StronaForumPokedex

Nowy moderator globalny i prefiksy wątków

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasz mały regulamin
18.03.2011, 19:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2011 20:45 przez Arinald.)
*
Nasz mały regulamin
Wiadomo, że dyscyplina musi być. Najlepiej utrzymać ją, ustalając regulamin. W razie gdybyście nie zgadzali się z nim/wymyślilibyście dodatkowy punkt, piszcie na PW, na pewno odpowiem Big Grin.

1. Przestrzeganie głównego regulaminu forum - Tego przestrzegać trzeba wszędzie.
2. Zakaz przeklinania i obrażania innych - Wiadomo, obrażanie nie jest zbytnio miłe, przeklinanie także. W razie złamania tego punktu macie 3 dni do zmiany treści postu, potem już 1-2pkt, jeżeli wyzywanie będzie bardzo ostre, może dojść nawet do 3pkt.
3. Zakaz spamu i offtopu - Spam, jak wiadomo nikomu nie pomaga. Offtopic to też pewien rodzaj spamu. Krótkie posty, typu "zgadzam się", bądź "masz rację" można zastąpić Cherish Ballem, co zresztą jest w regulaminie forum.
4. Ortografia - W razie błędów ortograficznych, warny nie będą rozdawane, lecz w razie popełnienia błędu należy go naprawić. W razie ignorowania i nie naprawiania pisowni, może dojść do kary.
5. Nie tworzyć tematów typu "Potrzebuję pomocy!" - Do tego starcza nam temat Help Center.
Za złamanie regulaminu, grożą od 1-3pkt. Mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby Tongue

[Obrazek: Arinald.png]

Temat który wg. Ciebie nadaje się do zamknięcia? Napisz o nim do mnie.
Potrzebujesz pomocy z jakąkolwiek grą? Zgłoś się do mnie.
Zielony w twoim poście? To znak, że wymagał on małej poprawy.
Ktoś Cię obraził? Natychmiast o tym informuj!!!
Friend Code 3DS: 1719-3288-5462
Ktoś chętny na partyjkę Kid Icarusa? PM me please.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pokemon Valhalla | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS