StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsza rocznica forum - zmiany!
28.07.2011, 19:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.07.2011 20:02 przez Daru.)
*
Pierwsza rocznica forum - zmiany!
W dniu dzisiejszym mija rok od momentu otwarcia naszego forum! W ramach obchodów tej rocznicy razem z Nid postanowiliśmy przygotować dla was parę drobnych niespodzianek:
  • Zaktualizowany i poprawiony zostaje regulamin forum.
  • Dział "Reklama" zostaje przesunięty z działu "Fora i strony" na stronę główną i od tej chwili oficjalnie możliwa jest w nim reklama stron oraz for o tematyce innej niż Pokemony.
  • Kategoria "Fan" zostaje przesunięta powyżej "Innych".
  • Tymczasowo zostaje zamknięty nasz PBF.
  • Powracają ikonki Pokeballi znane z poprzedniej szaty graficznej (autorstwa Legendsa). Już wkrótce forum czeka poważniejsza zmiana wyglądu, ale uznałem, że użytkownicy mieli rację z tym, że obecny design jest o wiele za mało "pokemonowy".
  • Wygasają wszystkie "wieczne" ostrzeżenia wystawione przed 2 października 2010 roku (czyli sprzed daty premiery filmu "Arceus i Klejnot Życia" w polskiej telewizji).
  • Następują zmiany w ekipie moderatorów forum. Mish zastępuje PokeMana w "Anime", rubin Legendsa w "Dyskusjach ogólnych", lukaszkond RvN i Trawka w Rom hackingu, a Nid Benia w dziale Fan Art. Reszta działów pozostaje bez zmian, ciągle mamy też dwóch moderatorów globalnych - spoconegozenka i AtoMana.

Z okazji rocznicy chciałbym też życzyć wszystkim wiernym użytkownikom jak najprzyjemniejszego i jak najdłuższego przebywania i korzystania z naszego forum. Przy okazji chciałbym Wam również ujawnić całkiem nowy logotyp naszej strony, który już wkrótce zastąpi obecny.

[Obrazek: attachment.php?aid=54]

Załączone pliki Miniatury

Odpisz
 Cherish Balle podarowali: PokeMan, Gonzo, Inaka, Mish, AtoMan, PokeFanka1, Sezet, pokeserver, emachel, damiankol, Opticum, kuei, żółty k. momo, ash410, Tom, Thunder, Cynd Ninja, gimlig, naruciakk, skm94, patisgarnek112, jonaszek, Chapp, lukaszkond, Twister, lugia1942, Olamik, pelek, Paul/Shinji
30.07.2011, 11:45
*
RE: Pierwsza rocznica forum - zmiany!
Ha! Nie mam już warnów! Niechybnie rad jestem z tego! Miota mną jak szatan!
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Thunder, Inaka, Twister
31.07.2011, 13:30
*
I tak oto minął pierwszy rok,
forum zrobiło do przodu krok,
dzięki czemu panuje tu spory tłok.
Nowy logotyp z painta rodem,
niech owocuje na forum wejścia głodem,
aby każdy czuł się tutaj modem.
Niech nam żyje administracja,
po ich stronie zawsze stoi racja,
więc dla nich proszę, na stojąco owacja!

Ten, tego, nie bierzcie sobie tego za bardzo do serca. To tak a propos podtrzymania uroczystego wyrazu tego tematu.
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Inaka, Miskers, Chapp, PokeMan, naruciakk, Olamik
2.08.2011, 0:18
*
Mam wrazenie ze logo utrzymane w podobnej stylistyce juz kiedys bylo na ktoryms z forow PV, ale moze zle pamietam juz
Odpisz
2.08.2011, 9:37
*
(2.08.2011 0:18)De napisał(a):  Mam wrazenie ze logo utrzymane w podobnej stylistyce juz kiedys bylo na ktoryms z forow PV, ale moze zle pamietam juz

Było logo utrzymane w podobnej kolorystyce:
[Obrazek: logopv.jpg]

Początki strony wtedy były (kiedy 3 szablony były i angielska wersja strony)

Naruciakk.com
Odpisz
2.08.2011, 22:10
*
(30.07.2011 11:45)3d napisał(a):  Ha! Nie mam już warnów! Niechybnie rad jestem z tego! Miota mną jak szatan!

I ja też nie mam Big Grin

[Obrazek: m9ami.png]
Odpisz
3.08.2011, 14:27
*
Aha, to fajnie. Każdy, kto już nie ma warnów, niech tu pisze, oł je!
Odpisz
3.08.2011, 17:09
*
A ja mam nadal wszystkie, które były mi kiedykolwiek dane =_='.

3739 4140 9052 (SS FC)
4899 5147 3563 (White FC)

Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/user/PTCGjonaszek?feature=mhee
Odpisz
4.09.2011, 15:41
*
Już roczek Big Grin
Jestem nowa i to przeżywam! Łuhu!!
Bardzo fajnie :3

a co by tu dac? Hmm...
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS