Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||
Warning [2] file_put_contents(): Only 0 of 24765 bytes written, possibly out of free disk space - Line: 6648 - File: inc/functions.php PHP 7.3.9 (Linux)
|
CD - Action z zajefajną okładką - Wersja do druku +- Pokemon Valhalla Forum (http://forum.pokemony.com) +-- Dział: Bieżące wydarzenia (http://forum.pokemony.com/forum-89-Bie%C5%BCace-wydarzenia) +--- Dział: Pokemon GO (http://forum.pokemony.com/forum-20-Pokemon-GO) +--- Wątek: CD - Action z zajefajną okładką (/temat-8657-CD-Action-z-zajefajna-okladka) Strony:
1
2
|
CD - Action z zajefajną okładką - Maddox - 12.08.2016 Kiedy dzisiaj byłem w Tesco, zauważyłem na dziale z gazetami nowy numer CD-Action, bodajże wrześniowy, przynajmniej tak pisze na oficjalnej stronie. Na pierwszym planie na okładce - Ogromny Charizard. Co ciekawe, materiał o Pokemon GO zajmuje jedynie dwie stronki (są one widoczne na oficjalnej stronie ale strasznie małe i niemożliwe do powiększenia, sprytny ruch z ich strony, choć jeśli ktoś się zna na manipulacji wielkością w jakiś dziwny sposób mógłby spróbować je tu zapodać) a ewidentnie poszedł on na pierwszy plan reklamowo, czyli ewidentnie chcieli przyciągnąć tym większą uwagę potencjalnych klientów. To pismo ma 132 strony, a wybrali akurat ich. Szacun. CD-Action to raczej na bank najlepsze pismo o sprawach pecetowych i pecetowo-podobnych w Polsce, sam mam z nim do czynienia odkąd tylko pamiętam. Jakiś czas temu jak jeszcze nie było Pokemon GO dawali kody bodajże na Darkraia, więc szanuję ich totalnie. Spróbuję w poniedziałek sobie zakupić ten numerek, 16 zeta ale wiem że warto. Zawsze było. ![]() RE: CD - Action z zajefajną okładką - Bidulkę - 12.08.2016 Na rejsie pisali (gdy udostępnili okładkę), że jest dość nietypowa. Racja, rzadko mają okładki w tym stylu ![]() ![]() RE: CD - Action z zajefajną okładką - Nilson - 13.08.2016 Kupiłem ten nr tydzień temu (mam zwyczaj, że do samolotu zawsze CDA) i materiałów z GO jest o wiele więcej niż dwie strony. Dwie strony to sama recenzja - oprócz tego znajduje się jeszcze obszerny "poradnik". PS. CDA skończyło się jak odszedł Eld. RE: CD - Action z zajefajną okładką - vanilla - 13.08.2016 (13.08.2016, 2:24)Nilson napisał(a): CDA skończyło się jak odszedł Eld. jakoś 10 lat temu sie skonczylo tbh xD RE: CD - Action z zajefajną okładką - MagicMuppetMan - 13.08.2016 Ja za Eldem nie tęsknię ani trochę. Brakuje mi Czarnego Iwana - potrafił napisać recenzję w której były same pochwały, a jednocześnie tak nimi zjechać grę, że się trochę przykro robiło. A recenzja Pokemon Go to 3 strony + 2 podadnika. Generalnie w tym roku było już kilka artykułów o pokemonach, z okazji 20-sto lecia. RE: CD - Action z zajefajną okładką - Nilson - 13.08.2016 (13.08.2016, 12:22)vanilla napisał(a):(13.08.2016, 2:24)Nilson napisał(a): CDA skończyło się jak odszedł Eld. Mniej więcej wtedy odszedł xD RE: CD - Action z zajefajną okładką - Maddox - 13.08.2016 Dzisiaj kupiłem ten numer, mówiąc szczerze bardzo mnie ucieszyliście informacja o większej ilości stron o Pokemon GO Nilson, skoro ty pierwszy zapodałeś info o posiadaniu go, to jeśli chcesz to nie wiem, zapodaj może zdjęcia tych stron. Sam chciałem to zrobić bo jak przypuszczam i z tego co pamiętam to mają spoko artykuły, ale po imieniu redaktorów nie znam gdyż w moim życiu to pismo odgrywa gościnną rolę. Daj znać czy masz ochotę w każdym razie i jeśli nie to sam to zrobię za kilka dni. Zapodam też 3 artykuły z Wyborczej jakie udało mi się zdobyć w ciągu kilku ostatnich tygodni. P.S. Jak już kupiłem ten numer (w kiosku naturalnie, gdyż na samej stronie CDA masowo piszą o pismach bez płyt w supermarketach) to pierwsza rzecz która od razu uderza w oczy - Na okładce ogromny Charizard i poza tym mniejsi Electrode, Machamp no i Pikachu, a na płytkach że gry są od 18 lat z przemocą i wulgaryzmami, czyli najpóźniejszy możliwy wiek dostępu i dwa najpopularniejsze "czynniki X" obok np. seksu i narkotyków. Niezapomniane przeżycia. RE: CD - Action z zajefajną okładką - Loxiney - 14.08.2016 (13.08.2016, 18:03)Maddox napisał(a): a na płytkach że gry są od 18 lat z przemocą i wulgaryzmami, czyli najpóźniejszy możliwy wiek dostępu i dwa najpopularniejsze "czynniki X" obok np. seksu i narkotyków. Niezapomniane przeżycia. Przypomniała mi się dyskusja na filmwebie, gdzie jeden koleś zabrał swojego synka na Deadpool'a, bo nie pokazali ograniczeń wiekowych, ani nawet nie poinformowali przy zakupie biletów. RE: CD - Action z zajefajną okładką - Vapek - 15.08.2016 (14.08.2016, 22:05)Loxiney napisał(a):(13.08.2016, 18:03)Maddox napisał(a): a na płytkach że gry są od 18 lat z przemocą i wulgaryzmami, czyli najpóźniejszy możliwy wiek dostępu i dwa najpopularniejsze "czynniki X" obok np. seksu i narkotyków. Niezapomniane przeżycia. Just wait, Sasusage Party wychodzi do kin - wtedy to dopiero będzie jatka x) CDA zawsze miała sentyment do pokemonów, pamiętam jak czytałem u nich różne nawiązaniach o pokemonach w różnych miejscach, za czasów złotych lat tego magazynu (2000 - 2007, jakoś tak...) ale teraz dla mnie ta gazeta to koncetrat gimbazy i żenucji, nie kupiłbym nawet jakby była za 4zł sztuka... RE: CD - Action z zajefajną okładką - Ertix - 15.08.2016 Ja niestety nie miałem okazji czytać tego numeru, ale może ktoś wie gdzie mógłbym znaleźć jakieś skany o Pokemonach? ![]() RE: CD - Action z zajefajną okładką - Maddox - 16.08.2016 (15.08.2016, 18:41)Ertix napisał(a): Ja niestety nie miałem okazji czytać tego numeru, ale może ktoś wie gdzie mógłbym znaleźć jakieś skany o Pokemonach? Mam już porobione zdjęcia wszystkich artykułów o poczkach z tego numeru + jak obiecałem, moja mini kolekcja z Gazety Wyborczej, specjalnie pożyczyłem aparat aby zrobić je w lepszej jakości. Za kilka dni zapodam, luzik. RE: CD - Action z zajefajną okładką - Maddox - 18.08.2016 Oki, mam dla was te wszystkie zdjątka, postarałem się abyście mogli dokładnie przeczytać wszystko. Jest ich aż 63 so get ready. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze jako bonusik takie info - http://galeriakatowicka.eu/aktualnosc/pokemon-go-challenge-wystartuje-w-galerii-katowickiej/ RE: CD - Action z zajefajną okładką - Dilorian - 18.08.2016 Uuu PIRACTWO! Forum Valhalla nie toleruje piractwa! Publikujesz materiały objęte prawem autorskim, wstydź się! Za karę marsz do Darka pod dom klęczeć na grochu. RE: CD - Action z zajefajną okładką - Maddox - 18.08.2016 (18.08.2016, 21:05)Dilorian napisał(a): Uuu PIRACTWO! Forum Valhalla nie toleruje piractwa! Publikujesz materiały objęte prawem autorskim, wstydź się! Mam cię ![]() A Darek to bym nawet chciał aby to przeczytał i coś od siebie wyrzucił, ale nie działam jak magnes, więc będzie ciężko. Btw, i still love your avatar. RE: CD - Action z zajefajną okładką - Dilorian - 18.08.2016 Kupno nie daje prawa na powielanie i udostępnianie. Jeśli kupiłeś film/grę/gazetę to nie znaczy, że możesz to wrzucić do neta ![]() ![]() |