StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kary za kolejne kłótnie w Shoutboksie
21.07.2011, 20:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2011 20:06 przez Daru.)
*
Kary za kolejne kłótnie w Shoutboksie
GordVadosska dostał dzisiaj bana na sześć miesięcy - po raz kolejny zamiast zgłosić prowokacje ze strony innych administracji wdawał się w kłótnie i je przeciągał. Niestety trzydniowy ban kompletnie niczego go nie nauczył i dlatego tym razem został wyrzucony z forum na dłużej.

Jestem jednak bardzo zawiedziony zachowaniem moderatorów. Dlatego też spoconyzenek, który nieustannie stara się mnie zdyskredytować w oczach użytkowników i ostatnimi czasy ciągle obraża mnie, AtoMana i PokeMana dostaje +20% ostrzeżeń. Przy okazji chciałbym też jasno stwierdzić, że wszystkie decyzje podejmuję samodzielnie, nie jestem przez nikogo manipulowany, choć ostatnio nie mogę się oprzeć wrażeniu, że stara się to robić coraz więcej osób. Z kolei dzisiejsze zachowanie Legendsa przekroczyło wszelkie granice - kiedy tylko GV odezwał się na forum zaczął go prowokować i kłócić się z nim w najlepsze niczym plutonio kilka dni temu. Stąd też 10% od Nid oraz 30% ode mnie - jeśli jego zachowanie nie ulegnie poprawie i dostanie jeszcze jedno ostrzeżenie niestety utraci funkcję moderatora.

Dziękuję za uwagę.
Odpisz
21.07.2011, 20:32
*
RE: Kary za kolejne kłótnie w Shoutboksie
1. Nie tyle ciebie, jak i AtoMana i PokeMana, co ich zdanie i brak zrozumienia tego, co do każdego innego użytkownika dociera. Przecież był ban. PERMANENTNY. Nawet jeśli szukalibyście poprawy w zachowaniu usera po jego zrobieniu multi, to on NIE POPRAWIŁ SIĘ. I nadal wprawiał w kłótnie cały shoutbox.
2. Legends nic nie mówił do Vados. Żadnego zdania. Wszystko, co mówił, to jego ocena zaistniałej sytuacji.

3. Nie należy mi się 10% za udział w kłótni? o_o

[Obrazek: fjpxk3.png]
Gallery
Hyacinth's Saga, druga moja pisana Saga w życiu.
Serre's Cardhouse
Mój have/want
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: AtoMan
21.07.2011, 20:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2011 20:42 przez Daru.)
*
1. Mam inne zdanie, i sorry - dowody mówią co innego, nikt nie próbował nawet pokazać kontrdowodu, a jedynie teksty w stylu "tak jest i już".
2. Brał aktywny udział w kłótni.
3. Mówisz - masz ^^

Projekt Cyklon: ukończony! bonus: reklama
Projekt oker: ukończony!
Projekt Fang: w oczekiwaniu na ripy angielskie - ale się nie pali Tongue
update 16.02.12

Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Serre Champagne Quadro
21.07.2011, 20:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2011 8:08 przez ShootingStar.)
*
Dostałem 10% za "wszczynanie kłótni w ShoutBoxie". Nie chciałem doprowadzać do kłótni, tylko zwróciłem uwagę Vadossce bo krytykuje to co sam mówi, a że Ato usunął(jak się przyznał na Revie) najbardziej istotną rzecz, za którą zwróciłem Amgerowi uwagę...
I nie wiem, czy Ato ci mówił co usunął. A usunął to, jak Amger krytykował mak_fly'a za multi(psychiatra). Gdyby nie to, że się nie spodziewałem, że ktoś to usunie, to bym zrobił screena.
To Amger chciał się ze wszystkimi kłócić od początku i tu, i na Revie. Dodatkowo miał zbanowane kilka multi na obu forach: PokeStudy, PokeStudy2, Vados, Bados - to tylko przykłady. Więc wg. mnie należy się BAN na IP. I to dłużej niż tylko pół roku...

