od 2010)
Odpisz
10.09.2011, 15:49
*
W końcu poszliście po rozum do głowy.
Lepiej późno niż wcale.

Good luck.

[Obrazek: strefamala.png]
Odpisz
10.09.2011, 15:51
*
Ahh, zawsze chciałam poczuć jak to jest wykasować cały dział z forum. =) A tak poważniej, dzięki za awans, postaram się nie zawieść. Smile

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: gimlig
10.09.2011, 17:38
*
NIECH ZYJE RUBIN I JEJ NOWE STANOWISKO!!! Smile

Mój nowy nuzlocke http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=1759
ostatni chapter 23.02.2012
Odpisz
10.09.2011, 18:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2011 18:12 przez damiankol.)
*
Co tu więcej pisać gratulacje dla rubin.I życzę jej powodzenia.

Białe dobro które rzuca cień na Zło w Regionie Unova!
Odpisz
10.09.2011, 18:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2011 18:51 przez Witek.)
*
no kurde jak romy zakazane to jak ja będę grał w Poki? dla mnie nie problem kupić konsole i grę. ale jestem w najwyższym stopniu niepełnosprawności i takie osoby mają trochę trudnej...ale i tak w sieci tego pełno. myślę ze by Nintendo zrobiło podobnie jak steam tylko ze kupujesz Rom legalnie kto chce nagrywa żeby śmigało na konsolce a inny na Emulatorze od Nintedo do kupienia oczywiście w formie Elektronicznej. myślę ze to ciekawy pomysł. cud by to zrobili. pomarzyć można ;/
Odpisz
10.09.2011, 19:13
*
Nikt nie mówi że masz zakaz grania na ROMach.. zwyczajnie nie możesz o tym rozmawiać na tym forum :3
Ci którzy chcą grac na ROMach i tak się dowiedzą jak to zrobić, a jeżeli pragniemy tutaj współpracy z nintendo nie możemy szerzyć nielegalnych treści.

Kliknij aby dostac sie do mojego sklepu Wink
[Obrazek: omgbanner4.png]

NOWY! Black FC: 2537 5869 5483
3DS FC: 5241 2011 0488
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: PokeMan, gimlig, Inaka, Arinald
10.09.2011, 19:57
*
Zasłużony awans! Powodzenia :3

Odpisz
10.09.2011, 20:28
*
Grono adminów się powiększyło, kolejna osoba płci pięknej będzie dowodziła tutaj - super!
Gratuluje Rubin :3
ale nie będę się do ciebie zwracał per 'pani admin', bo inna Pani admin stanie się o to zazdrosna xDD

---
jednak nie mam ani jednego pozytywnego komentarza co do zmiany w działach z downloadem :<
głupota...

[Obrazek: MLG.png]
Misaki Iwane - za co go kochamy
mrrrrrr - Nid
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS