Mobilowa gra Pokémon Comaster, wydana w zeszłym roku powraca pod nową nazwą - Pokémon Duel! Darmowa aplikacja jest do pobrania na urządzenia z iOS i Androidem.
Pokémon Duel to prosta gra planszowa, w której do walki stają Pokémony-pionki/figurki. Walki przeprowadzać można w trybie online z graczami z całego świata lub solo, w trybie fabularnym.
Mi jak na razie działa bez problemowo, chociaż czasem zdarza się lekko zacinać. Sama gra nie jest jakaś mega, ale też nie głupia. Jak na razie chętnie sobie w nią pogrywam kiedy nie mam nic do roboty.
(24.01.2017, 18:52)Magor napisał(a): [ -> ]pionki się kupuje czy są to po prostu wirtualne pionki od razu w grze?
Od razu wirtualne, ale pewnie za niedługo będzie można je kupić ;P
(28.01.2017, 13:03)TheKillerPL napisał(a): [ -> ]Mi jak na razie działa bez problemowo, chociaż czasem zdarza się lekko zacinać. Sama gra nie jest jakaś mega, ale też nie głupia. Jak na razie chętnie sobie w nią pogrywam kiedy nie mam nic do roboty.
(24.01.2017, 18:52)Magor napisał(a): [ -> ]pionki się kupuje czy są to po prostu wirtualne pionki od razu w grze?
Od razu wirtualne, ale pewnie za niedługo będzie można je kupić ;P
Już dawno można było kupić. Duel jest wirtualną wersją Pokemon Trading Figure Game