EDIT: Dziękuję za zdjęcie warna Smile

"Krąg musi być przerwany..." by TommyW96(dzięki Wink )
Mój fick "Podróżnik wśród Pokemonów" - zapraszam xD
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: spoconyzenek, Serre Champagne Quadro, Gonzo, gimlig, Dilorian, Chapp, Inaka
21.07.2011, 21:15
*
Koledzy... jesteście dojrzali, a zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy... weźcie się uspokójcie z tymi dziecinnymi walkami... nie macie co robic w wakacje tylko siedziec, kłocic sie z nudów?

Mish Productions: Unboxing + Reviews Smile

Odpisz
 Cherish Balle podarowali: AtoMan, Inaka
22.07.2011, 8:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2011 9:11 przez PokeMan.)
*
Najsampierw, mała dygresja. Otóż Nid, wczoraj, na ok. 5 h przez flejmem (który skutkował tematem który czytasz), wspaniałomyślnie zamknęła inny Temat pt. Shoutbox i przeniosła do arch. . W efekcie, post Daru z 21:03 początkowo znalazł się w temacie Otwarty nabór na moderatorów. Biedaczek, nie zauważył posunięcia Nid. Ach, jak ja nie lubię takich kosmetycznych "porządków". Patrząc na SB, temat o SB (sic!) jeszcze długi czas może się przydać...wszak statystycznie, za 5 dni znowu znajdzie się kolejny powód...i tak, jednakże, to jest NIC w porównaniu do tego kretynizmu lub akcji na PoPLu...tam wchodząc w Anime, okazuje się, że nie ma posta starszego niż z 2010 r. (oprócz 1/2-óch wyjątku) - LOLolo, lol...a potem nieraz widziałem, jak ktoś pisał, narzekanie w stylu "już kiedyś było, ale ktoś przeniósł do...". Lekka szkoda, bo już powstawał w Szkicowniku post, ale może i lepiej, że nie ma szansy ujrzeć światła dziennego...Pomińmy już to.
(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  GordVadosska dostał dzisiaj bana na sześć miesięcy - po raz kolejny zamiast zgłosić prowokacje ze strony innych administracji wdawał się w kłótnie i je przeciągał. Niestety trzydniowy ban kompletnie niczego go nie nauczył i dlatego tym razem został wyrzucony z forum na dłużej.
między "innych" a "administracji" winien być przecinek. Bo tak to, można opacznie zrozumieć. Generalnie, mało kto zadaje sobie trudu, zgłoszenia na forum, lub adminowi (prywatnie, GG lub PW), że "Niemcy mnie biją!". W pierwszym przypadku, zjadą Cię tak po prostu (bagatelizując sprawę), w drugim przypadku nie będą wiedzieli, a jak się dowiedzą, to będą Cię wyzywać od skarżypyt. Nie dziwota więc, że albo się próbuje swojego krasomówstwa, które nie ma żadnych szans gdy się walczy z kimś "wyższym hierarchią" na forum, albo przykleja się sobie "amerykański smile" i udaje, że pada deszcz, gdy ktoś na Ciebie zaczyna pluć. Szkoda, że tak mało ludzi postępuje właściwie, inaczej wielu by uniknęło bana/warna z rąk ludzi nieodpowiedzialnych (nieaktualne już bany/warny słynnego duetu MG: Delejt&PiecieX z Reva w roku 2009).
(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  Jestem jednak bardzo zawiedziony zachowaniem moderatorów.
Którzy są realnie odpowiedzialni za trapiące PVF od kilkunastu dni afery.
(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  Dlatego też spoconyzenek, który nieustannie stara się mnie zdyskredytować w oczach użytkowników i ostatnimi czasy ciągle obraża mnie, AtoMana i PokeMana dostaje +20% ostrzeżeń.
Np.
fragm Szołytbox z kontekstem napisał(a):» spoconyzenek - 21-07-19:46 -- Dwóch Wiernych Manów, Dwóch Wiernych Manów, z mózgu robi wodę MIIiiiiiiiiiiiiii ~ || zaśpiewał dla was Daru, ze swoim nowym przebojem - Vados To Nie Lol
» Serre Champagne Quadro - 21-07-19:44 -- To już się boję pomyśleć, jak naprzekręcana twoja relacja będzie.
» spoconyzenek - 21-07-19:44 -- to to ja wiem, że któryś z jego DWM mu pisze co się dzieje, tylko dlatego ja go jeszcze nie wołałem.
» PokeMan - 21-07-19:40 -- » spoconyzenek - 21-07-19:37 -- a Daru nas zrobi w balona i nie wejdzie dziś, tylko na gadu posiedzi ;p <<< Nie musi, jak mu robię relację na gg Big Grin
2. fragm Szołytbox z kontekstem napisał(a):» spoconyzenek - 21-07-19:14 -- http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=...5#pid24425 oraz http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=...6#pid24576 <<< jak ktoś pisze takie posty, to gratuluję myślenia ze zrozumieniem
» PokeMan - 21-07-19:13 -- czyli co, chcecie i mnie zbanować za poglądy ?
» PokeMan - 21-07-19:12 -- http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=...5#pid24425 oraz http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=...6#pid24576 <<< jak ktoś po przeczytaniu tych 2 postów, nadal popiera permbana, to gratuluję czytania z zrozumieniem
» spoconyzenek - 21-07-19:12 -- popłakałem się ze śmiechu xD wyobraziłem sobie takie wkur^ionego PokeMana z hardą miną "grozisz mi?" i piszącego z konta... PokeMan2 : oooo
» spoconyzenek - 21-07-19:11 -- Nolf - <3
» spoconyzenek - 21-07-19:11 -- XD
» Nolfaverll - 21-07-19:10 -- multi?
» PokeMan - 21-07-19:10 -- grozisz ?
» Legends - 21-07-19:10 -- Panowie, stop, bo zaraz Poke zarobi w naszych oczach to samo co V.
» Serre Champagne Quadro - 21-07-19:09 -- Pomijając drobny fakt, że jej na forum nie powinno być, Poke, to raz. Dwa, jak się NIE WIDZI co się robi źle, niczym wymieniona przez ciebie osoba, to się ją na popl wysyła. Tam wyszlifują...
» spoconyzenek - 21-07-19:09 -- nie tolerujemy, bo się nie daje tolerować, o czym sam się przekonałeś, choć nie tak dobitnie, skoro chodziło tylko o pytania dotyczące gry
» PokeMan - 21-07-19:09 -- wy sobie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji zrobiliście z SB tego forum i nietolerujecie Vados, proste
» spoconyzenek - 21-07-19:08 -- przez ostatnie 3 dni był SPOKÓJ. dlaczego? czy to mogło mieć coś wspólnego z tym, że Vados nie było i nie miał kto wywoływać kłótni? nieee, to pewnie przez burze...
» Serre Champagne Quadro - 21-07-19:07 -- Jest przecież milsza atmosfera.
» spoconyzenek - 21-07-19:07 -- Poke - nie będzie, bo nikt tu nikogo aktualnie nie obraża *rzuca kubkiem po her... znaczy z gorącą herbatą w PokeMana*
» Piesek - 21-07-19:06 -- Ło 123 postów. Aż szkoda pisać kolejnego Confused
» Serre Champagne Quadro - 21-07-19:06 -- Twoje widzimisie tego nie sprawi.
» Serre Champagne Quadro - 21-07-19:06 -- *rzuca kubkiem po kawie w PokeMana*
» PokeMan - 21-07-19:05 -- mam nadzieję, że znowu SB będzie close
Cytat:» spoconyzenek - 21-07-17:45 -- GV - Daru ma coś przeciwko bardzo niewielu sprawom, to nie jest wyznacznik sprawiedliwości
Cytat:» spoconyzenek - 21-07-18:58 -- to nie był powód, poteflonie.
» PokeMan - 21-07-18:58 -- a Nid super się zachowuje, dawać bana bo "macie i mi nie trujcie"...
» spoconyzenek - 21-07-18:58 -- Poke - sorki, nie chce mi się jeszcze raz grzebać w tym gównie
» Serre Champagne Quadro - 21-07-18:58 -- No dobra, plutonio to co innego. Ale poza nim, nie wyszła.
» Serre Champagne Quadro - 21-07-18:57 -- PokeMan: A zauważyłeś, że kłótnia NIGDY nie wyszła POZA SHOUTA? Nie. Więc nie powinieneś się odzywać.
» PokeMan - 21-07-18:57 -- i również oficjalne interpretacje przepisów publikowane przez władze
» AtoMan - 21-07-18:57 -- decyzji Nid kwestionować nie zamierzam
» PokeMan - 21-07-18:57 -- nie, trzeba czytać np. to: http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=...6#pid24576
» AtoMan - 21-07-18:57 -- zenek, może i tak, ale przeczytaj post Daru, który na to w tej sytuacji przyzwolił
» spoconyzenek - 21-07-18:56 -- zmienić regulamin zakazując zbanowanym multi, to trzeba zrobić Ato.
Czyli groźby, dziecinne przezwiska, bez argumentowe dyskredytowanie postów Admina i Mod Globala i lekceważenie Admina.
(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  Przy okazji chciałbym też jasno stwierdzić, że wszystkie decyzje podejmuję samodzielnie, nie jestem przez nikogo manipulowany, choć ostatnio nie mogę się oprzeć wrażeniu, że stara się to robić coraz więcej osób.
Fałszywe wrażenie u niektórych, wynika z tego, że tak się złożyło, że 3 podobne do siebie osoby, myślą w podobny, sensowny sposób, a niektórzy dorabiają jakieś ideologie, którymi sami robią szum...
Wrażenie manipulacji by others, to prawdopodobnie m in. to:
3. fragm Szołytbox z kontekstem napisał(a):» spoconyzenek - 21-07-20:21 -- Optic - zaśmiałem się, doceń :3
» Poke96 - 21-07-20:20 -- jak ktoś słucha eski w tej chwili(najlepiej z W-wy) - też tak wam przerywa po kawałku?
» Opticum - 21-07-20:20 -- PokeMan's Glasses, to będzie świetny item w Pokemonach
» Poke96 - 21-07-20:19 -- » Gonzo the Great - 21-07-19:49 -- O, Daru, siemano, rozeznaj po swojemu, proszę, a nie z okularami od PokeMana, dzięki wielkie Smile - zgadzam się
(...)» Serre Champagne Quadro - 21-07-19:51 -- I agree.
» spoconyzenek - 21-07-19:50 -- popieram poprzednika :3
» Gonzo the Great - 21-07-19:49 -- O, Daru, siemano, rozeznaj po swojemu, proszę, a nie z okularami od PokeMana, dzięki wielkie Smile
(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  Z kolei dzisiejsze zachowanie Legendsa przekroczyło wszelkie granice - kiedy tylko GV odezwał się na forum zaczął go prowokować i kłócić się z nim w najlepsze niczym plutonio kilka dni temu.
I potwierdzenie tego:
Cytat:» Legends - 21-07-16:35 -- A jak zacznie zatruwać nasz świat - papa, nie dziw się że będą pojazdy.
» Chapp - 21-07-16:34 -- Właśnie
» Chapp - 21-07-16:33 -- GORD VADOSKA CZY BADOS OD LEGENDSA VARA
» Legends - 21-07-16:32 -- Niech sobie do cholery żyje we własnym świecie, ale niech nie zatruwa naszego poprzez ich kolizję.
» Legends - 21-07-16:31 -- Nie - do niego / niej / tego nic nie dobiera.
» Chapp - 21-07-16:31 -- Legends mogę z nim pogadać jak chcesz
» Legends - 21-07-16:31 -- Ostrzeżenie dla wszystkich: Nie próbujcie tłumaczyć GV co źle robi, bo to i tak nie przyniesie żadnego skutku.
» Legends - 21-07-16:30 -- Chciałem po dobroci jak z Mishem, widzę że się nie da skoro nic do ciebie nie dociera.
» GordVadosska - 21-07-16:29 -- Tak, po tym jak zjechal mnie na gg zupelnie za nic
