2015 Pokémon TCG World Champions
- Junior Division World Champion:
Rowan Stavenow
- Senior Division World Champion:
Patrick Martinez
- Masters Division World Champion:
Jacob Van Wagner
2015 Pokémon VG World Champions
- Junior Division World Champion:
Kotone Yasue
- Senior Division World Champion:
Mark Mcquillan
- Masters Division World Champion:
Shoma Honami
Do zobaczenia za rok w
San Francisco!
Nie rozumiem czemu wśród zwycięzców nie ma żadnej dziewczyny
xDDDDDDD AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHGAAHHA XDDDDDDDDDDDDDDXXXXXDDDDDDDD
(23.08.2015, 22:24)_M_ napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem czemu wśród zwycięzców nie ma żadnej dziewczyny
Z tego co mi się wydaje to Kotone Yasue jest dziewczyną xD
(23.08.2015, 22:24)_M_ napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem czemu wśród zwycięzców nie ma żadnej dziewczyny
Ja myślałem ze ten junior z walk to dziewczyna
Rowan Stavenow Wygląda mi na dziewczynę, ta twarz i te włosy

Cytat:Rowan Stavenow Wygląda mi na dziewczynę, ta twarz i te włosy
A już myślałam, że jestem jedyną która tak pomyślała :'D
A Kotone Yasue to stuprocentowa dziewczyna ^^
CONGRATULATIONS!
(23.08.2015, 23:03)Qwest napisał(a): [ -> ]Cytat:Rowan Stavenow Wygląda mi na dziewczynę, ta twarz i te włosy
A już myślałam, że jestem jedyną która tak pomyślała :'D
A Kotone Yasue to stuprocentowa dziewczyna ^^
CONGRATULATIONS!
Gdy tak sobie wymawiam jej imię i nazwisko, Kotone Yasue to dochodzę do wniosku że jest to jednak dziewczynka, ale dlaczego u niektórych Japończyków tak trudno zdefiniować płeć?
Cytat:Rowan Stavenow Wygląda mi na dziewczynę, ta twarz i te włosy
Cytat:A już myślałam, że jestem jedyną która tak pomyślała :'D
Lól. Zdaje się, że chyba jestem podobny do tego całego Rowana. No z długości włosów (planuję mieć dłuższe) i delikatnych rys twarzy to na pewno.
Nie wiem co w nim jest dziewczyńskiego. Przecież takich typów jak on to spotyka się co raz częściej, i ja przynajmniej nikomu wyglądu przez to nie wypominam jak to robią niektórzy w naszym kraju co mnie strasznie denerwuje.
(23.08.2015, 23:26)Ertix napisał(a): [ -> ]Cytat:Rowan Stavenow Wygląda mi na dziewczynę, ta twarz i te włosy
Cytat:A już myślałam, że jestem jedyną która tak pomyślała :'D
Lól. Zdaje się, że chyba jestem podobny do tego całego Rowana. No z długości włosów (planuję mieć dłuższe) i delikatnych rys twarzy to na pewno.
Nie wiem co w nim jest dziewczyńskiego. Przecież takich typów jak on to spotyka się co raz częściej, i ja przynajmniej nikomu wyglądu nie wypominam jak to robią niektórzy w naszym kraju co mnie strasznie denerwuje.
To są takie tylko przypuszczenia z naszej strony, zapewne nikt, a zwłaszcza ja nie krytykuje tutaj tych osób, ani po nich nie jeździ z powodu ich wyglądu, bowiem nie liczy się okładka,a to co pod nią

Niestety zauważyłem, choć może i mylnie że ludzi nie obchodzi to co człowiek reprezentuje sercem i sobą lecz zwracają uwagę na wygląd i jeśli wizualnie im się ktoś nie spodoba to omijają go szerokim łukiem.
Cytat:Nie wiem co w nim jest dziewczyńskiego. Przecież takich typów jak on to spotyka się co raz częściej, i ja przynajmniej nikomu wyglądu przez to nie wypominam jak to robią niektórzy w naszym kraju co mnie strasznie denerwuje.
Hmm... może to, że delikatne rysy twarzy
są charakterystyczną cechą osobników "pci" żeńskiej (nawet w typologii wyróżnia się pojęcie "kobiecego typu urody" używanego w stosunku do mężczyzn o szczupłej sylwetce i delikatnych rysach twarzy; analogiczne pojęcie istnieje również dla kobiet, posiadających "męską" sylwetkę). W połączeniu z długimi (jak na faceta) włosami, charakterystycznymi dla kobiet, mamy combo, mogące na pierwszy rzut oka wywołać uczucie zmieszania, zwłaszcza u osób które z powyższymi typami urody się nigdy nie spotkały

PS: Tak, wiem że on jest młody. Ale mimo wszystko - pierwsza myśl pozostaje niezmienna.
I, doprawdy, nie wiem gdzieś Ty wyczytał, że ktokolwiek się z tego chłopaka nabija. To tylko luźne spostrzeżenie, oparte na pierwszym wrażeniu. Proponuję trochę więcej dystatnsu do siebie

A co wy się spodziewacie, że kilkunastolatek będzie miał brodę i klatę jak Pudzian? Każdy długowłosy chłopak w tym wieku przypomina dziewczynę, bo cechy męskie nie są jeszcze aż tak widoczne, nie ma się o co oburzać. Sam początkowo myślałem, że to dziewczyna

.
Ja cały czas myślę, że to dziewczyna i nie będę słuchać, że jest inaczej