StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 7 Głosów - 4.14 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulamin, który dla dobra własnego przeczytaj. 28.06.11 - UPDATE DOT. NUZLOCKE CHALLENGE
28.07.2010, 20:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2011 21:05 przez Gonzo.)
*
Regulamin, który dla dobra własnego przeczytaj. 28.06.11 - UPDATE DOT. NUZLOCKE CHALLENGE
Krótko i na temat

Zasady:
► nie spamujemy
► nie piszemy bezsensownych tematów
► zgłaszamy złe tematy i posty, nie komentujemy ich
► podajemy sensowne i ładnie ułożone informacje
► komentujemy w kreatywny sposób owe informacje
► podajemy nasze spekulacje w odpowiednich tematach
► nie rozdrabniamy się na drobne z tematami
► wszelkie wymiany pokemonów postujemy tutaj. Inaczej leci 20% na konto.
► dublowany temat - z góry warn +20%
► postowany Nuzlocke MUSI być DOBRY - ocenia go moderator działu. Jeśli, wg niego przygoda "trzyma poziom" dostaje potwierdzenie i może być kontynuowana. Jeśli nie, każdy dostaje możliwość poprawy stylu w drugim poście (nowy chapter/rodział/jakakolwiek inna nazwa określająca kolejną cześć). I znów, jeśli ten nie będzie dość dobry - nie ma zmiłuj! Moderator zamyka i archiwizuje wątek. UWAGA - zdobycie 7 cherishów pod postem ocala wątek. Ten podpunkt zostaje wprowadzony aby zapobiec powstawaniu wątków "JA też mogę pisać nuzlocke, co z tego, że nie umiem sklecić zdania po polsku.". Niestety, w innych działach zdarzały się takie tematy i wychodziło z tego nie powiem co (ale to coś baaaardzo śmierdzi :3). Ot, trzeba uchronić potencjalnych pisarzy od zbędnej krytyki i potencjalnych czytelników od krwawienia oczu. Na szczęście, nie jestem wymagający, wystarczy podstawowa znajomość języka polskiego, aby Nuzlocke zostało zatwierdzone. ~Gonzo

Ostatnia edycja: 28 czerwca 2011, 22:04 ,by Gonzo

[Obrazek: sig1vn.png][Obrazek: sig2cx.png][Obrazek: sig3na.png][Obrazek: sig4w.png][Obrazek: sig5z.png]
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS