|
Illusion Nuzlocke
|
|
19.05.2011, 18:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.05.2011 16:39 przez Lord SEAKING.)
|
||||
|
||||
|
Illusion Nuzlocke
Greetings, everyone?
Zrobiłem własne wyzwanie Nuzlocke! Żeby więcej ludzi mogło je docenić, zrobiłem je po angielsku - ze wstawkami hiszpańskimi, bo gram w hiszpańskiego SoulSilvera. Zapraszam wszystkich do czytania, zapewniam, że komiks jest na poziomie, choć może być czasem trudno się rozczytać. W razie czego pytajcie! ![]() Temat na forum nuzlocke: http://s7.zetaboards.com/Nuzlocke_Forum/...8512155/1/ Tytuł: Illusion Nuzlocke Język: angielski z częstymi wstawkami hiszpańskimi Gra: SoulSilver Uwagi: ze względu na podjęte zasady fabuła gry została dość drastycznie ukraszona różnymi dodatkowymi informacjami; niektóre strony zawierają treści nieodpowiednie - każdą taką stronę opatrzę ostrzeżeniem. ![]() Part 1: Illusion - Page 1 (1) - Page 2 (2) - Page 3 (3) - Page 4 (4) Part 2: Pandemia - Page 1 (5) - Page 2 (6) - Page 3 (7) - Page 5 (9) - Page 6 (10) - Page 7 (11) (uwaga: sceny erotyczne!) - Page 8 (12) - Page 9 (13) - Page 10 (14) - Page 11 (15) - Page 12 (16) - Page 13 (17) - Page 14 (18) - Page 15 (19) (uwaga: krew, sceny drastyczne!) Part 2': Game Rules - Game Rules (8) Part 3: VS PEGASO - Page 1 (20) Vörös zászlónk leng, lengeti a szél A csaták bíbor hajnalán, Ment a hős brigádok élén Sok amuri partizán. |
||||
|
|
19.05.2011, 20:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.05.2011 20:18 przez Opticum.)
|
||||
|
||||
|
RE: Illusion Nuzlocke
Arceus miał... dziwną minę.
Cóż, fajny nózlok. Co prawda w niektórych kadrach naprawdę b. się starałeś, a w innych, no nie wiem, jakby Ci się bardzo spieszyło. Zauważalna różnica. Fabuła jest jakoś oczywista, nie wiem czemu :o Czytam raczej te ciekawsze dialogi, a 60% mojego "czytania" to oglądanie obrazków, bo teksty wydają się jakieś monotonne. No i sam fakt, że wróciłeś na PVF tylko z powodu chwalenia się rysunkami,... ... jest imponujący xDDDD A, zapomniałem. To oczywiste, że nie zrobisz nuzlocke całego HGSS, nie chciałoby Ci się. Cytat:Legends wykonaj lepszy layout, bo o kodowanie Cię nie proszę, ale Twój Source of Life wcale lepszy od Mpoke nie był, więc nie wiem po co ich krytykujesz. Grafika jest na wysokim poziomie, jeśli chodzi o PPS. Może nawet i ogólnie o scenę pokemon na świecie Inaka napisała : Cytat:No wiesz... Szczecinianie mają specyficzne poczucie humoru i charaktery xD Spider-Pig, Spider-Pig, lata i fruwa tu i tam, Spider-Pig, Spider-Pig, aaach twój przyjazny Spider-Pig! |
||||
|
19.05.2011, 20:15
|
||||
|
||||
|
Próbuję pochwalić się nowym komiksem. Ani to złe ani dziwne, zwłaszcza, że od tego jest forum.
![]() Może i monotonne, ale jak spojrzę na to za kilka lat, to będę dumny z każdego słowa xD Vörös zászlónk leng, lengeti a szél A csaták bíbor hajnalán, Ment a hős brigádok élén Sok amuri partizán. |
||||
|
19.05.2011, 20:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.05.2011 20:37 przez Gonzo.)
|
||||
|
||||
|
Optyś, jakbym miał Cię pod ręką to bym rzucił Tobą o ścianę... <OMGUFAILSOOOOHARD!>
Genialne są te hiszpańskie wstawki, śmiałem się jak głupi z wyrazu który znam 4 lata, mianowicie: Huevo XD Kreska super, najbardziej podoba mi się motyw z Lyrą i jej straterem, geniusz! Nie podoba mi się natomiast odejście od standardowej konwencji Nuzlocke, nie ma szans, żebyś przegrał Latiosem. EDIT: oczywiscie, Latios, zamyśliłem się nie ma za co
|
||||
|
19.05.2011, 20:31
|
||||
|
||||
|
LatiOsem.
Nie bądź pan taki pewny. Po pierwsze, za łatwo uwierzyć w siebie i nie trenować może się skończyć błędem. A saper myli się tylko jeden raz. Dzięki za opinię!
Vörös zászlónk leng, lengeti a szél A csaták bíbor hajnalán, Ment a hős brigádok élén Sok amuri partizán. |
||||
|
19.05.2011, 21:10
|
||||
|
||||
|
...wow, od czasów Hallego żadnego Nuzlockowego komiksu nie czytało mi się aż tak dobrze. Hiszpańskie wstawki są bardzo fajnym pomysłem, mam nadzieję że z nich nie zrezygnujesz. No i fakt, iż głównym bohaterem jest jeden z moich ulubionych Pokemonów ever (cóż, w zasadzie to człowiek, ale nie wchodźmy w szczegóły xD) tylko dodaje do już i tak wysokiej zaje***tości twojej twórczości.
Parę zastrzeżeń jednak mam. Po pierwsze... czytając to odniosłam wrażenie że wcale nie piszesz o Nuzlocku. Dosłownie nic się tu nie zgadza. Trafniejsze byłoby nazwanie tego "Latios only run" czy jakoś tak. I skoro już hackujesz biedaka to *NERDALERT* daj mu choć legalny moveset ![]() Generalnie nie przepadam też za scenami erotycznymi i pochodnymi w Pokemonach, bo automatycznie kojarzą mi się z pedofilią/zoofilią, ale to już takie moje "wonty". Cherish + 5 gwiazek za temat już lecą. ![]() Sklep---Jak wytresować Poka---RNG IV Generacji---RNG V Generacji---Słowniczek---VGC 2011/Autumn Friendly
Cytat:Never argue with an idiot. They drag you down to their own level and then beat you with experience. |
||||
|
20.05.2011, 6:04
|
||||
|
||||
|
To nie jest to, że się nic nie zgadza... właściwie nie zgadza się tylko ten hakowany Latios i fakt, że nie wziąłem Pokedeksa XD
Jest Elm? Jest. Było spotkanie z Oakiem? Było. Było przejście do Violet (Malva)? Było. Była wieża Bellsproutów (Sprout Tower - Torre Bellsprout)? Była. Były pojedynki z rywalem? Były. Idę równolegle z grą, a do tego mam specjalne zasady, więc to w sumie jest Nuzlocke. Co do wątków erotycznych - nonsens. Główny bohater, rywal i nawet Lyra mają po 20 lat (w myśl interpretacji, że Yunichi zaczynał w wieku 10 lat w Silvera, i drugie podejście ma w wieku 20 lat w Soul Silver). Oni mogliby więcej. XD Dzięki za komentarze! Vörös zászlónk leng, lengeti a szél A csaták bíbor hajnalán, Ment a hős brigádok élén Sok amuri partizán. |
||||
|
20.05.2011, 16:40
|
||||
|
||||
|
Vörös zászlónk leng, lengeti a szél A csaták bíbor hajnalán, Ment a hős brigádok élén Sok amuri partizán. |
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: illusion_nuzlocke_logo_by_jerzy232-d3ggk9h.png]](http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2011/135/b/a/illusion_nuzlocke_logo_by_jerzy232-d3ggk9h.png)

![[Obrazek: derderp.gif]](http://img6.imagebanana.com/img/wstmnp15/derderp.gif)

![[Obrazek: mudkipsx.png]](http://img7.imageshack.us/img7/1646/mudkipsx.png)