StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ankieta: Która Najlepsza???
Gold
Silver
Crystal
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepsza Wersja?
31.05.2011, 20:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 1.06.2011 15:10 przez Ho-Oh.)
*
Najlepsza Wersja?
Nikomu nie muszę tłumaczyć przeznaczenia tego wątku.Ja wybieram Crystal ponieważ np.jak wchodzę do miasta to na dole ekranu mam tabliczkę a w Gold i Silver tego nie ma.
@Down
Ja napisałem na przykład.
Odpisz
1.06.2011, 4:57
*
RE: Najlepsza Wersja?
To że na dole nie ma tabliczki, to jeszcze nie powód by dyskwalifikować grę.
Ja mam taki ranking:

1. Gold
2. Crystal
3. Silver

Gold jest najlepszy dla mnie, Ho-Oh to moja ulubiona legenda, klimat gry jest niepowtarzalny, dużo nowych tajemnic no i Entei ;X.
Potem jest Crystal gdyż jest to połączenie Silvera z Goldem. Widziałem gameplay Sekarthis'a i naprawdę mi się spodobało. Czy grałem w Crystal'e ?? Tak, przez 1 dzień, a później włączyłem moje ukochane Rubiny Smile
Najgorsza imo jest Silver. Lubię Lugię, nie lubię srebra, i nie lubię pokemonów występujacych w serii Silver. Jak grałem w tę grę to miałem wrażenie że zaraz zasnę z nudów. Bez urazy dla jego fanów.
Pozdrawiam
Odpisz
1.06.2011, 11:09
*
Dla mnie zdecydowanie najlepszą wersją jest Gold. Była moją pierwszą zaraz po I genie i to właśnie przy tej wersji przesiedziałem najwięcej czasu i namęczyłem się niemiłosiernie. Co do legend, to z tego co wiem w każdej z tych wersji można złapać każdą legendę II Generacji (wyjątkiem jest Celebi).

[Obrazek: grey_lexington_signature_copyright_greyl...4p5pd6.jpg]
KOLOR BORDOWY + TWÓJ POST = %
Odpisz
1.06.2011, 12:55
*
(Dzięki Ho-oh, że ożywiłeś troszkę mój dział Wink)

No więc ja zagłosuję na Silver. Jest to moja pierwsza poke-gra. Szczerze, to Gold i Crystal też lubię, ale Silver jakoś zawsze bardziej mi się podobał, nie wiem czemu :0

[Obrazek: Arinald.png]

Temat który wg. Ciebie nadaje się do zamknięcia? Napisz o nim do mnie.
Potrzebujesz pomocy z jakąkolwiek grą? Zgłoś się do mnie.
Zielony w twoim poście? To znak, że wymagał on małej poprawy.
Ktoś Cię obraził? Natychmiast o tym informuj!!!
Friend Code 3DS: 1719-3288-5462
Ktoś chętny na partyjkę Kid Icarusa? PM me please.
Odpisz
1.06.2011, 14:00
*
Generalnie nie przepadam za 2 geną, ale swego czasu najwięcej grałam w Silvera. Chciałam w nim skompletować cały dex, ale stanęło raptem na 150-kilku Pokemonach, heh.

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
1.06.2011, 14:08
*
Gold miałem 250 w pokedexie, dobre czasy.
Odpisz
29.08.2011, 15:55
*
Pokemon Crystal, bo jest Suicune i obydwa ptaki(?)

[Obrazek: 17453.png]
[Obrazek: 30842.png]
[Obrazek: 21760.png]
Odpisz
29.08.2011, 19:38
*
Też głosowałem na Crystal ale z innych powodów, tzn battle tower, ciężkie jak cholera. A w G/S suicune, Lugia i Ho-oh też były do zdobycia, tyle że w innej kolejności.

FC White: 0776 6369 7537
GG 1907933

[Obrazek: beratheon_rnwwnxe.jpg]
Odpisz
18.12.2011, 13:09
*
Crystal. Fabuła ciut lepsza, a smaczki typu "początkowa animacja poków" oraz Battle Tower tylko argumentują mą opinię. Ponadto warto wspomnieć o tym, że same Poki zostały poprawione graficznie podczas walk...
Odpisz
28.12.2011, 8:40
Crystal zdecydowanie! Animacja Pokemonów - w końcu! Jak już kolega wspominał wcześniej, fabuła w grze jest nieco lepsza Smile No i można grać dziewczyną <3
Odpisz
12.01.2012, 8:32
*
U mnie wygrywa Crystal, choć wcześniej grałem w Silver. Pokemon Crystal mi się najbardziej podoba, ponieważ są tam ruszające się Pokemony, muzyka jest trochę unowocześniona i można złapać tam wszystkie legendarne poki z Johto poza Celebim
Odpisz
28.01.2012, 13:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 1.02.2012 15:50 przez Conquest.)
*
Silver=Cristal>Gold
dlatego, że w Gold nie ma pełnych nazw
Wszystkie te gry generalnie dają świetny klimat

Zapraszam wszystkich do czytania mojego ficka Kanto: Legendary Clashes
Odpisz
30.01.2012, 17:51
*
w Gold Pokemony mają jakieś dziwne nazwy, w Cristal nie grałem więc wybieram Silver

ogólnie lubie poki, najbardziej BlastoiseWink
[Obrazek: 7dba5ead57d478ef93133e5f3c18db31d0eac2a9fe3d08fc4.png]
Odpisz
30.01.2012, 18:10
*
użytkowniku Blastoise, czy Ty czytasz (bez zrozumienia) posty adrian15red i piszesz własne? bo tak jakos dziwnie mi wypada... w każdej grze nazwy są takie same, co z Wami @_@

Mish Productions: Unboxing + Reviews Smile

Odpisz
31.01.2012, 11:56
*
To pewne, że Crystal. Ma lepszą grafikę i więcej udoskonaleń.
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS