Od dnia
17 marca do
16 kwietnia posiadacze japońskich wersji gier Pokémon Black i Pokémon White będą mieli możliwość pobrania za pośrednictwem Wi-Fi lśniącej
Rayquazy z okazji premiery gry Pokémon + Nobunaga's Ambition (17 marca).
Sam Pokémon jest na
70 poziomie i należy do Nobunagi (ノブナガ, ID: 03172) Jego umiejętnością jest
Air Lock, która zapobiega występowaniu zjawisk pogodowych na polu bitwy oraz dezaktywuje już działające. Posiada cztery ataki; Dragon Pulse, AncientPower, Outrage oraz Dragon Dance.
Nie podoba mi się dzisiejsze pobieranie Pokemonów. Kiedyś byl większy fun gdy się otrzymywało od Nintendo przez kabel(?) przedmiot dzięki któremu przedostawało się w miejsca z legendami (Southern Island, Faraway itp)
Tak "fun" był wielki ale tylko dla tych którzy mogli dojechać do miejsca dystrybucji, a teraz przynajmniej kazdy moze pobrac poka a nie tylko wybrancy

Nie rozumiem Cię, lirykald. A Liberty Garden? A ten cały Time-Travel event z Celebim? Na pewno przykładów jest więcej, tak samo jak na pewno "the N" zorganizuje kilka takich eventów o jakich mówisz. Możliwe też, że na przykład Genesecta albo Meloette gdzieś upchną... Trzeba być dobrej myśli ^^
Tak w ogóle to gry V generacji uważam za najgorsze. Za bardzo chcieli przypodobać Black/White do gier z I gen. ;/ Te Route'y takie bezduszne, brak pomysłu na umiejscowienie legend itd..
bez przesady lirykald, każdy event mnie osobiście cieszy, zwłaszcza nie mogę się doczekać tej pięknej Rayquazy i mam nadzieję, że będzie nam dane zaznać jej mocy

Masz racje, lirykald co do głupiego umiejscowienia legend, ale gra taka zła nie jest

.
rayquaza super
Pisz dłuższe posty.
~Gonzo
Czarna Rayquaza w zółte ozdobienia? Najpierw mnie odpychała, ale teraz to może i bym się skusił, a mając japońskiego B/W na pewno bym szarpał, jak student kebaba. Ale że nie mam... to się pocieszę pooglądaniem screena i nadzieją, że w przypadku ew. premiery w Europie również doznamy podobnego zaszczytu

Myślę, że te paseczki nie miały być żółte, a złote, ale wyszło jak wyszło hehe

myślę także, że doznamy tego zaszczytu i ta Rayquaza na 90% będzie eventem promującym nobungas ambition w Europie i USA

O ile w ogóle dojdzie do wydania gry poza Japonią. Mam 3 shiny perfect Rayquazy, fakt, ze nie w cherish ballu, ale nie robi ta na mnie wrażenia. Bardziej jestem uhahany z posiadania tej z V-Create z perfect IVami ^^
też mam Shiny Rayquaze w Cherish Ballu na 100 lvlu , może nie perfect ale robi wrażenie więc drugi shiny to tylko dla zdobycia eventu :]
może jak w europie będzie premiera gry pokémon nobunaga's ambition to może tą shiny Rayquaza też sobie pobierzemy

To nie fair. Ktoś się napracuje, żeby złapać jakąś legendę itp. a tu do ściągnięcia :/ Kiedyś było znacznie lepiej.
(5.03.2012, 16:15)Reshiram napisał(a): [ -> ]To nie fair. Ktoś się napracuje, żeby złapać jakąś legendę itp. a tu do ściągnięcia :/ Kiedyś było znacznie lepiej.
Zgadzam się w każdym calu.