» Chapp - 21-07-16:28 -- Akurat Legends ma, sam widziałemSmile
» Legends - 21-07-16:27 -- Może to zmyla ludzi.
» GordVadosska - 21-07-16:27 -- Ty za to też nie masz się czym pochwalić
» Legends - 21-07-16:26 -- Interesujące, że zachowujesz się nie lepiej niż "siostra".
» GordVadosska - 21-07-16:22 -- przejąlem *
» GordVadosska - 21-07-16:21 -- Poke96 ale ja nie oskarżam go że podszywa się pode mnie. Poza tym Przejąlem konto mej siostry. Ile razy mam mowic?
» Poke96 - 21-07-16:19 -- gadałaś na mak flya a ty to co? vados, bados, Pokestudy to przykłady
» GordVadosska - 21-07-16:18 -- Poke96 żal Ci?
» Poke96 - 21-07-16:18 -- Optic: no niestety miał na 3 dni; ktoś gra w Pkmn Online teraz?
» Opticum - 21-07-16:14 -- myslalem ze masz perm bana o.o widocznie bylem na tyle leniwy, aby na to nie spojrzec.
» GordVadosska - 21-07-16:13 -- dziwne
» Poke96 - 21-07-15:52 -- *ogląda nowy odcinek BW* - to teraz jak się używa Rock Tomb to kamienie wylatują z portali? oh lol xD
» GordVadosska - 21-07-15:42 -- Hejka Smile
Dalsze przygody "Legends - Texas Ranger" w samoobsługowym VOD Cyfrowego Pokemon Vallhalla Forum pn. "Shoutbox".
Texto-deskrypcja opisowa dla niedowidzących: Vados się kulturalnie wita, Optic wyraża zdziwko, Poke96 zaczyna się czepiać, Legends kulturalnie zagaja, tj. robi policyjną prowokację...
(21.07.2011 20:32)Serre Champagne Quadro napisał(a):  1. Nie tyle ciebie, jak i AtoMana i PokeMana, co ich zdanie i brak zrozumienia tego, co do każdego innego użytkownika dociera. Przecież był ban. PERMANENTNY.
Nie do każdego, bo niektórzy podzielają nasze zdanie. Fakty są takie, że lud zawsze chce Igrzysk i Chleba, więc nie dziwota, że popiera krzykaczy/wywrotowców...itd. O banie i tej sprawie, wypowiedzieli się 2x Daru i Ato tj. podali interpretację przepisów reg. forum. Takie coś, o co prosi np. biznesmen, jak nie kuma 20 kg Przepisów gospodarczych i wysyła prośbę o interpretację do Urzędu Skarbowego. A i tak, każdy urząd uważa inaczej, więc...Do nas dociera, że niektórzy nadal nie dorośli do cywilizacji i wolą się posługiwać starymi zasadami typu "ząb za ząb, oko za oko, ban za ban"...no i nie znają instytucji popularnej w polskich sądach - wyroku w zawieszeniu Tongue
(21.07.2011 20:32)Serre Champagne Quadro napisał(a):  2. Legends nic nie mówił do Vados. Żadnego zdania. Wszystko, co mówił, to jego ocena zaistniałej sytuacji.
Oł, ryli ?
(21.07.2011 20:37)AtoMan napisał(a):  dowody mówią co innego, nikt nie próbował nawet pokazać kontrdowodu, a jedynie teksty w stylu "tak jest i już".
Co jest o tyle niezrozumiałe, że arch. SB, to nie twierdza jak IPN i każdy może zacytować co chce.
(21.07.2011 20:43)Poke96 napisał(a):  To Amger chciał się ze wszystkimi kłócić od początku i tu, i na Revie. Dodatkowo miał zbanowane kilka multi na obu forach: PokeStudy, PokeStudy2, Vados, Bados - to tylko przykłady. Więc wg. mnie należy się BAN na IP. I to dłużej niż tylko pół roku...
Przez mies. nowe multi nie przeszkadzało, dopiero jak Vados zstąpił do piekieł tj. na SB, lud doznał olśnienia i nagle zaczął przeszkadzać...cytaty z tym, jak to Vados sam zaczyna poproszę...bo jak na razie, to wszyscy piszą "na gębę" i z cyklu "bo moja racja, jest najmojsza, a twoja jest be, hehe".

