StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktualne ceny kart w sklepach stacjonarnych.
3.08.2011, 13:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2011 21:50 przez Cynd Ninja.)
*
Information Aktualne ceny kart w sklepach stacjonarnych.
prosiłbym o przyklejenie wątku.

Ten temat ma na celu informować wszystkich o aktualnych cenach kart. Nie mówię tutaj tylko o boosterach, puszkach itd.,ale również o pojedynczych kartach specjalnych. Wybacz ale to byłby za duży spam. Pozostańmy przy sklepach i najlepiej tylko stacjonarnych w Polsce. ~Cynd
Okej, piszcie miejscowość, miejsce oraz cenę kart, jakie znajdziecie. Pamiętajcie, mowa wciąż o PTCG!

Szczecin, Real nieopodal Pizzy Hut i McDonalda - booster D/P PL za 5zł
Szczecin, Galeria Gryf, Carrefour - booster D/P PL za 2zł
Szczecin, klub Fenix - booster B/W ENG za 16zł

dzielcie się i Waszymi okolicznymi promocjami/cenami.

Cytat:Legends wykonaj lepszy layout, bo o kodowanie Cię nie proszę, ale Twój Source of Life wcale lepszy od Mpoke nie był, więc nie wiem po co ich krytykujesz. Grafika jest na wysokim poziomie, jeśli chodzi o PPS. Może nawet i ogólnie o scenę pokemon na świecie

Inaka napisała :
Cytat:No wiesz... Szczecinianie mają specyficzne poczucie humoru i charaktery xD

Spider-Pig, Spider-Pig, lata i fruwa tu i tam, Spider-Pig, Spider-Pig, aaach twój przyjazny Spider-Pig!
Odpisz
3.08.2011, 14:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 3.08.2011 16:15 przez Cynd Ninja.)
*
RE: Aktualne ceny kart
Proszę o połączenie z tym tematem i ew. ukaranie użytkownika za dublowanie tematów.

Proszę o używanie opcji "Raportuj" zamiast wyrażania dezaprobaty i łamania 8. pkt. regulaminu.

Also, tamten wątek nie jest przeznaczony do informacji o cenach kart w normalnych, fizycznych sklepach. Ten wątek zostaje, oba podklejam.

~Cynd

[Obrazek: sig1vn.png][Obrazek: sig2cx.png][Obrazek: sig3na.png][Obrazek: sig4w.png][Obrazek: sig5z.png]
Odpisz
3.08.2011, 18:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2011 21:51 przez Cynd Ninja.)
*
RE: Aktualne ceny kart w fizycznych sklepach.
Bard:
Katowice kościuszki 8 - Tu byłem ale poków brak, jak się spytałem powiedziano że theme deck za 56zł.
Kraków batorego 20 - Booster BW w granicach 11-15zł z tego co ostatnio byłem zapłaciłem 13.50 chyba?
Poznań Sw.Marcin 41
Poznań ratajczaka 32
Wrocław Ruska 46c

Fizyczne???? A co te internetowe są Psychiczne? albo magiczne? te i te mają magazyn.

Fizyczne są gdy można wejść w fizyczny kontakt z opakowaniem kart podczas zakupu Smile

Jak ma ktoś lepsze określenie to niech podeśle PW.

EDIT: FIXED!

~Cynd

Mój nowy kanał na yt
Wystartował
Mój Fan Fick, zapraszamSmile

Madara(do Minato, na temat powodów ataku na Konohę) "Och, wiesz ... to jest zabawa, to część mojego planu ... rozpoczęcia wojny ... na rzecz pokoju ... "

Hirako-(do Aizena)"Czy można walczyć, kiedy góra i dół, lewo i prawo, przód i tył, a kierunek obrażenia mieszają się w twojej głowie? Nie, nie możesz. Nikt nie może. Im silniejszy jesteś tym więcej można stosować, im bardziej przygotowany do walki, tym bardziej prawdopodobne jest, aby twoje ciało reagowało tylko na to, co widzisz!"
Odpisz
3.08.2011, 19:55
*
W Gdańsku:
- w Empikach już nic nie ma
- w Smykach już nic nie ma
- w Tesco i Carrefourach nic nie ma i nigdy nie było
- a Cartoon Planet zlikwidowali

W tym momencie sam już nie wiem, gdzie można kupić karty.

Projekt Cyklon: ukończony! bonus: reklama
Projekt oker: ukończony!
Projekt Fang: w oczekiwaniu na ripy angielskie - ale się nie pali Tongue
update 16.02.12

Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Thunder
4.08.2011, 5:36
*
Suwałki - Empik - 13 zł. xDDDDD

[Obrazek: fjpxk3.png]
Gallery
Hyacinth's Saga, druga moja pisana Saga w życiu.
Serre's Cardhouse
Mój have/want
Odpisz
5.08.2011, 17:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 5.08.2011 17:35 przez kuei.)
*
Kraków C.D:

Galeria Krakowska> EMPIK=12.90zł
Galeria Krakowska> Dragones(taka budka z karciankami)- Tam nie jestem pewien czy wogóle są.
Galeria Kazimierz> EMPIK=12.90

Mój nowy kanał na yt
Wystartował
Mój Fan Fick, zapraszamSmile

Madara(do Minato, na temat powodów ataku na Konohę) "Och, wiesz ... to jest zabawa, to część mojego planu ... rozpoczęcia wojny ... na rzecz pokoju ... "

Hirako-(do Aizena)"Czy można walczyć, kiedy góra i dół, lewo i prawo, przód i tył, a kierunek obrażenia mieszają się w twojej głowie? Nie, nie możesz. Nikt nie może. Im silniejszy jesteś tym więcej można stosować, im bardziej przygotowany do walki, tym bardziej prawdopodobne jest, aby twoje ciało reagowało tylko na to, co widzisz!"
Odpisz
5.08.2011, 17:30
*
Szczecin - Fenix - Theme Decki CoL - ok.48 zł
Odpisz
13.12.2011, 21:34
*
RE: Aktualne ceny kart w sklepach stacjonarnych.
Szczecin-Centrum handlowe ,,Molo''-Sklep T.K.Maxx- niemieckie puszki z Enteiem, Raikou i suicunem oraz z Meganium, Feralgatrem i Typhlosionem za uwaga, uwaga... 40ZŁ/szt. !
Odpisz
14.12.2011, 18:29
*
Wie ktoś coś o tanich kartach we Wrocławiu? Te D/P za 2zł brzmią bardzo kusząco, ale to pół Polski dalej Tongue

@kuei znasz ceny w tym sklepie?

[Obrazek: m9ami.png]
Odpisz
7.01.2012, 19:55
*
Byłem Wrocław:
Korona Real - nic
Centrum Marino Tesco - nic
Odpisz
8.01.2012, 11:26
*
FENIX SZCZECIN

Puszka z Emboarem/Samurottem/Serperiorem - 63zł
Puszka z Victinim - 77zł
Boostery CoL - 14,60zł
Boostery BW - 16zł
Boostery BW: NV - 15,90zł
Theme Decki BW: NV - 46zł
Odpisz
8.01.2012, 12:26
*
W Warszawie są w Graalach

[Obrazek: 4334272ed86bc2e12bcb130359441fa81ac1f07a6571554e1.png]
Odpisz
11.02.2012, 21:21
*
Wiecie może gdzie w gliwicach są ?
Odpisz
12.02.2012, 1:44
*
Wiecie coś o kartach w LuBlin/Zamość ?
Odpisz
12.02.2012, 20:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.02.2012 20:34 przez Lalilorn121.)
*
Wie ktoś może gdzie da się kupić karty w Oleśnicy(Dolnośląskie)?
I w jakiej cenie?

My favorite anime Pokemon, One Piece, Naruto Tongue

Nyan Nyan... http://www.youtube.com/watch?v=gZ8w4vVaOL8 Heart
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS