| Ankieta: Czy Legends powinien zostac odsunięty od pełnienia funkcji moderatora? Ankieta jest zamknięta. |
|||
| Tak | ![]() ![]() |
6 | 30.00% |
| Nie | ![]() ![]() |
14 | 70.00% |
| Razem | 20 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Moderowanie Legendsa
|
|
13.04.2011, 22:09
|
||||
|
||||
|
Moderowanie Legendsa
Jak w temacie. Niestety, ja (i pewnie nie tylko ja) zostałem niedojrzale potraktowany przez użytkownika o nazwie Legends.
- niesłusznie stawia ostrzeżenia - niestosownie wypowiada się/odpowiada na posty - swoim zachowaniem nie reprezentuje godnie posady moderatora, nie stanowi wzoru, jak powinna zachowywac się osoba moderująca forum (- podnosi ciśnienie innym, ale to mniej oficjalnie) W związku z tym proponuję oficjalne głosowanie w sprawie odebrania owemu użytkownikowi stanowisko moderatora. W głosowaniu mają prawo wziąśc udział wszyscy użytkownicy czata, mający staż dłuższy niż 3 dni (zarejestrowani DO 10 kwietnia), inne głosy będą nieważne, ze względu na mozliwosc utworzenia wielu kont przez pewnego użytkownika i głosowania z nich. Zapraszam do udziału. Mish Productions: Unboxing + Reviews
![]() reklama (Click to View) |
||||
|
|
13.04.2011, 22:46
|
||||
|
||||
|
RE: Moderowanie Legendsa
zagłosowałem na nie
legends jest użytkownikiem o długim stażu, zajmował się wieloma projektami, oraz zna się na polskiej scenie pokemon. Jego wiedza na temat PTCG jest obszerna, a to, w jaki sposób się zachowuje, nie godzi w żaden sposób w autorytet moderatora. Jest lubiany, a jago odpowiedzi w tematach zazwyczaj trzymają poziom i nie odbiegają od dyskusji. Natomiast nie będę tolerował dyskryminacji wiekowej, jako że sam byłem świadkiem, że niektóre osoby po prostu wyprzedzają swój wiek swoją dojrzałością, co niestety przekłada się również na odwrotne sytuacje, gdy osoby długo po 18 potrafią zachować się niedojrzale i bez taktu. Będę zawsze stawał przeciw takim osobom. ![]() Misaki Iwane - za co go kochamy mrrrrrr - Nid |
||||
|
13.04.2011, 22:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2011 11:56 przez Gonzo.)
|
||||
|
||||
|
zagłosowałem na: dajcie spokój, po kij angażujecie osoby trzecie w osobiste niesnaski tworząc flejm?
Moja gorąca prośba, nie piszcie tu nic. Liczę na to, że chłopaki się jakoś dogadają SAMI, nie dzieląc forum na zwolenników i przeciwników Legendsa. ostateczny głos: NIE dla flejmienia. Amen! + co do ankiety: (13.04.2011 22:09)Mish napisał(a): W związku z tym proponuję oficjalne głosowanie w sprawie odebrania owemu użytkownikowi stanowisko moderatora. W głosowaniu mają prawo wziąśc udział wszyscy użytkownicy czata, mający staż dłuższy niż 3 dni (zarejestrowani DO 10 kwietnia), inne głosy będą nieważne, ze względu na mozliwosc utworzenia wielu kont przez pewnego użytkownika i głosowania z nich. Wystarczy jawna ankieta? I przydałby się też termin zakończenia głosowania ujęty w ankiecie. |
||||
|
|
14.04.2011, 11:59
|
||||
|
||||
|
No ja głosuję na nie, bo z tego co widzę ten gość naprawdę jak mało kto aktywnie udziela się w życiu stronki i forum zresztą też, a do niego jako osoby też nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń. Jeśli zrobiłeś ten temat tylko dlatego że zrobił coś co ci się nie spodobało, to wiesz kto powinien zostać pojechany. W to jednak nie wnikam.
Oficjalny trailer filmu "Forest of death czyli las śmierci" ze mną w roli głównej - http://www.youtube.com/watch?v=PN6BqKutq...ature=plcp |
||||
|
14.04.2011, 12:14
|
||||
|
||||
|
nie, nie zrobiłem dlatego, że coś mi napisał, tylko dlatego, że od dłuższego czasu denerwuje mnie jego aktywnośc tutaj, zauważyło to również parę innych osób, więc zrobiłem głosowanie. Mam takie prawo.
Mish Productions: Unboxing + Reviews
||||
|
14.04.2011, 12:17
|
||||
|
||||
|
To zrób jeszcze ankietę jawną a nie anonimową, wtedy każdy z głosujących MUSI uargumentować swoje zdanie, inaczej głos nie jest ważny. (poza tymi, którzy napisali o tym)
|
||||
|
14.04.2011, 12:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2011 12:30 przez Legends.)
|
||||
|
||||
(14.04.2011 12:14)Mish napisał(a): nie, nie zrobiłem dlatego, że coś mi napisał, tylko dlatego, że od dłuższego czasu denerwuje mnie jego aktywnośc tutaj, zauważyło to również parę innych osób, więc zrobiłem głosowanie. Mam takie prawo.PPS dobijasz jak chcesz samych nieaktywnych zostawić. Niecierpliwie czekam na Mish napisał(a):parę innych osóbBo jakoś żadna z nich nie kwapiła się zbytnio żeby mi napisać co im nie leży i co chcieliby żebym w sobie zmienił. A teraz robisz z tego jakąś rewolucję. Chcesz wszystko ustalić po swojemu - zasłuż na to. Chcesz żeby ludzie dobrze Cię traktowali - traktuj innych równie dobrze. Zająłbyś się czymś pożytecznym, a nie wszczynał flejm. Może trochę przekręcę to przysłowie, ale "zapomina wół że cielęciem jest". Najeżdżaj ile chcesz, ja do końca trwania tej bezsensownej obecnie ankiety nic nie napiszę, szkoda na to moich sił. |
||||
|
14.04.2011, 12:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2011 13:40 przez Arinald.)
|
||||
|
||||
|
Mish, sorry, ale to forum nie jest Twoją własnością.
Jeżeli chcesz taką ankietę, to zgłoś sie do AtoMana (który jest aktualnie administratorem). Nawet jeżeli będzie więcej głosów na nie, to Ato nie koniecznie musi usuwać Legendsa, bo nie powiedział (chyba, że pisałeś do niego PW a on Ci odpisał), że całkowicie zgadza się z ankietą i zrobi to, co wynik pokaże. Jestem za demokracją, ale nie przesadzajmy .Aha i jeszcze jedno. Dzisiaj jestem trochę zdenerwowany i nie zauważyłem, że tytuł ankiety to: "Czy Legends powinien zostac odsunięty od pełnienia funkcji moderatora?". Przez pomyłkę zaznaczyłem "tak", zamiast "nie", więc powinno być teraz 4 głosy na tak i 4 na nie. (Zresztą, Admin i tak może to zignorować) EDIT: Eee, Emachel, oddanie głosu na Legendsa oznacza przez Ciebie wywalenie Legendsa ze stanowiska? Jeżeli tak, wszystko OK, ale jeżeli nie, przez przypadek zrobiłeś taki błąd jak ja. Ankieta nie brzmi "czy chcesz zachować Legendsa na stanowisku", brzmi: "Czy Legends powinien zostac odsunięty od pełnienia funkcji moderatora?" ![]() Temat który wg. Ciebie nadaje się do zamknięcia? Napisz o nim do mnie. Potrzebujesz pomocy z jakąkolwiek grą? Zgłoś się do mnie. Zielony w twoim poście? To znak, że wymagał on małej poprawy. Ktoś Cię obraził? Natychmiast o tym informuj!!! Friend Code 3DS: 1719-3288-5462 Ktoś chętny na partyjkę Kid Icarusa? PM me please. |
||||
|
|
14.04.2011, 13:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2011 13:35 przez emachel.)
|
||||
|
||||
|
*czyta z wypiekami na twarzy i wpiernicza Cini Minis*
Hm... Podoba mi się, jak bardzo wyrównana jest ta walka. Flejm bardzo ciekawy, aż trudno zdecydować się komu kibicować. Z jednej strony Mish - relatywnie nowy osobnik, pojawiający się (jak dla mnie) znikąd i od razu robiący się poznać jako osobę łatwo dającą się wytrącić z równowagi, kłótliwą, a do tego pełną jadu i kwasu. Miodzio. Z drugiej strony mamy starego wyjadacza Legendsia, znanego z nabijania faili z prędkością 10 facepalmów na sekundę, w teorii znającego się na wszystkim, a w praktyce na niczym. Do tego, co można łatwo zaobserwować, jeden z zawodników zachowuje się nadmiernie przesądnie co do drugiego pod względem wieku, co drugi mu nadmiernie często wypomina. Tak wyrównanej walki o tytuł większego... Hm... (zastanawia się jak to ująć, żeby było poprawnie politycznie)... Bardziej intrygującego osobnika (?) dawno nie widziałem, przez pewien czas byłem w kropce, ale w końcu zdecydowałem się oddać mój głos na Legendsia. Dłużej go znam, a sądzę, że stać go na więcej, niż do tej pory widziałem. PS Czy mi się wydaję, czy ankieta JEST jawna? PS2 Nie, nie jest. Mój fail ;p ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
14.04.2011, 14:12
|
||||
|
||||
|
Mish, sory, wydaje mi sie, ze nie masz kompetencji zeby decydowac o odejsciu czlonkow kadry na forum. Nawet jesli 98% bedzie na tak, to i tak wszystko zalezy od adminsitracji
|
||||
|
|
14.04.2011, 14:33
|
||||
|
||||
|
Kolego, jesteś tu od dwóch dni i już chcesz wywalać moderatora który ci nie podpasuje? Legends ma duży staż, jest naprawdę fajnym userem i dobrym modem. Więc nie widać problemu.
![]() Let's blue! |
||||
|
|
14.04.2011, 21:59
|
||||
|
||||
|
A ja po prostu sobie stoję z boku
![]() Raczej nie będę podejmował żadnych decyzji, zwłaszcza, że moja wiedza w temacie jest dość ograniczona. Ot, pogadajcie sobie, od tego jest forum, a aktywność dobra rzecz, nie?
Projekt Cyklon: ukończony! bonus: reklama Projekt Dżoker: ukończony! Projekt Fang: w oczekiwaniu na ripy angielskie - ale się nie pali ![]() update 16.02.12 http://facebook.com/sailorki - poprzyj akcję!
|
||||
|
|
14.04.2011, 23:43
|
||||
|
||||
|
ok. czytając tak te wszystkie komentarze, które piszecie, spróbuję dojśc do jakiegoś konsensusu.
Proszę nie wyrzucac, że jestem na forum dwa dni, bo jestem tu już jakiś miesiac, a zachowania chamskiego po prostu nie trawię... Gdy widze, że ktoś się wymądrza i tym samym uprzykrza innym, to zapala mi się czerwona lampka i staję się niesnośny. Cóż... Proponuję więc wyjście z tej sytuacji i zgodę, przy jednoczesnym zachowaniu względu na to, że ja szanuję suwerenne i wolne zdanie Legendsa, ale Legends będzie moje (jak i wszystkich innych) zdanie, poglądy i opinie, bo my też do swoich racji mamy prawo. I przypomnę tylko, że wolnośc człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolnośc drugiego człowieka, tak więc szanujmy się nawzajem. Administrator może zamknąc te ankietę. Mish Productions: Unboxing + Reviews
||||
|
15.04.2011, 5:45
|
||||
|
||||
