StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gts
7.08.2011, 17:16
*
gts
mam pytanie czy ten film jest prawdziwy i czy te poczki są legalne?
http://www.youtube.com/watch?v=5ZtxbnSiq...re=related

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć, a co najmniej 9.99% nastolatków krzyczało by: "Skacz lamusie". Jednak jeżeli należysz do tych 0.01% które po prostu wbiegło by na wieżowiec i go zepchnęło... <---------- Wklej to do sygny
Odpisz
7.08.2011, 19:48
*
RE: gts
O takowej sztuczce słyszałam i podobno działa.. przynajmniej działała jak o niej usłyszałam jakiś rok temu Tongue

Prawda jest taka że eventy w gruncie rzeczy może hostowac każdy.. moja metoda klonowania (IR-GTS) zakłada że robię z mojego kompa właśnie serwer sztucznego GTSa.

Poki które tam są .. niekonieczne są legalne albo nie ( acz są bardzo podejrzane, trzeba by było przez kontrole legalności przefiltrować a to i tak nie daje 100% pewności >_> ).

Zwyczajnie ktoś wstawił takowe poki na swój serwer i tyle..
kto to stworzył? czy te poki są z legalnych źrodeł? tego nie wiem

Kliknij aby dostac sie do mojego sklepu Wink
[Obrazek: omgbanner4.png]

NOWY! Black FC: 2537 5869 5483
3DS FC: 5241 2011 0488
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: pelek
8.08.2011, 10:22
*
Kolejne diabelskie sztuczki z GTSem widzę? Od początku wiedziałam że ten system to shit, ale wow, fani nadają temu zupełnie nowy wymiar xD

Jest tak jak mówi BZW Golem - ktoś (autor filmiku?) ustawił sobie serwer z którego dystrybuuje własnoręcznie stworzone eventy. Nie powiedziałabym, że to jest legalne, ale jak ktoś bardzo chce, a nie załapał się na event, to czemu nie...

A tak z innej beczki, jakie znacie stronki do manipulowania GTSem? Ja wiem o PokeChecku i PokeGTSie. Ten pierwszy ma masę użytecznych funkcji, jak klonowanie, sprawdzanie SIDa itp. Drugi jest mniej fajny, bo służy tylko do tworzenia hackowanych eventów, no ale cóż Tongue

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: pelek
8.08.2011, 10:59
*
lol, ja tam myślałem że to jest normalnie legalne. Ale skoro już to kwestionujecie, to co możecie powiedzieć o tym?
Odpisz
10.08.2011, 18:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.08.2011 18:26 przez ganon.)
*
Ja nie mam żadnego poka eventowego(wszystkie mi przepadły bo nie miałem neta) czyli z tego GTSa mógłbym pobrać te poki z Pt i SS oraz W???

[Obrazek: userbar3.png]

[Obrazek: 29108.gif]

[Obrazek: 21868cq2.gif]

[Obrazek: 13110yz5.png]

[Obrazek: dacd1a9df3.gif]

sEbeQ13 napisał(a):Nie gadajta, tylko grajta!
Odpisz
10.08.2011, 19:25
*
Z PokeGTS tak, z PokeChecka nie, bo zabrania wgrywania Poków z Classic Ribbonem/Premier Ribbonem, które posiada większość poków eventowych. Chyba że stworzyłbyś je sobie w PokeGenie i wtedy dopiero przesłał, ale co to za frajda z posiadania nielegalnego eventa? (podpowiedź: żadna)

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
10.08.2011, 19:37
*
ja z tego nie korzystam, z uzytkownikami forum wymieniam poki.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć, a co najmniej 9.99% nastolatków krzyczało by: "Skacz lamusie". Jednak jeżeli należysz do tych 0.01% które po prostu wbiegło by na wieżowiec i go zepchnęło... <---------- Wklej to do sygny
Odpisz
10.08.2011, 19:41
*
Na pokechecku mogą znaleźć się poki z normalnych eventów..
żeby to się stało trzeba je tam wgrać z pliku .pkm..
plik .pkm się dosyć łatwo eksportuje z savea przy pomocy choćby pokesava.

Czyli mogą być tam poki z oficjalnych eventów, ale jak wszystko co w necie trzeba zachować pewna podejrzliwość Tongue

btw. Lubie się czasem takimi rzeczami bawić, ale tylko na ROMach na moim R4 Tongue Oryginalnych gier strzegę jak uparty osioł xD

Odpisz
10.08.2011, 21:19
*
Ja niestety muszę się się posuwać do tak drastycznych metod.Zapewne w tym(lub przyszłym)tygodniu będę miał w końcu neta na NDS więc chciałbym mieć te poki które straciłem.Macie jakieś propozycje.Albo ktoś by sklonował poka(jeśli się da) i by mi przesłał.Oczywiście do niczego nie zmuszam ale potrzebuję pomocy.Co zrobić by mieć te poki(nawet nielegalnie niestety)???

[Obrazek: userbar3.png]

[Obrazek: 29108.gif]

[Obrazek: 21868cq2.gif]

[Obrazek: 13110yz5.png]

[Obrazek: dacd1a9df3.gif]

sEbeQ13 napisał(a):Nie gadajta, tylko grajta!
Odpisz
10.08.2011, 21:26
*
Eh, w pokechecku pewnie znajdziesz .. mniej lub bardziej legalnie.

Jak legalnie to trzeba się namęczyć i powymieniać na angielskich forach >_>
Niestety to że cie ominęły nie znaczy że ci się należą .. trzeba popracować..

Odpisz
 Cherish Balle podarowali: ganon
14.11.2011, 19:33
*
gts pokemon emerald
Mam pytanie. Gdzie w pokemon emerald wystepuje GTS? Poniewz podobno można gtsować gdy posiada sie ds lite .
jeśli ktoś wie gdzie prosze o odpisanie.
Odpisz
14.11.2011, 19:36
*
O.O!

niestety, ale GTS pojawił się dopiero w IV Generacji.

Odpisz
15.11.2011, 19:52
*
A czy jest możliwość by dostać tickety z eventow (lub eventy) w emeraldzie ( oprócz Action Replay) ?
Odpisz
15.11.2011, 21:31
*
nie, nie ma takiej możliwości.

Mish Productions: Unboxing + Reviews Smile

Odpisz
17.11.2011, 20:39
*
azure flute nigdy nie wyszło legalnie, taka ciekawostka.

Jeśłi wsadzisz do GTSu pokemona z np. Master Ballem, to osoba, z którą się przez niego wymienisz dostanie Twojego pokemona z Master Ballem. Innymi słowy, każdy przedmiot jaki dasz pokemonowi, będzie wysłany razem z nim.

Z tego, co mi wiadomo, to Azure Flute nie jest hold itemem...

Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS