Dziś w Disney XD zostanie wyemitowany pierwszy odcinek nowego sezonu serialu Pokémon! Będzie to już osiemnasty sezon zatytułowany
Pokémon Seria XY: Przygody w Kalos!
Nowe odcinki będą emitowane od 5 do 28 października, także w weekendy, o godzinie 14:50. Ich powtórki będzie można oglądać następnego dnia o 9:05.
Wszystko super, ale strona online, na której do niedawna można było oglądać DXD... Coś się chyba popsuło i już się nie da, niestety. Mam nadzieję, że szybko to naprawią, bo nie zawsze mamdostęp do telewizora.
Właśnie skończyłam oglądać. Fajne w końcu zobaczyć ten odcinek po polsku.
Rany a myślałam że bardziej tego openingu nie da się zepsuć (po tym co zrobili z nim Amerykanie). Gratulacje Disney XD udało się wam.
I po krzyku...
Głosów chyba nie pozamieniali a wokalista wyciągnął z piosenki czołówkowej co tylko się dało. SDI jeszcze nie zaprzepaścił podstaw. Ciekawe ile odcinków wytrzymają...
A moim zdaniem amerykańska czołówka jest tak spartolona, że gorzej się nie da - i polska jest pewnym postępem, chociaż niczego nie urywa.
Przez chwile myślałem, że zmienili głos Sereanie.
Piosenka nie była zła.
Czekam na odcinek „A Showcase Debut!”
Dziś wyjątkowo nie musiałem nagrywać

. W końcu są te odcinki po polsku czekałem na nie długo i w końcu się doczekałem.
Ktoś wie kiedy będzie powtórka filmu bo go przegapiłem ? Jak tak to piszcie na priv.
Jak ja dawno nie widziałem Sereny w długich włosach xD
Jednak wyglądała w nich o wiele lepiej
Ech szkoda że to dopiero ten sezon anie XY&Z.
W Polsce zawsze wszystko (prawie) później dostajemy.
Oni już mieli zapowiedź 19(chyba)filmu a my jesteśmy świeżo po premierze 17.
To smutne kto się z mną zgadza?
Jak pierwszy odcinek z XY to była okropność i nic więcej

już wole po chińsku japońsku czy tam koreańsku a z napisami

(5.10.2015, 17:27)SeiionXD napisał(a): [ -> ]Jak pierwszy odcinek z XY to była okropność i nic więcej
już wole po chińsku japońsku czy tam koreańsku a z napisami 
Według mnie to też dobry pomysł bo tam przygody w kalos jest już skończone i możesz spokojnie oglądać a jak skończysz to nie musisz czekać tylko będziesz mógł się zabrać za XY&Z
Nie ma to jak oglądanie anime tylko w sobotę i niedzielę. To mi się wogóle nie opłaca oglądać...
(5.10.2015, 17:58)Arsen23 napisał(a): [ -> ]Nie ma to jak oglądanie anime tylko w sobotę i niedzielę. To mi się wogóle nie opłaca oglądać...
Według mnie i tak lepsze są kinówki(filmy kinowe),są tam legendy
a w anime praktycznie ich niema
Obejrzałam nowy odcinek. Stwierdzam jedno. O matko co za beznadziejna czołówka. Już lepsza jest w japońskiej wersji anime.
(5.10.2015, 20:50)Ingram napisał(a): [ -> ]Obejrzałam nowy odcinek. Stwierdzam jedno. O matko co za beznadziejna czołówka. Już lepsza jest w japońskiej wersji anime.
Japońskie openingi moim zdaniem zawsze są lepsze od reszty

Cytat:Japońskie openingi moim zdaniem zawsze są lepsze od reszty Smile
nie zawsze, ale od XY napewno tak