StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Ankieta: Którą wersję bardziej wolisz?
FireRed
LeafGreen
Obie
Zadną
[Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FireRed vs LeafGreen-Którą wersję bardziej lubicie?
29.05.2011, 16:48
*
FireRed vs LeafGreen-Którą wersję bardziej lubicie?
Więc tak.Piszcie tutaj którą wersję bardziej wolicie;a może lubicie obie?
Ja osobiście oddam głos na LG.Po prostu do gustu mi przypadła i jest to gra o Pokach w którą gram najdłużej(ok 200h grania xD).

PS.Proszę o zaniechanie bluzgania osób o innej opinii,oraz o zaniechanie fanbojskich wojen.

Jeżeli był podobny temat z góry przepraszam.(Nie znam całego forum na pamięć).

Poki moją pasją,Poki moim życiem.|Czy to nie dziwne że w Pokemonach zawsze podróżuje dwóch chłopców i jedna dziewczyna?
Odpisz
29.05.2011, 17:46
*
RE: FireRed vs LeafGreen-Którą wersję bardziej lubicie?
Ja osobiście wolę trochę Fire Red bo poki fajniejsze (growlhite, skarmory, electabuuz, golduck, scyther, shellder)
Ale w Leaf Green też są ok (magmar, sandslash, marill ;D, sneasel, pinsir)

Ale i tak obydwie są Bardzo dobre i fajne.
Odpisz
30.05.2011, 15:09
*
Cóż... Ja zaznaczyłam Fire Red. Może to przez to, że właśnie w nią miałam okazję grać i w sumie... jakoś tak mnie bardziej przekonuje niżeli Leaf Green. Co prawda znam różnice pomiędzy wersjami, ale jednak stoję twardo przy FR.
Odpisz
31.05.2011, 11:04
*
Ja wybieram Fire Red, to wlaśnie ta część była spolszczona przez Dark Archona i ją przeszedlem jako pierwszą grę pokemon Smile

Heart Gold (Ash): 3180-9964-7552
White (Lucas): 4255-5396-1641
Odpisz
31.05.2011, 20:58
*
Mój wybór jest oczywisty. Fire Red jest lepsze, ponieważ po pierwsze ma lepsze Pokemony, po drugie fajną nazwę (Czerwony w nazwie i ogień Big Grin), po trzecie była spolszczona, choć mi to wszystko jedno, a po czwarte kończą mi się argumenty Big Grin.

[Obrazek: grey_lexington_signature_copyright_greyl...4p5pd6.jpg]
KOLOR BORDOWY + TWÓJ POST = %
Odpisz
1.06.2011, 5:00
*
Lepszy bo jest bardziej ubóstwiany za czarującego Charizarda gdzie 11-12 dzieci się nim jarają.
Ja zdecydowanie lubię Leaf Green. O wiele. Przede wszystkim jest tam dla mnie więcej lepszych pokemonów, no i zajmuję się gameplay'em tej gry na YouTube.
Zajrzyj
Odpisz
1.06.2011, 13:53
*
Wole LeafGreen. Mogę tam bez problemu złapać Nidorana-f na początku gry, a Nidoqueen to jeden z moich ulubionych poków z 1 geny.

[Obrazek: mudkipsx.png]

Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience.
Odpisz
1.06.2011, 22:39
*
Ja twardo stoję przy FR ponieważ mam tam sześć poków setne lvl i jeszcze mojego ulubionego poka mudkipa który już ma 64lvl xD i w ogóle to moja pierwsza poke gra.
Odpisz
8.01.2012, 1:21
*
Ja zagłosowałem na leaf green tylko dlatego, że tę grę akurat posiadam i lubie kolor zielony mimo ze preferuję poki ogniste i mogę powiedzieć ze poki dostępne w tej wersji są dość porządne. Gra ogólnie jest dość ładnie zrobiona i przyjemnie się w nią gra jednym słowem dobry remake Smile

[Obrazek: 0d8d53c307b08cac.jpg]
FC Pokemon White 5372-3791-5838
FC Pokemon Platinum 0862-8363-8709
Odpisz
8.01.2012, 2:59
*
leaf green... posiadam obie wersje, aczkolwiek zawsze mnie ten red jakoś pseudo-odpychał... może ten kolor za bardzo mi sie z agresją kojarzy, a blue i green są takie stonowane ^^

Mish Productions: Unboxing + Reviews Smile

Odpisz
8.01.2012, 7:57
*
Hmm głosuję na Fire Red lepsze pokemony w niej występują i też, dlatego na nią głosuję, gdyż przeszedłem ja jako pierwszą Smile

Białe dobro które rzuca cień na Zło w Regionie Unova!
Odpisz
8.01.2012, 9:43
*
Ja również wolę FireReda, ze względu na pokemony.
Odpisz
8.01.2012, 11:11
*
Ja osobiście wolę LeafGreen dłużej w nia gram i są lepsze pokemony niż w FireRed
Odpisz
28.01.2012, 11:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2012 16:53 przez Grey12.)
*
Tylko Fire Red Ultras !!!

Podobna sytuacja. Ciesz się, że zobaczyłem to jednego dnia, bo następnym razem będzie +20%
~Grey12

Zapraszam wszystkich do czytania mojego ficka Kanto: Legendary Clashes
Odpisz
12.02.2012, 21:50
*
Ja wybrałem Fire Red ze względu na pokemony i ogólnie mi się bardziej spodobała, chyba przez tego Charizarda Big Grin

My favorite anime Pokemon, One Piece, Naruto Tongue

Nyan Nyan... http://www.youtube.com/watch?v=gZ8w4vVaOL8 Heart
Odpisz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS