|
Polskie Skany Pokemon Special BW
|
|
13.04.2011, 22:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.05.2012 17:36 przez Nid.)
|
||||
|
||||
|
Polskie Skany Pokemon Special BW
Osoby biorące udział w projekcie:
Nid Osoby, które brały udział w projekcie: Niklas (jako tłumacz) Nayia (gościnnie jako korektorka) Rok rozpoczęcia projektu: Marzec 2011 Rok zakończenia projektu: ??? Rozdziały: Rozdziały: 01. Vs Tepig 02. Vs Sewaddle 03. Vs Woobat 04. Vs Cottone 05. Vs Galvantula 06. Vs Timburr 07. Vs Purrloin 08. Vs Tympole 09. Panpour, Pansear, Pansear I Czytaj 10. Panpour, Pansear, Pansear II 11. Munna 12. Vs Scraggy 13. Vs Stoutland 14. Vs Stoutland (part 2) 15. Vs Cofagrigus 16. Vs Trubbish i Cinccino 17. Vs Zoura 18. Dwebble 19. Vs Amoonguss 20. Vs Victini 21. Vs Maractus 22. Vs Emolga 23. Vs Emolga part 2 24.Thundurus 25. Vs Servine --. Vs Mienshao --. Boufland --. Deerling --. Rufflet --. Rufflet part 2 --. Tornadus, Thundurus, Landorus --. Swoobat login: nid_15@wp.pl hasło: popl KOLEJNOŚĆ ROZDZIAŁÓW MOŻE W KAŻDEJ CHWILI ULEC ZMIANIE
|
||||
|
|
9.07.2011, 15:07
|
||||
|
||||
|
RE: Polskie Skany Pokemon Special BW
Dodasz następne chaptery?
Czy ja mogę tu wrzucić linki? bo trochę temat zastygł a przetłumaczonych masz dużo więcej. Mój nowy kanał na yt Wystartował Mój Fan Fick, zapraszam ![]() Madara(do Minato, na temat powodów ataku na Konohę) "Och, wiesz ... to jest zabawa, to część mojego planu ... rozpoczęcia wojny ... na rzecz pokoju ... " Hirako-(do Aizena)"Czy można walczyć, kiedy góra i dół, lewo i prawo, przód i tył, a kierunek obrażenia mieszają się w twojej głowie? Nie, nie możesz. Nikt nie może. Im silniejszy jesteś tym więcej można stosować, im bardziej przygotowany do walki, tym bardziej prawdopodobne jest, aby twoje ciało reagowało tylko na to, co widzisz!" |
||||
|
11.07.2011, 8:57
|
||||
|
||||
|
"Dużo" to pojęcie względne, aczkolwiek nie nazwałbym tak trzech rozdziałów :]
|
||||
|
|
13.07.2011, 23:56
|
||||
|
||||
|
a rób co chcesz i tak prawie nikt w ten dział nie wchodzi
|
||||
|
13.07.2011, 23:57
|
||||
|
||||
|
przepraszam bardzo, ja wchodze, uwielbiam pokemonowe mangi, tylko brak mi tu Pokemon Adventures Black White
Mish Productions: Unboxing + Reviews
![]() reklama (Click to View) |
||||
|
|
14.07.2011, 8:40
|
||||
|
||||
|
Przeczytałem osiem rozdziałów tej serii i uważam ją za dobrą. Myślę, że więcej osób tu zagląda.
,,Jedną sekundę zajęło ci sięgnięcie po pokeball. W czasie gdy nim rzucałeś kolejna sekunda minęła. Trzy sekundy upłynęły w czasie gdy [Pokemon] opuścił kulę i rozpoczął swój atak. Wystarczająca ilość czasu by sięgnąć po pokeballe (...) i kontratakować... przynajmniej dla mnie.*"-Mistrz Giovanni(Pokemon Special, Red) *tłum. Nid Zapraszam na świat szósty. |
||||
|
14.07.2011, 13:59
|
||||
|
||||
(13.07.2011 23:57)Mish napisał(a): przepraszam bardzo, ja wchodze, uwielbiam pokemonowe mangi, tylko brak mi tu Pokemon Adventures Black White No to zamiast tylko wchodzić i czytać łaskawie byś skomentował? Ja również czytam wszystko co tłumaczy Nid i komentuje to na poplu. Nic dziwnego, że Nid nie chce tutaj dodawać rozdziałów skoro nawet nikt tu nie wchodzi by dać komentarz |
||||
|
|
14.07.2011, 16:40
|
||||
|
||||
|
no jeżeli komentarz ma działac motywująco, to będę komentował na bierząco, blagam tylko, przetłumaczcie i dajcie tu jakieś skany Pokemon Adventures (ten Special to mi tak nie przypadł do gustu za bardzo)
Mish Productions: Unboxing + Reviews
![]() reklama (Click to View) |
||||
|
15.07.2011, 10:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2011 10:25 przez Nid.)
|
||||
|
||||
|
z tą prośbą to do Japończyków, bo jak na razie wszystko to, co jest dostępne jest przetłumaczone
Komentarze działają na mnie motywująco. Jak dwa lata temu rozpoczęłam ten projekt myślałam, że rozmowy będą się toczyć, jak przy temacie ''Nowe odcinki'' w dziale anime. Jednak tylko ci z popla to załapali
|
||||
|
18.07.2011, 13:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2011 13:56 przez kuei.)
|
||||
|
||||
|
W chapie 8 zdziwiło mnie to że tak szybko pokazali członka E4 oraz że nie było żadnej reakcji po tym jak sie okazało że robol to Plazmowiec.
Ogólnie Japońcy do mangi pokemon podchodzą inaczej niż do takiego "Naruto" "Bleach". Mogliby dodawać chaptery do Shoen Jumpa aleeee nieee,dają jakieś 7 chapów raz na "Ruski rok" PS.NID nie przestawaj dodawać chapów komentować będę na 100%
Mój nowy kanał na yt Wystartował Mój Fan Fick, zapraszam ![]() Madara(do Minato, na temat powodów ataku na Konohę) "Och, wiesz ... to jest zabawa, to część mojego planu ... rozpoczęcia wojny ... na rzecz pokoju ... " Hirako-(do Aizena)"Czy można walczyć, kiedy góra i dół, lewo i prawo, przód i tył, a kierunek obrażenia mieszają się w twojej głowie? Nie, nie możesz. Nikt nie może. Im silniejszy jesteś tym więcej można stosować, im bardziej przygotowany do walki, tym bardziej prawdopodobne jest, aby twoje ciało reagowało tylko na to, co widzisz!" |
||||
|
30.07.2011, 1:48
|
||||
|
||||
|
Zastanawiam, co Black postawi w walce przeciwko Grimsleyowi-hazardziście (Grimsley postawił swe ważne informacje przeciwko... czegoś od Blacka). Może w porę zainterweniuje jakaś nowa postać, która pomoże Black'owi albo jakaś postać z przeszłości (np. Countrey, Silver, czy Riley).
Jeśli chcecie przeżyć przygodę Corey, zajrzyjcie na moją stronę http://pl.neosoulsilver.wikia.com/wiki/N...ilver_Wiki |
||||
|
31.07.2011, 0:49
|
||||
|
||||
|
heh, widać, że jesteś fanem recenzji Serebii, skoro wymieniasz imiona, które zostały zmyślone przez Coronisa
|
||||
|
1.08.2011, 11:00
|
||||
|
||||
Cytat:Zastanawiam, co Black postawi w walce przeciwko Grimsleyowi-hazardziście (Grimsley postawił swe ważne informacje przeciwko... czegoś od Blacka). Może w porę zainterweniuje jakaś nowa postać, która pomoże Black'owi albo jakaś postać z przeszłości (np. Countrey, Silver, czy Riley).No, akurat tego, co postawi Black wcale nie jest takie trudne xD Swoją drogą, byłem przekonany, że to już zostało powiedziane, ale miałem pewną przerwę od czytania tej mangi, więc możliwe, że się mylę. Tak czy siak, sporą podpowiedzią będzie chyba to, że Black jest trenerem, który chce zostać mistrzem. xD Dla takich trenerów z natury jedne rzeczy są tymi najcenniejszymi.
|
||||
|
1.08.2011, 15:58
|
||||
|
||||
|
Pozwól, że zgadnę. Odznaki?
Jeśli chcecie przeżyć przygodę Corey, zajrzyjcie na moją stronę http://pl.neosoulsilver.wikia.com/wiki/N...ilver_Wiki |
||||
|
1.08.2011, 18:17
|
||||
|
||||
|
Bingo =D. Ja jednak uważam, że do walki w ogóle nie dojdzie a Grimsley się tylko droczy. Dlaczego tak sadzę? z powodu jego wzroku. W wielu anime można spotkać podobnego gościa, który robi napięcie, mówi poważne a potem ''żartowałem =D'
Ponieważ jaki elitarny chciałby walczyć z nowicjuszem? Hm... może również tak zrobić, że Black zaproponuje swoje odznaki a Grimm pochwali jego determinacje, jednak odmówi walki i powie te ważne informacje ''za darmo''.
|
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: mish6.png]](http://img859.imageshack.us/img859/6973/mish6.png)

komentować będę na 100%