StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
poki na Pokeathlon
6.07.2011, 18:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 6.07.2011 22:07 przez Cynd Ninja.)
*
poki na Pokeathlon
W tym wątku kazdy poleca poka na pokeathlon.Piszecie nazwe poka (może być obrazek) i na jaką konkurencję np.

Miltak

Świetna do staminy i powera.Przydała się na bloczki,piłkę i spychanie z platformy.

Teraz wy (jeden pok na post).

Nie, nie będzie nabijania. Im mniej postów tym lepiej.

~Cynd

Mój nowy nuzlocke http://forum.poke.pl/showthread.php?tid=1759
ostatni chapter 23.02.2012
Odpisz
 Cherish Balle podarowali: Ertix
6.07.2011, 18:30
*
RE: poki na Pokeathlon
Ditto - wszystkie staty na 5 gwiazdek i dawaj Big Grin

Odpisz
6.07.2011, 18:52
*
Cytat:Ditto - wszystkie staty na 5 gwiazdek i dawaj Big Grin

tak samo ma Mew :3

A tak od siebie to Raikou jest super na Speeda, tak samo jak oddish tyle, że oddish ma lepszą staminę na Relay Run Tongue

P.S. sory za złamanie zasady Tongue
Odpisz
6.07.2011, 19:05
*
Ja polecam Dragonite
Power, Jump i Speed 5 gwiazdek. Sam używam go do Powera w 1 konkurencji wymiata.
Odpisz
10.07.2011, 22:47
*
@Gonzo - taa, tylko zapomniałeś dodać że żeby wbić mu te 5 gwiazdek trzeba zgotować jakiegoś kosmicznego Juice'a. Tongue

Ja do każdej trasy miałam inne Poki. Pamiętam, że Latias (po odpowiednim soczku) był świetny w praktycznie wszystkich konkurencjach ;D

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
12.07.2011, 6:46
*
Ja bym zas bardzo prosil o jakiś dokladny opis (poradnik) Pokeathlonu gdyz jest wiele konkurencji a nie moge sie w tym polapać. O wiele ciężej niż z konkursami czy musicalem. Znam tylko statystyki pokemonow tj. Stamina, Jump itd, wiem że istnieje apri-juice, kilka konkurencji jest i to wszystko xD a na emu nie wiem jak ruszać pokemonem gdyż próbuję wszystkiego.
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS