StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osiągnięcia
30.08.2011, 11:13
*
Osiągnięcia
Jako, że nigdzie nie zauważyłem tego tematu to tutaj możecie mówić swoje rubinowe, sapphirowe, emeraldowe osiągnięcia.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć, a co najmniej 9.99% nastolatków krzyczało by: "Skacz lamusie". Jednak jeżeli należysz do tych 0.01% które po prostu wbiegło by na wieżowiec i go zepchnęło... <---------- Wklej to do sygny
Odpisz
25.09.2011, 19:26
*
RE: Osiągnięcia
Ah, Ruby... pierwsza gra w której naprawdę starałam się coś osiągnąć. W moim bez mała 8 letnim sejwie mam:
  • pełny Hoenn Dex - obecnie w dobie Wi-Fi wydawałoby się że pryszcz, ale w czasach 3ciej geny to było całkiem spore osiągnięcie. A czy wspomniałam, że ~95% dexa skompletowałam bez pomocy Internetu? Szaleństwo, ale jakoś się udało Smile
  • największy in-game team w historii - 9 (!) stałych członków, których podmieniałam w trakcie przechodzenia gry.
  • wszystkie contesty na Master rank, włącznie z otrzymaniem specjalnej statuetki
  • rozgryzienie zagadki z Regisami bez pomocy neta... tia, Braille'a podejrzałam w encyklopedii

Sapphire mam raczej do przechodzenia w razie gdyby naszedł mnie humor, jednak udało mi się...
  • spotkać przypadkowego PokeRusa. Na Heracrossie. W SAFARI ZONE. Początkowo nie miałam nawet zielonego pojęcia jakie szczęście mnie kopnęło.

A co do mego ukochanego Emerald:
  • 4 symbole na Frontierze, w tym trzy złote (na Factory, Pike i Dome)
  • "shit just got real", czyli moje pierwsze EV trainowane Poki. W rolach głównych CB Flygon z Hyper Beamem, Curse Swampert z Hydro Pump oraz Ampharos z Thunderem jako jedynym ruchem obrażeniowym. I to wszystko do Dubli.
  • 2 przypadkowe shiny - Linoone i Phanphy, niestety ten drugi uciekł (Safari Zone) Sad

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
29.12.2011, 22:11
*
*Przejście ligi w 25 godzin

Trzy życzenia Cool :
1.Zniszczyć szkołę !
2.Być miliarderem $
3.Grać w pokemony Big Grin
Odpisz
28.01.2012, 23:05
*
W moim zacnym emeraldzie złapałem pokerusa na ilumisie, skompletowałem national pokedex bez 11 pokemonów oraz zdobyłem dwa symbole w battle froncie.

Wyczekujcie giveaway z okazji mojego pojawienia się tu Big Grin
Odpisz
26.03.2012, 11:13
*
ja miałem Pkrs dzięki Skitty, przejście ligii w czasie 19:48h i dwa shiny tzn. ZUBAT i TAILOW
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS