StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osiągnięcia
30.07.2011, 12:56
*
Osiągnięcia
Jakie sa Wasze ostateczne osiegniecia w HG/SS? Przy okazji podajcie swoje najsilniejsze Pokemony oraz nazwę swojej postaci. Pokażcie przy tym swoje minusy...
Moje:
OSIĄGNIĘCIA:
-Opticum
-Mewtwo lv92/Lugia lv93/Ho-oh lv89/Meganium lv75/Feraligatr lv75/Typhlosion lv75/Infernape lv100/Torterra lv100/Empoleon lv100
-wszystkie startery I/II/III/IV generacji
-493 widzianych Pokemonów, w tym ponad 300 złapanych
-22 shiny Pokemony
-16 odznak
-wszystkie legendarne Pokemony złapane
-wszystkie akcesoria do ubierania Pokemonów zdobyte

MINUSY:
-brak Wi-Fi
-ponad 100 Pokemonów brakuje do kolekcji 493 złapanych
-bardzo mało pojedynków stoczonych w Battle Tower itd.

A Wy?

Cytat:Legends wykonaj lepszy layout, bo o kodowanie Cię nie proszę, ale Twój Source of Life wcale lepszy od Mpoke nie był, więc nie wiem po co ich krytykujesz. Grafika jest na wysokim poziomie, jeśli chodzi o PPS. Może nawet i ogólnie o scenę pokemon na świecie

Inaka napisała :
Cytat:No wiesz... Szczecinianie mają specyficzne poczucie humoru i charaktery xD

Spider-Pig, Spider-Pig, lata i fruwa tu i tam, Spider-Pig, Spider-Pig, aaach twój przyjazny Spider-Pig!
Odpisz
30.07.2011, 14:02
*
RE: Osiągnięcia
Skomentuję trochę co do osiągnięc Optica: wiesz co, osiagnięcia w moim rozumieniu to wszystko, co się zdobędzie bez uzycia cheatów, kodów lub AC karty, czy jak to się tam zwie, jeżeli nie miałeś wi-fi, to po samych danych tutaj widac, że musiałeś jakoś używac cheatów... ja Cię za to nie pochwalę, bo to dla mnie osiągi nie są ...

Mish Productions: Unboxing + Reviews Smile

Odpisz
30.07.2011, 14:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.07.2011 14:13 przez rubin.)
*
Hmm, do HG/SS jakoś się specialnie nie przykładałam, ale...

Osiągnięcia:
  • Shiny Suicune [OT: Felix] [ID: 33543]
    [Obrazek: Spr_4h_245_s.png][Obrazek: divern3.png]
    Nature: Bold | Ability: Pressure
    31 / 28 / 31 / 30 / 31 / 31
    Caught at Route 25 | Date of catching: 1 Jul 2010
    Avaliable: UT (lv.40), NNable
  • wszystkie konkurencje w Pokethlonie zaliczone na złoto, w tym 4 medalistów (poków ze wszystkimi medalami) Smile
  • były to pierwsze, i jak dotąd, jedyne gry w których wyRNGowałam ID/SID
  • pokonałam Reda teamem składającym się z 5 poków na 55 lv. + HM Slave...
  • z pominięciem Blue i Pryce'a, zebrałam wszystkie numery do Gym Leaderów ^^
  • na BFie zdobyłam srebra w Towerze i na Factory (reszty budynków nie ruszałam)
  • Pokewalker: 16524 Watty, 384418 kroków, 11 odblokownych tras (w tym eventowe Yellow Forest i Winner's Path)
  • ściągnięte eventy - Pikachu-colored Pichu, Summer 2010 Jirachi, Movie 13 shiny Raikou, + dwie trasy wymienione wyżej

Klęski:
  • nie ściągnięcie eventowego Mew, shiny Enteia i Suicuna z powodu (a) nie posiadania DSa w tym czasie (Mew), (b) bycia na beznetowym wyjeździe (Entei i Suicune)
  • Większość legend leży odłogiem. Nawet Sudowoodo nie złapałam, lol.

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
6.08.2011, 14:17
*
ja cheatow nie uzywalem, lulz. nie mam wifi, ale mam kolegow, ktorzy maja dsa i d/p/pt/hg/ss/b/w Smile

Cytat:Legends wykonaj lepszy layout, bo o kodowanie Cię nie proszę, ale Twój Source of Life wcale lepszy od Mpoke nie był, więc nie wiem po co ich krytykujesz. Grafika jest na wysokim poziomie, jeśli chodzi o PPS. Może nawet i ogólnie o scenę pokemon na świecie

Inaka napisała :
Cytat:No wiesz... Szczecinianie mają specyficzne poczucie humoru i charaktery xD

Spider-Pig, Spider-Pig, lata i fruwa tu i tam, Spider-Pig, Spider-Pig, aaach twój przyjazny Spider-Pig!
Odpisz
8.08.2011, 13:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2011 15:18 przez pelek.)
*
moje osiągnięcia:
-radek
-16 odznak
-gwiazdka na karcie za pokeathlon, elite cztery, shiny listki
- 432 złapane, 450 waidziane
-wszystkie legendy z 1,2,3,4 generacji
-wszystkie startery z 1,2,3,4 generacji
-shiny raikou i entei z eventu

klęskoza:
-nie pobranie żadnych eventów oprócz dwóch psów

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć, a co najmniej 9.99% nastolatków krzyczało by: "Skacz lamusie". Jednak jeżeli należysz do tych 0.01% które po prostu wbiegło by na wieżowiec i go zepchnęło... <---------- Wklej to do sygny
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS