1) Nie macie takiego wrażenia że zapowiedź N'a w anime może nam dać zupelną rekompensatę za nie pojawienie się Plasmy? Wydaje mi się że w anime zrobią z niego przywódcę Plasmy
2) Nie macie wrażenia że na drugim obrazku, N wygląda jak 12latek?
3) Chcialbym zobaczyć N'a z Hildą, ale to raczej nie możliwe

Ertix napisał(a):1) Nie macie takiego wrażenia że zapowiedź N'a w anime może nam dać zupelną rekompensatę za nie pojawienie się Plasmy? Wydaje mi się że w anime zrobią z niego przywódcę Plasmy
Twórcy nie znają czegoś takiego jak "rekompensata". Po prostu uznali, że nie ma sensu rozpoczynać wątku Plazmy z połowie Best Wishes i lepiej zrobić o niej osobną serię. Pewnie dlatego od Nimbasy seria "pomyka chyżo" i dlatego tak długo o nich nic nie było. Podejrzewam, że koniec końców dostaniemy to samo, co było planowane do początku.
Ertix napisał(a):2) Nie macie wrażenia że na drugim obrazku, N wygląda jak 12latek?
A N nie ma około 12 lat? Zawsze mi się wydawało, że nie jest bardzo starszy od głównych bohaterów.
daj linka do zrodla tych zdjec, pl0x
(1.12.2012, 12:34)nilson napisał(a): [ -> ]daj linka do zrodla tych zdjec, pl0x
masz napisane na dole

zdjęcia mam od znajomego z facebooka
(1.12.2012, 12:33)axel napisał(a): [ -> ]Ertix napisał(a):1) Nie macie takiego wrażenia że zapowiedź N'a w anime może nam dać zupelną rekompensatę za nie pojawienie się Plasmy? Wydaje mi się że w anime zrobią z niego przywódcę Plasmy
Twórcy nie znają czegoś takiego jak "rekompensata". Po prostu uznali, że nie ma sensu rozpoczynać wątku Plazmy z połowie Best Wishes i lepiej zrobić o niej osobną serię. Pewnie dlatego od Nimbasy seria "pomyka chyżo" i dlatego tak długo o nich nic nie było. Podejrzewam, że koniec końców dostaniemy to samo, co było planowane do początku.
Ertix napisał(a):2) Nie macie wrażenia że na drugim obrazku, N wygląda jak 12latek?
A N nie ma około 12 lat? Zawsze mi się wydawało, że nie jest bardzo starszy od głównych bohaterów.
Gdzieś czytałam, że N w BW ma 16 lat, choć sądziłam, że ma prawie 20 o:
![[Obrazek: 1896393-n_super.png]](http://media.giantbomb.com/uploads/9/95047/1896393-n_super.png)
tia...
ciekawe czy uwiedzie Pika swym urokiem :3
![[Obrazek: Kamisama%2Bno%2BMemo-chou%2BAnime%2Bscreen.png]](http://3.bp.blogspot.com/-8X2GJ-UwYeE/TngDHXG3XGI/AAAAAAAAM9k/hRuX_jnkY8I/s1600/Kamisama%2Bno%2BMemo-chou%2BAnime%2Bscreen.png)