|
pokemon na wii
|
|
22.07.2011, 16:44
|
||||
|
||||
|
pokemon na wii
mam dwa pytania.
1. Czy mozna praesłać pokemony zdobyte w rumble do ds'a? 2. jak zdobyć pokemon ranch. (potrebny mi mew) 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć, a co najmniej 9.99% nastolatków krzyczało by: "Skacz lamusie". Jednak jeżeli należysz do tych 0.01% które po prostu wbiegło by na wieżowiec i go zepchnęło... <---------- Wklej to do sygny |
||||
|
22.07.2011, 19:43
|
||||
|
||||
|
RE: pokemon na wii
1. Nie wiem
2. Najlepiej kupic, proponuje sprawdzic na allegro lub na ebayu
Mish Productions: Unboxing + Reviews
![]() reklama (Click to View) |
||||
|
29.08.2011, 11:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2011 14:41 przez Charizard.)
|
||||
|
||||
|
Mish po twoich odpowiedziach wnioskuje że nie masz wii więc twoją wypowiedź można by zaliczyć pod nabijanie jako pomocnik powinieneś się bardziej starać
1 Nie można 2 Zakładam że masz router i nie masz karty kredytowej więc kupujesz kartę z punktami np taką http://www.vobis.pl/oferta/gry_i_konsole...nktow.aspx (Pisze że na DSi ale na wii też działa. Na pokemon ranch starczy ci 1000 punktów na rumble trzeba wydać 1500 Ale im większa karta tym taniej polecam szukać na allegro często są bardzo tanio) jak dostaniesz kartę zdrap sreberko z napisu wejdź na wii shop>start shopping>add wii points> radem kart (jakoś tak) wpisz numer jaki będzie pod sreberkiem>OK>radem>masz punkty wejdź na wii ware w wyszukiwarkę wpisz ranch jak znajdziesz ściągnij (nie gift) I możesz grac. Jak napisałem coś niejasno napisz. Ciesze się że mogłem pomóc |
||||
|
|
29.08.2011, 11:47
|
||||
|
||||
|
to bardzo dziękuje za odpowiedź i postaram się zdobyć tego mew.
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć, a co najmniej 9.99% nastolatków krzyczało by: "Skacz lamusie". Jednak jeżeli należysz do tych 0.01% które po prostu wbiegło by na wieżowiec i go zepchnęło... <---------- Wklej to do sygny |
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: mish6.png]](http://img859.imageshack.us/img859/6973/mish6.png)