| Ankieta: Jaką chcecie pulę pokemonów? (Pamiętajcie o podaniu dobrego terminu dla Was!!!) Ankieta jest zamknięta. |
|||
| tylko Unova | ![]() ![]() |
11 | 42.31% |
| tylko spoza Unovy | ![]() ![]() |
3 | 11.54% |
| mix wszystkich generacji | ![]() ![]() |
12 | 46.15% |
| Razem | 26 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Turniej "Wytrenuj i walcz!" - "Train and Go!" Tournament - ETAP I - Ankieta
|
|
21.06.2011, 23:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3.07.2011 17:33 przez Gonzo.)
|
||||
|
||||
|
Turniej "Wytrenuj i walcz!" - "Train and Go!" Tournament - ETAP I - Ankieta
Nowy turniej nadchodzi, więcej wstępnego info w tym poście. (Zedytowałem FAQ)
W głos w ankiecie jest ważny tylko wtedy, gdy: - klikniecie którąś z opcji, - napiszecie, w jakich dniach lipca macie czas na rozegranie turnieju. W razie dodatkowych pytań - PW, z pewnością odpowiem, a te częściej powtarzające się pytania umieszczę w FAQ w tym poście. Zapraszam, Gonzo ![]() ANKIETA ZAKOŃCZONA! Podsumowanie: WAŻNYCH GŁOSÓW - 16 UNOVA - 8 NON-UNOVA - 2 MIX - 6 Tym samym, turniej będzie w formacie Unova-Only. Przewidywany termin: 19 lipca. Ilość miejsc: maksymalnie 16 krótki harmonogram: - 5 lipca - otwarcie tematu turnieju - początek naboru. - 10 lipca - opublikowanie listy dostępnych Pokemonów. - 16 lipca - koniec naboru, info o systemie rozgrywek. - 19 lipca - rozdanie jajek - 19-21 lipca - czas na trening - 22 lipca - początek rozgrywek. Czas trwania rozgrywek jest uzależniony od ilości chętnych, podobnie jak i system rozgrywek. UWAGA! Jeśli ktoś wie, że nie będzie go w trakcie trwania naboru, proszę mi koniecznie jak najszybciej wysłać PW ze zgłoszeniem (GG, FC, nick). |
||||
|
|
22.06.2011, 6:24
|
||||
|
||||
|
RE: Turniej "Wytrenuj i walcz!" - "Train and Go!" Tournament - ETAP I - Ankieta
Mix wszystkich generacji! A czas w lipcu... To mam raczej cały lipec
Ale to się jeszcze okaże dokładnie, bo jak coś to tylko wieczorami.
|
||||
|
22.06.2011, 8:59
|
||||
|
||||
|
Mix wszystkich generacji. Na dzień dzisiejszy myślę że na 90 % będę miał cały lipiec wolny.
|
||||
|
22.06.2011, 10:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2011 12:03 przez Enygma.)
|
||||
|
||||
|
Słowo "trenuj" w nazwie turnieju myślę że sugerowało by dobijanie poków do 100 lvla. Takie single 100 było by fajne, a flat... Zobaczymy
![]() Jeśli bym zgrał to stawiał bym TYLKO na nowe poki. Na turniej ze stworkami ze wszystkich generacji przyjdzie czas. Myśle że pasowało by przetestować w akcji tylko mieszkańców Unovy. Zresztą to pierwszy turniej w 5 genie, warto to podkreślić. edit: Proszę jeszcze Gonzuś, byś zastanowił się czy Flat to "gut ajdia". FC White: 0776 6369 7537 GG 1907933
|
||||
|
22.06.2011, 10:27
|
||||
|
||||
|
O, podoba mi się
Mi by pasowała druga połowa lipca, bo muszę jeszcze skończyć blacka.
|
||||
|
22.06.2011, 11:42
|
||||
|
||||
|
Raczej druga połowa lipca, żeby się nie śpieszyć
![]() Jestem za starymi generacjami, Unovą jeszcze się nacieszymy, a spora część niegdyś przydatnych pupilków z zakresu IV geny już nie jest taka przydatna. Poświęćmy im trochę czasu
Friend Code: 3825-3706-0867 (Heart Gold) Gadu Gadu: 4217391 UWAGA! Mam nie najnowsze gg więc pisać kto się odzywa, bo nowe numery pokazują mi się jako konferencja! |
||||
|
22.06.2011, 11:55
|
||||
|
||||
|
Ej, kurcze, pierwszy raz jestem za! Super pomysł z tym, że dostaniemy losowo 3 jaja i będziemy musieli je sobie wytrenowac!
Chodźcie, zrobimy tylko z Unovy! ja przynajmniej tak zagłosowałem... kurcze, poczujmy się jak trenerzy z Unovy, i ograniczmy nasze pole manewru do tych 150 pokemonów! Gonzo, trzeba też ustalic, czy pokemony mogą byc breedowane w dowolny sposób np. dokonywac Ewolucji, czy tez nie pasuje mi końcówka lipca, a najlepiej początek sierpnia, ale tak, by wszystko sie zakonczylo przed 10 sierpnia
Mish Productions: Unboxing + Reviews
![]() reklama (Click to View) |
||||
|
22.06.2011, 12:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2011 12:16 przez jonaszek.)
|
||||
|
||||
|
Według mnie, skoro to pierwszy turniej V generacji to jednak powinny być poki tylko z tej geny. Ja mogę od 7 do 12 lipca i potem właściwie też, ale nie wiem czy wszędzie (we wszystkich hotelach) będzie mi działać Wi-Fi.
3739 4140 9052 (SS FC)
4899 5147 3563 (White FC) Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/user/PTCGjonaszek?feature=mhee |