(13.04.2011 22:09)Mish napisał(a): nie stanowi wzoru, jak powinna zachowywac się osoba moderująca forumO kurde, to ciekawe co byś napisał np. rok temu o Vulpim który jest 100x gorszy... (13.04.2011 22:09)Mish napisał(a): (...)proponuję oficjalne głosowanie w sprawie odebrania owemu użytkownikowi stanowisko moderatora.Sobie można, i tak zawsze się nie udaje. (13.04.2011 22:46)4xI napisał(a): legends jest użytkownikiem o długim stażu, zajmował się wieloma projektami, oraz zna się na polskiej scenie pokemon. Jego wiedza na temat PTCG jest obszerna, a to, w jaki sposób się zachowuje, nie godzi w żaden sposób w autorytet moderatora.Pal licho projekty, wystarczy, że Legends jest na PPS since 2007 r. Co do wieku to prawda, Legends to jednostka może nawet wybitna, pośród uczestników tego bagienka. (14.04.2011 23:43)Mish napisał(a): Proszę nie wyrzucac, że jestem na forum dwa dni, bo jestem tu już jakiś miesiac, a zachowania chamskiego po prostu nie trawię... Gdy widze, że ktoś się wymądrza i tym samym uprzykrza innym, to zapala mi się czerwona lampka i staję się niesnośny. Cóż...wow -_- a niektórzy są na pokestronach/forach od 10 lat, inni od 5, jeszcze inni od roku...a osoby wymądrzające się, są fajne, można ciekawiej pogadać niż z kimś, kto umie tylko wstawić link do filmiku na milanosie z komentarzem : patrzcie, Ale urwał ! (przykład autopsyjny, z życia, nie PPS) Cherish Balle daję wtedy, gdy zgadzam się z autorem postu/chcę zaznaczyć, że czytałem dany temat/nie chcę pisać postu i wybieram sobie post kogoś, który jest zbliżony do mojego poglądu. PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - styczeń 2011) i (śp.) PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na PokeMedia (2006-08), PokemonPowrót (2008), PokeShadow (2008), PokePlanet2 (2008), PokemonMasters (2009), PokemonBeta (2009), PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum (śp.) PokeRang. Teraz jestem modem na PVF (od początku forum), Adminem na forach: PokeCollect (od 2009) i PokemonBlackChaos (od 2010) oraz stronie Pokemons.tnb.pl (od 2010) |
||||
|
15.04.2011, 12:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2011 13:06 przez Legends.)
|
||||
|
||||
|
Niezwykle mi przykro Mish, ale nawet mimo tego że bym zagłosował przeciw sobie, to nie mógłbyś wygrać tej batalii
.Ankieta lipna: 4 głosy na tak, 16 (+ Gonza) na nie. Ankieta logiczna: 1 głos na tak (Mish), 6 na nie (+ Gonzo, mnie takie usilne degradacje nie bawią więc nic nie mówię). Coś Ci nie wyszło to mszczenie się ;3. Na te brednie co Ty tam napisałeś nawet nie będę odpowiadał, bo nie chcę 50% zarobić. Podpowiem tylko że wywnioskowałem dla Ciebie jedno określenie: ma dziewięć liter, zazwyczaj tak się mówi o osobach które jedno mówią a drugie robią. Ato, czy mógłbyś zamknąć tą żenującą "dyskusję"? [Pal licho projekty, wystarczy, że Legends jest na PPS since 2007 r.] 2004, od 2007 mam jakieś większe stanowiska. Nieistotne. [Co do wieku to prawda, Legends to jednostka może nawet wybitna, pośród uczestników tego bagienka.] Wybitna nie, ale chociaż normalniejsza niż 50% trolli aka dresy, emo itd. Edit: Zapomniałem, 20% wraca jak bumerang. A jak już mnie chciałeś/chcesz na siłę wykopać to wiesz, że to też ma swoje wymogi? |
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Theme Designed by: Techedze

![[Obrazek: mish6.png]](http://img859.imageshack.us/img859/6973/mish6.png)

![[Obrazek: MLG.png]](http://dl.dropbox.com/u/654837/MLG.png)

![[Obrazek: derderp.gif]](http://img6.imagebanana.com/img/wstmnp15/derderp.gif)
.![[Obrazek: Arinald.png]](http://www.draynor.net/stat/fire/male/fletching_skillcape/Arinald.png)

![[Obrazek: sig1vn.png]](http://img855.imageshack.us/img855/256/sig1vn.png)
![[Obrazek: sig2cx.png]](http://img232.imageshack.us/img232/7434/sig2cx.png)
![[Obrazek: sig3na.png]](http://img19.imageshack.us/img19/5668/sig3na.png)
![[Obrazek: sig4w.png]](http://img339.imageshack.us/img339/484/sig4w.png)
![[Obrazek: sig5z.png]](http://img51.imageshack.us/img51/1079/sig5z.png)

![[Obrazek: 520zg4.jpg]](http://i26.tinypic.com/520zg4.jpg)

.