Cały ten szpital wariatów, gdzie z braku laku bawi się w niby sejm/lub szachy, przy pomocy wykradzionego Stodalu i związanej - nitką dentystyczną - myszki złapanej pod stołem, skomentuję tak:
Nie może być tak, żeby banda modów co się wspólnie bronią w korytku, olewali ciepłym moczem założyciela i szantażowali wyższą władzę posługując się jakimś fajansem obopłciowym, który wraca jak bumerang, a praw fizyki pan nie zmienisz.

Cherish Balle daję wtedy, gdy zgadzam się z autorem postu/chcę zaznaczyć, że czytałem dany temat/nie chcę pisać postu i wybieram sobie post kogoś, który jest zbliżony do mojego poglądu.
PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - styczeń 2011) i (śp.) PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na PokeMedia (2006-08), PokemonPowrót (2008), PokeShadow (2008), PokePlanet2 (2008), PokemonMasters (2009), PokemonBeta (2009), PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum (śp.) PokeRang.
Teraz jestem modem na PVF (od początku forum), Adminem na forach: PokeCollect (od 2009) i PokemonBlackChaos (od 2010) oraz stronie Pokemons.tnb.pl (od 2010)
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Chapp
22.07.2011, 9:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2011 11:35 przez ShootingStar.)
*
Cytat:Audio deskrypcja opisowa dla niesłyszących: Vados się kulturalnie wita, Optic wyraża zdziwko, Poke96 zaczyna się czepiać, Legends kulturalnie zagaja, tj. robi policyjną prowokację...

Ja tylko zwróciłem uwagę, że gada na mak_fly'a, że ma multikonto. A Amger też ma co nie? Oczywiście Ato najistotniejszą rzecz musiał usunąć. Dowód: rozmowa z Shouta na Revie:
Cytat:[Wczoraj 20:10] Poke96: pluto: najlepsze - jak przyszedł, zaczął gadać o mak_fly'u(te wiadomości usunięto nie wiadomo czemu), że miał multi
[Wczoraj 20:12] spoconyzenek: Ato pewnie usunął żeby chronić go, tylko on wtedy był z osób które mogły usuwać
[Wczoraj 20:12] spoconyzenek: screenów nie masz, nie?
[Wczoraj 20:15] Poke96: no niestety
[Wczoraj 20:15] Poke96: nie pomyślałem, że ktoś to usunie ;(
[Wczoraj 20:16] plutonio: poke-widziałem właśnie, coś tam wspomniał że makfly czy jak mu tam, wyzywał się z Amger o nick psychiatra. Po chwili jednak ten shałt zniknął.
[Wczoraj 20:20] Poke96: o właśnie
[Wczoraj 20:22] AtoMan: plutonio: perm czy na czas? < perm na czas xD
[Wczoraj 20:23] AtoMan: Ato pewnie usunął żeby chronić go < półprawda. nie, żeby go chronić, tylko żeby nie wzniecać zamieszania
[Wczoraj 20:23] AtoMan: i miałem nadzieję, że nikt nie zauważy, ale wypierać się nie będę

Więc...

EDIT:
Ato: ten jeden wpis był tą najistotniejszą rzeczą -_-

"Krąg musi być przerwany..." by TommyW96(dzięki Wink )
Mój fick "Podróżnik wśród Pokemonów" - zapraszam xD
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: PokeMan, Gonzo, spoconyzenek
22.07.2011, 10:31
*
PokeMan, jeżeli przeszkadza TObie nasz "szpital wariatów" lub to całe forum, to dlaczego nie opuścisz forum? No bo logicznie, jak sie tu źle czujesz, to nie ma chyba sensu tu przebywac hmm?

Mish Productions: Unboxing + Reviews Smile

Odpisz
22.07.2011, 11:01
*
@UP (dygresja)
mi przeszkadza i nie raz mam ochotę stąd odejść... ale ten 'dom wariatów' to tez najlepszy kabaret na pokescenie :3

ach, piękne to były czasy, kiedy wszystkim modom zdjęto uprawnienia, bo 'logi' nie zapisały pewnych zmian x3

albo pamiętacie skasowanie 'niechcący' całego działu o pokach?
było zabawnie xD

[Obrazek: MLG.png]
Misaki Iwane - za co go kochamy
mrrrrrr - Nid
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Inaka, axel, Cynd Ninja
22.07.2011, 11:23
*
Zabawne to to było przez chwilę na początku, teraz to już żenada. Przestańcie już, bo sami rozwalacie forum. Jeśli jeden troll potrafi tak podzielić forum, to ja się boję, co będzie, jak przyjdzie jakiś prawdziwy problem...

[Obrazek: 29486.png]
Odpisz
22.07.2011, 11:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2011 11:28 przez AtoMan.)
*
(22.07.2011 9:10)Poke96 napisał(a):  Ja tylko zwróciłem uwagę, że gada na mak_fly'a, że ma multikonto. A Amger też ma co nie? Oczywiście Ato najistotniejszą rzecz musiał usunąć.

Wywołany do tablicy chciałbym powiedzieć, że usunąłem jeden wpis, który pojawił się nieco później. Wpis, który nie powinien się pojawić; nie jest jednak usprawiedliwieniem na reakcje Opticuma i Legendsa.

(22.07.2011 11:23)axel napisał(a):  Jeśli jeden troll potrafi tak podzielić forum, to ja się boję, co będzie, jak przyjdzie jakiś prawdziwy problem...

Powtarzam po raz kolejny - żadna ze znanych mi definicji trolla nie pasuje do GordVadosski. Jeśli miałbym go jakoś określić, to jako "osobę nieprzystosowaną społecznie" - ale jeśli ktoś uważa, że jest to usprawiedliwieniem zachowań części osób, to niech wraca do piaskownicy.

update 16.02.12

Odpisz
22.07.2011, 11:27
*
PokeMan - Nie chciało mi się czytać twoich wywodów, więc tylko powiem.

Poczekaj z tydzień.
I zobaczymy, jak będzie wyglądał shoutbox.

Gallery
Serre's Cardhouse
Mój have/want
Odpisz
22.07.2011, 14:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2011 14:33 przez Legends.)
*
I'm sooooooooo sorry, ale jak już i tak jesteśmy na poplu, to uczynię honory mariana <3 Do pokemana:
KONFI!!!!
Anyways, winny już się wytłumaczył, nawet na tyle, że niektórym ^ się nie chce czytać :3. Ja od siebie nic nie dodaję, bo co bym nie powiedział to nie da rady tym [bip] do rozsądku przemówić.

(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  Niestety trzydniowy ban kompletnie niczego go nie nauczył i dlatego tym razem został wyrzucony z forum na dłużej.
Oh yes, wszystko co myślałem się sprawdza.

(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  Jestem jednak bardzo zawiedziony zachowaniem moderatorów.
A my admina i dwóch manów, wyraźnie bawiących się w teatrzyk kukiełkowy =D

(21.07.2011 20:03)Daru napisał(a):  jeśli jego zachowanie nie ulegnie poprawie i dostanie jeszcze jedno ostrzeżenie niestety utraci funkcję moderatora.
Czy naprawdę sądzisz, że będziesz miał kiedyś tą przyjemność wywalić mnie na zbity pysk? Oj nie, mylisz się ^ ^.
Szukaj sobie nowego moda, rekruta nowych redaktorów i newsmana. Radź sobie teraz sam, Twoja kolej na znajdywanie nowych. Ja dłużej nie będę siedzieć w tym sejmie, teatrze kukiełkowym, namiastce Korei Północnej i cholera wie czego jeszcze. Robi się dyktatura trzech osób, a ja nie zamierzam się z tym godzić.
Chciałbym teraz zobaczyć te tłumy małych dyktatorów, którzy na wszystko narzekali - że zupa za słona, news nie taki jak trzeba, wszystko źle, do dupy i tylko oni mają rację robią cokolwiek dla PV.
Ach, sweet dreams, nikt nie zechce ^_^ Chyba, że jakiś naiwniak spoza tego grona, który będzie na tyle głupi że Ci zaufa. Tak jak ja kiedyś. My fail.
Nie będę nic tłumaczył dlaczego, co jest nie tak i tak dalej. I tak na nic to się nie sprawdzi, bo co bym nie powiedział to zawsze wyskoczy ktoś, kto beknie "zabrał mu grabki i dlatego się popłakał". Nie mam już sił kłócić się ze starymi gwardiami. Ani na mówienie prawdy o Daru, bo to i tak na nic się nikomu nie przyda. Polak zawsze jest mądry dopiero po szkodzie, przed nie dowierza i wyśmiewa sprawę.
Papa
A.W.O.L

Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Chapp
22.07.2011, 15:15
*
Legends, od paru dni mam wrażenie, że żyjesz w swoim własnym świecie i widzisz rzeczy, które nie mają miejsca.

Cytat:Nie będę nic tłumaczył dlaczego, co jest nie tak i tak dalej.

I tak cały czas. Parę osób (garstka kolesi), która chce się czuć ważniejsza od reszty, stworzyła sztuczny problem i próbuje na siłę wmówić, że dotyczy on całego forum (!), że komuś coś przeszkadza (!!), i że panuje jakaś nierówność (!!!).

Mówiąc o grabkach mówisz o sobie, prawda?

update 16.02.12

Odpisz
22.07.2011, 15:32
*
(22.07.2011 15:15)AtoMan napisał(a):  Legends, od paru dni mam wrażenie, że żyjesz w swoim własnym świecie i widzisz rzeczy, które nie mają miejsca.
Ja też mam takie wrażenie, o waszej trójce, niestety.

Cytat:
Cytat:Nie będę nic tłumaczył dlaczego, co jest nie tak i tak dalej.

I tak cały czas. Parę osób (garstka kolesi), która chce się czuć ważniejsza od reszty, stworzyła sztuczny problem i próbuje na siłę wmówić, że dotyczy on całego forum (!)
Shoutbox dotyczy całego forum? Dotyczy. Więc problem, który notorycznie w tym shoutboxie pisał również.
Cytat:że komuś coś przeszkadza (!!)
Przeszkadza, i to bardzo. Przeszkadzał, znaczy się. Tejże osoby, która ma bana na pół roku, charakter. I to, że po banie nadal jest.
Cytat:i że panuje jakaś nierówność (!!!)
I tak jest. No bo jak np. mak_fly dostał permbana, to go ma nadal. TAK, MA NADAL. A Vados co tu robił? Przecież miał tego bana. Równie perm co i poprzednika. Następnie w złym świetle stawia MODERATORÓW, bo to niby ONI prowokują czymś, oni są źli, bo się kłócą. Coś chyba jest nie tak, panowie... i panie.

Gallery
Serre's Cardhouse
Mój have/want
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS