Jak
już informowaliśmy, w październiku nasze ulubione stworki znów zawitają do Disney XD. Mamy dla Was zupełnie nowe informacje tego dotyczące!
Na
oficjalnym kanale YouTube polskiego Disney XD pojawiły się odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Oficjalny, polski tytuł filmu siedemnastego brzmi
Pokémon: Diancie i Kokon Destrukcji. Premierę będzie mieć w sobotę, 3 października o godzinie 10:00 a pierwsza powtórka pojawi się jeszcze tego samego dnia wieczorem, mianowicie o 20:00.
Nowe odcinki serialu
Pokémon seria: XY zaczną pojawiać się od poniedziałku, 5 października. Będą emitowane o 14:50 a ich powtórki będziemy mogli oglądać następnego dnia o 9:05. Będzie to już sezon osiemnasty anime Pokémon!
Ponadto Disney XD nie skreśla możliwości wyemitowania odcinków specjalnych
Mega Evolution Special I-IV! Będziemy dla Was szczegółowo monitorować tę kwestię i informować o wszelkich nowościach!
Film jak najbardziej o sprzyjającej godzinie ale anime(jak już wcześniej pisałem) niestety o fatalnej porze. Wiadomo że nikt nie martwi się o tych starszych widzów ale żeby powtórka o 9? Toż to skandal! Już lepiej późnym wieczorem mogli ją dać albo w sobotę lub niedziele ale nie po co...
Jak już pisałem na fejsbuku-bardzo się cieszę, ale nie pasują mi godziny emisji anime, bo jestem w tych godzinach w szkole
Jak zwykle beznadziejna godzina emisji

Będzie trzeba nagrywać, albo w internecie później nadrobić...
W sobotę i niedzielę też będą Pokemony o 14:50
Czy tylko ja mam umysł tak zniszczony przez Internet, że za każdym razem kiedy na końcu zdania widzę "Disney XD", to mam wrażenie że chodzi o "nowe odcinki na Disney o Lol ale beka xD ahahah"?
Szkoda że nygusy z UPC usunęli mi Disney o lol ale beka xD ahahah z podstawowego pakietu, nawet nie mam jak obejrzeć
Tylko do 28 października nowe odcinki.
W weekendy też są nowe odcinki, czy tylko od poniedziałku do piątku? Bo jeśli to pierwsze, to otrzymamy aż pół sezonu, a to dość sporo (biorąc pod uwagę, że ostatnio męczyli nas systemem 3x16)
Raczej AŻ do 28 października.
Według Disney XD nowe odcinki będą codziennie od 5 do 28 października. Czyli AŻ 24 ODCINKI
Czyli 24. odcinek będzie 167 dni po premierze w Japonii. To nadal dużo, ostatni odcinek 1. serii XY był 95 dni po premierze japońskiej (rekord!), a jeśli druga połówka będzie w styczniu (bardzo realny termin) to ostatnie odcinki 2. serii XY będą lecieć 70-90 dni po premierze japońskiej (w zależności czy Amerykanie skończą na 92. czy 96. odcinku)
I taka informacja: 3 filmy z Doreaemonem w październiku w Disney XD.
~******
Czy macie już kilka odcinków z serii Kalos Quest gotowe, czy jeśli tak, to możecie pokazać intro?
~Disney XD
******, aktualnie nie planujemy emisji serii na antenie naszego kanału. Pozdrawiamy!
.__.
Prawdopodobnie nie mają pojęcia co to jest "Kalos Quest". Nie napisałeś, że chodzi o Pokemony, a ten podtytuł nigdzie oficjalnie nie pada (to powstało tylko na potrzeby iTunes), więc po prostu nie zajarzyli o co chodzi i wcale się nie dziwię.
(23.09.2015, 15:05)Axel napisał(a): [ -> ]Prawdopodobnie nie mają pojęcia co to jest "Kalos Quest". Nie napisałeś, że chodzi o Pokemony, a ten podtytuł nigdzie oficjalnie nie pada (to powstało tylko na potrzeby iTunes), więc po prostu nie zajarzyli o co chodzi i wcale się nie dziwię.
a no, może tak jest
Zapominalskim przypominam, że jutro o 10.00 wszyscy mają usiąść przed telewizorami i włączyć Disney XD. Obecność obowiązkowa, Axel będzie sprawdzał.
(2.10.2015, 14:45)Axel napisał(a): [ -> ]Zapominalskim przypominam, że jutro o 10.00 wszyscy mają usiąść przed telewizorami i włączyć Disney XD. Obecność obowiązkowa, Axel będzie sprawdzał.
Nic się nie bój, przypomnienie ustawione już od dawna

^ Wstawię jutro newsa.
Warto odnotować, że nowy sezon będzie nosił podtytuł Przygody w Kalos.