||||
|
22.06.2011, 13:30
|
||||
|
||||
|
Mogę praktycznie całe wakacje.
Tylko Isshu - gram; Nie tylko Isshu - thx no |
||||
|
22.06.2011, 13:41
|
||||
|
||||
|
Ja niestety mogę od 16 lipca dopiero. Chyba że znajdę kompatybilny Hot Spot w hotelu do którego jadę, co w ciągu ostatnich 5 lat nie zdarzyło mi się jeszcze ani razu.
Pula poków... raczej byłabym za mixem wszystkich gen, choć jak wygra inna opcja to nie zrobi mi to większej różnicy. ![]() Sklep---Jak wytresować Poka---RNG IV Generacji---RNG V Generacji---Słowniczek---VGC 2011/Autumn Friendly
Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience. |
||||
|
22.06.2011, 14:13
|
||||
|
||||
|
Super pomysł na Turniej! ale, ja tam wolałbym gdyby poki były tylko z poza Unovy. A co do daty to tak jak rubin, w połowie Lipca.
|
||||
|
22.06.2011, 15:00
|
||||
|
||||
|
eeej no błagam Was... nie chce mi sie bawic w cały mix... będzie masakra jak ktoś dostanie np. Magikarpa, Feebasa i Ditto...
||||
|
22.06.2011, 15:30
|
||||
|
||||
|
Lol, stary, chyba logiczne, że nikt nie będzie breedował takich pokemonów. _^_ A z Magikarpia i Feebasa można zrobić niezłych koksów, a w trójwalce to Ditto nada się jak ulał. Wyobraź sobie trio: Gyrados, Ditto-Gyrados, oraz Milotic wspomagający Rain Dancem. Może nie jest to wspaniały przykład, ale starczy, aby takie pokemony wygrały.
FC PEARL: 4727 8778 9544 FC DIAMOND: Nie odkryte. Powód: przechodzę od nowa. FC PLATINUM: 5286 2258 3630 FC SOULSILVER: Nie otrzymałem jeszcze. FC WHITE EU: 4513 1774 1555 FC WHITE JAP: Nie otrzymałem jeszcze. |
||||
|
22.06.2011, 16:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2011 16:17 przez Gonzo.)
|
||||
|
||||
|
Cieszy mnie bardzo ten odzew!
teraz kilka wyjaśnień: [b]@ Enygma[/b] - Wytrenuj, i tak będzie flat - więc byle dostać wszystkie dobre ataki z levela ![]() Flat dlatego, że jest łatwo i wygodnie - jeden pokemon potrzebuje mieć 50 level inny 87, żeby mieć przecudowny i najnajnaj moveset - dlatego musielibyśmy się dostosować do gracza z najwyższym potrzebnym levelem, a to byłoby bardzo męczące. Tak jest wygodniej. Poza tym, po rozdaniu wszystkim jajec dam 3 dni na trening nowowyklutych pupili - 1 dzień na poka. Obawiam się, że grinding trzech poków na powiedzmy 90lvl mogłoby zając więcej czasu. Moim zdaniem item clause to nieduża strata. @ Mish - oczywiście, że wyewoluować! Ja będę breedował bez upośledzaczy (Incence items), więc jak np. Abra trafi na Snorlaxa to ma pograne ;P Sierpień odpada - nie ma mnie praktycznie cały, najpierw kajaki, a potem 3-tygodniowy wędrowny w Hiszpanii. @ Pula poków - co do pokemonów z I-IV Generacji - przewiduję pokemony, które można zdobyć jedynie poprzez PokeShifter - np. Meditite, a na 100% wszystkie startery. Pupile z Unovy - Tu jeszcze się muszę zastanowić. Myślę, że do końca czerwca podam pełną listę "jajek niespodzianek" składającą się z ok. 80 Pokemonów. Dodatkowo - widzę, że dzielicie się głównie na - tylko Unova i tylko nie-Unova. Ale myślę czy zrobić kompromisową listę - tj. Każdy wybiera - "chcę X pokemonów z Unovy i Y pokemonów spoza" (X+Y=3 {X,Y}€ N). co Wy na to? Moim głosem w ankiecie proszę, nie sugerujcie się! Zagłosowałem tylko po to, żeby widzieć Wasze wyniki bez wchodzenia w "Wyniki Ankiety". Dodam jeszcze, że mamy tutaj 9 (22.06.2011r. g.17:13) trollgłosów - czyli bez wyrażenia swoich opinii. Przypominam, że one się nie liczą! ![]() A gdzie cherishe za pomysł turnieju, oj niewdzięczni Wy! xD |
||||
|
22.06.2011, 17:12
|
||||
|
||||
|
toc milcz, masz ponad 130 cherishy, po co Ci nowe ;P
Nie no, ode mnie dostajesz ![]() A nie lepiej zrobic czegoś frapującego i zagrac jedynie w Unovie? dla mnie wsyzstkie geny gmatwają bardzo możliwe kombinacje... a co znaczy "i tak bedzie flat"? i pokeshifter... Gonzo, jak chcesz bym sie w to wszystko bawił, to proszę, mów ludzkim językiem, a nie gonzo-rubinowo-enygmowym...
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: derderp.gif]](http://img6.imagebanana.com/img/wstmnp15/derderp.gif)

Ale to się jeszcze okaże dokładnie, bo jak coś to tylko wieczorami.

![[Obrazek: beratheon_rnwwnxe.jpg]](http://s5.ifotos.pl/mini/beratheon_rnwwnxe.jpg)

![[Obrazek: mish6.png]](http://img859.imageshack.us/img859/6973/mish6.png)

![[Obrazek: mudkipsx.png]](http://img7.imageshack.us/img7/1646/mudkipsx.png)